icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

liluska78
15. sep 2012

@katekate dakujem Katka🙂

marley11
18. sep 2012

@liluska78 presne ako Pise Katka !

liluska78
18. sep 2012

@marley11
pytam sa len preto lebo Lily dostala supravu oshkosh a je nejaka uzka vyzera v nej ako hurka🙂je pravda ,ze rukavy sedia a aj teplaky su super 🙂 Dakujem 🙂

monika15
18. sep 2012

@nelinqua
to fakt az tolko cla tam napchaju 50 euri ??

jakani
19. sep 2012

maminky, idem objednavat nejake vecicky od carter´s, ale este nemame s nimi skusenost. potrebujem poradit, ako su na tom s velkostami - sedia na udavany vek, ci su mensie(ako napr. GAP), alebo väcsie(ako je to napr. u NEXT)....dakujeeeem 😉 😉

repelova
20. sep 2012

@jakani Podľa mojich skúseností veľkosti sedia. My napr. nosíme v. 80 a Carters 12 M.

jakani
20. sep 2012

@repelova dakujem 😉

pallacinka
20. sep 2012

@jakani Nam tiez Carter's sedi, povedala by som, ze je presne medzi GAP a Next 🙂 Nasa mala ma 19 mesiacov a overaliky uz dlhsie nosi 24M (tie vzdy vyrastieme ako prve) a zvysok (bodynka, nohavice) je jej 24M este trosku velky.

jakani
20. sep 2012

@pallacinka dakujem 😉 ...tak uz som uplne v obraze 😵

libka1
29. sep 2012

ak si teraz objednate z cartersu nad 75 eur tak je tam len 14 eur postovne... normalne je horibilne ale takto je to super, navyse maju vypredaj 😉

pallacinka
29. sep 2012

@libka1 To je sice pekne, no stale platis clo, ceny v eurach su dokonca este o nieco vyssie ako v dolaroch a navyse ti ti neprijme ziadny promo code (teraz je napriklad aktualny 25% na vsetko). V konecnom dosledku ta to vyjde ovela drahsie ako ked si to nechas poslat do US.

libka1
30. sep 2012

@pallacinka to co platis je dan (sales tax) a to je uplne normalne, pokial samozrejme nekupujes od nejakej mamicky co predava tu alebo na mimibazari na cierno 😉 to je oficialny obchod, nie niekoho bocny kseft...
napriklad toto: http://www.carters.com/null/2-Piece-Pant-Set/71...
ma vyjde aj s postovnym a danou necelych 10 EUR, podla mna dobra cena, ked beriem do uvahy ze to je kvalitne oblecenie 😉
alebo toto dokopy 6 eur: http://www.carters.com/null/2-Piece-Bubble-Shor...

libka1
30. sep 2012

nejak tie linky nefunguje tak som skusila pridat obrazky

duratlicka
30. sep 2012

Zaujimava tema, ja mam len jedno bodycko Carters, ale je fakt genialne, len tie ceny na Slovensku☹

pallacinka
30. sep 2012

@libka1 Vsak urcite, tie ceny su stale nizke v pomere ku kvalite, a ked si to das poslat do US platis tiez sales tax, len nizsiu, na tom nic ilegalne nie je. Mne sa nepaci uz len to, ako prepocitavaju ceny, aby v eurach boli este vyssie ako v dolaroch, to fakt nie som ochotna platit uz len z principu. Nehovoriac o tych kuponoch, dalsie zvyhodnovanie US zakaznikov voci ostatnym. Mas to ale jednoduchsie a asi aj rychlejsie, tak ak si ochotna si kvoli tomu priplatit, tak v pohode. Tie vecicky su nadherne, ja mam teraz tiez jeden velky balik na ceste 🙂

amiga
3. okt 2012

Ahojte mamičky, ak by ste mali záujem, žijem v US a mohla by som vám poskytnúť svoju adresu a potom preposlať vecičky na SK za minimálnu odmenu + poštovné, všetko ako dar, takže neplatíte už clo ani DPH. Prosím kontaktujte ma v IP a dohodneme sa.

kapokapo
3. jan 2013

@libka1 AHOJ,mas nejake skusenosti s objednavkami Carters? Mne tearz pisu z colneho uradu, ze mam este platit dan,tak neviem, kedze som uz jednu dan platila pri objednavani....

