icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

libka1
14. jan 2013

@kapokapo u mna to bolo hned na druhy den doma ako som dala tie papiere, to bude tymi vianocami, dhlka dovolenkuje 😀 😝

kapokapo
14. jan 2013

@libka1 asi ano....

pallacinka
14. jan 2013

@kapokapo @libka1 Dakujem vam! Dobre vediet, ze ak budem nieco surne potrebovat, mozem objednat priamo, teda za predpokladu, ze nemecki colnici budu sviznejsi ako slovenski 🙂

kapokapo
14. jan 2013

@pallacinka ja som povodne chcela tiez do Nemecka nechat doniest, ale sa mi zdalo, ze to vychadza drahsie...

pallacinka
15. jan 2013

@kapokapo Vdaka za upozornenie, vyskusam 🙂 Ja zatial takto neplanujem objednavat, je to zbytocne drahe, iba ak by som potrebovala nieco surne tak by som to vyuzila 🙂

kapokapo
15. jan 2013

@pallacinka
@libka1 ahojte, balicek je doma, juchuuuu🙂

pallacinka
15. jan 2013

@kapokapo Super, niekedy naozaj pomoze sa verejne postazovat 🙂

evui
23. jan 2013

@kapokapo Jej to je super urcite aj ja vyskusam , lebo tie veci su krasne 🙂

alexaa10
1. feb 2013

@katekate Prosim Vas je moznost sa k vam pridat ked su nejake dobre zlavy?chcela by som nieco dcerke objednat.

jana0706
1. feb 2013

baby ako si objednavate vecicky Carter's? priamo z ich stranky na Slovensko alebo si to nechavate posielat k niekomu do USA?

trti
5. feb 2013

Ahojte,možem poprosiť radu? Na stránke carter´s,ktorá cena platí? MSRP alebo Price? Ďakujem

marley11
6. feb 2013

@trti plati ta najnizsia, teda Price 🙂

bibianas
10. mar 2013

Ahote, potrebujem pomoc... snažim se zaplatit na carters a chcou po me čislo dajake darčekove karty a promo cod... bez teho me to nechce pustit dalej... prosim pomozte

marley11
16. mar 2013

@bibianas toto nemozu od teba chciet, v tom chyba nebude (to je optional), chcu od teba nieco ine ak ti to nejde.

bibianas
16. mar 2013

@marley11 Diky uzmi objdenala jedna pani🙂

skatka2
21. mar 2013

Ahojte, môžem sa spýtať, tiez má záujem objednavať z USA carters a pod. Nepoznáte niekoho, kto s tým nemá problém a objednáva takto, že by som sa pridala...

ikistun
21. mar 2013

@skatka2 Ahoj, idem robit objednavku oblecka OLD NAVY z USA. posielam to ako balik cez sprostredkovatela a tym padom mam celkom dobru cenu, prida sa niekto???

katherine82
22. mar 2013

ak by mal niekto zaujem o vecicky carters kuk do mojho bazarika_))

denaalubos
27. mar 2013

ahojte maminky maniacky,,,ja strasne hladam toto...a bud to uz nepredava sa alebo predavaju to male cisla potrebujem 92

denaalubos
27. mar 2013
marley11
27. mar 2013

@denaalubos tu opickovu sadu som vcera predala na 12 msiacov 🙂

ninison
27. mar 2013

@ikistun ahoj a mas tam nejake obmedzenia? myslim horny limit financny 🙂

ninison
27. mar 2013

@jana0706 ja som si to objednala priamo domov..

denaalubos
27. mar 2013

@marley11 a uz sa ned zohnat...a ten cerveney komplet?

Neviete to niekto zohnat??? Prosiiiiim...

pallacinka
28. mar 2013

@denaalubos Ten opickovy komplet na 24M prave nosime a ten cerveny tiez 24M som nedavno posuvala este nenoseny dalej tak sa tu mozno objavi v bazariku 🙂

denaalubos
28. mar 2013

@pallacinka anoooo ☹

denaalubos
28. mar 2013

@pallacinka ten cerveny..... A komu? Ze ci by ho este nepredala...

carters_predaj
Odpoveď bola odstránená
bafinka
30. jún 2013

Ahojte, chcela som objednat Carters. Maju 15eur flat rate shipping, tak som si mysela, vyskusam. Ratala som s DPH 20%. Oni mi vsak k cene na nete prihodili cca 25% a k tomu este shippning a taxes z toho dalsich 20%. To preco. Viem, ze asi musim platit sales tax aj v USA, ale ta bola, ked som objednavala naposledy okolo 5% a nie 25% 😠 Takto sa to velmi neoplati. Mate s tym niekto skusenost? Je to bezne, alebo len nejaky ich sales trik. To sa asi viac oplati objednat gymboree je kvalitnejsi a neviem, ci to nevyjde aj lacnejsie...

laylalu
20. júl 2013

Mozem posunut dalej.. Su to Carters kostymy pozite iba raz na forenie. Vyzeraju super a rozkosne. Dracik je na 6-9mes a kvetinka na 12m ;)