katekate
autor
3. jan 2013

@kapokapo Ahoj .. to si platila dan vramci USA asi .... neviem ako si to posielala na SR ale colny urad v BA si to vacsinou riesi sam ... respektive ak si to posielala pramo z carters.com na slovensko tak Carters tam myslim aj uvadza ze nezodpoveda za preclenia na slovensku ak sa nemylim ...

kapokapo
3. jan 2013

@katekate ahoj, kupovala som priamo cez carters na slovensko, je to na colnom teraz, totalny otras, same formulare mam vyplnit, cestne prehlasenie a hluposti.... plus zaplatit dan, co je somarina, kedze nemoze clovek platit dan v dvoch krajinach .... clo sa plati az nad 150 eur... zajtra tam zavolam, ale je to moja prva a posledna objednavka co si davam posielat na slovensko z USA.....

kapokapo
3. jan 2013

@jakani ahoj, objednavas cez carters na slovensko priamo?

katekate
autor
3. jan 2013

@kapokapo no blbost to nie je .. clo platis v dvoch krajinach pokial je to usa ... a presne toto si vela mamiciek co objedna priamo z carters.com neuvazi .. potesia sa ze uz maju delivery na slovensko a nezistia si ako sa im to predrazi ... a na Sr su pravidla nasledovne ... CLO sa plati vzdy nad hodnotu 23 euro, DPH sa plati pri tovare nad 150 euro. Takze na colny urad sice mozes zavolat ale povedia ti presne to co ja a ak svoju zasielku budes chciet tak budes musiet platit. A nehovoriac o tom, ze tam budes musiet ist osobne pokial nieco nezmenili.

kapokapo
3. jan 2013

@katekate ahoj, dakujem za info.... ja pracujem pre amreicku spolocnost, a u nas teda zakaznici neplatia 2krat... plus aj na stranke je napisane, ze ziadne dodatocne platby.... tak som naivne myslela ze je to tak :D no uvidim co mi tam nahodia za sumu a v najhorsom pripade to nepreberiem a poziadam o vratenie penazi....

katekate
autor
3. jan 2013

@kapokapo no tak ja mam skusenosti ako pisem vyssie ale ty asi hovoris o tom, ze ti carters zapocital poplatky za SR stranu co tym padom by malo by vybavene a mozno budu sr stacit doklady o tom ... ale teda neprekvapilo by ma ak by SR colnica zase nieco riesila po svojom .... na uz som sa tam nabehala a vzdy bolo nieco ... az ked som zacala posielat cez dhl letecky prestali komplikacie ... (ak nepocitam vylet na letisko na colne)

kapokapo
3. jan 2013

@katekate dakujem za informacie, no ja som velmi zvedava..... dnes som volala na hotline, tam bol taky truba, ze nevedel ani ako sa vola :D tak som zvedava rano co mi povedia.... dakujem za informacie 😉

libka1
4. jan 2013

@kapokapo ahoj, az teraz citam, preclit ti to musia aj ked clo neplatis, tie doklady som tiez davala, tusim DHL to preclievala ak sa dobre pamatam, clo som neplatila, mala som objednavku vzdy okolo 100 eur

kapokapo
4. jan 2013

@libka1
@katekate ahojte baby , takze ziaadne clo neplatim ani dan, kedze som ju platila uz pri objednavke.... vcera to tam nejaky expert doplietol 🙂

pallacinka
14. jan 2013

@libka1 @kapokapo Ahojte, prosim vas, ako dlho trvalo, kym vam balik prisiel (na colnicu alebo domov)? Dakujem 🙂

simca06022011
14. jan 2013

@monika15 nie, clo sa neplati, to je DPH... 🙂) Pri nakupe z USA a 3.krajin sa plati nad caa20EUR (? neviem presne) DPH.... colnici ta budu kontaktovat, posle sa im prehlasenie o tom co je v baliku, a je to na osobne ucely... hodia na to DPH.. a postovne ano.. ak maju postovne nad nejaku sumu zadara, tak nie.. ale stoji kurierom 40+EUR
A inak niektori ani to nepytaju.. ked mi to prislo cez obyc.opstu vzdy som paltila, cez DHL sem-tam ale napr. UPS nikdy...

libka1
14. jan 2013

@pallacinka na colnicu asi 5 dni a domov hned na druhy den ako som im dala vsetky doklady co ziadali

kapokapo
14. jan 2013

@pallacinka
@libka1 ahojte ja som objednavala na Vianoce, stale nemam veci Doma, na slovensku su od 04.01. hned na druhy den som im posielala vsetky tie papiere co potrebovali a dodnes este nemam balik.... ze vraj to trva aj 10 dni... otras 😒