Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky
Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...
@pallacinka ja som povodne chcela tiez do Nemecka nechat doniest, ale sa mi zdalo, ze to vychadza drahsie...
@kapokapo Vdaka za upozornenie, vyskusam 🙂 Ja zatial takto neplanujem objednavat, je to zbytocne drahe, iba ak by som potrebovala nieco surne tak by som to vyuzila 🙂
@pallacinka
@libka1 ahojte, balicek je doma, juchuuuu🙂
@kapokapo Super, niekedy naozaj pomoze sa verejne postazovat 🙂
baby ako si objednavate vecicky Carter's? priamo z ich stranky na Slovensko alebo si to nechavate posielat k niekomu do USA?
Ahojte,možem poprosiť radu? Na stránke carter´s,ktorá cena platí? MSRP alebo Price? Ďakujem
Ahote, potrebujem pomoc... snažim se zaplatit na carters a chcou po me čislo dajake darčekove karty a promo cod... bez teho me to nechce pustit dalej... prosim pomozte
Ahojte, môžem sa spýtať, tiez má záujem objednavať z USA carters a pod. Nepoznáte niekoho, kto s tým nemá problém a objednáva takto, že by som sa pridala...
ak by mal niekto zaujem o vecicky carters kuk do mojho bazarika_))
@denaalubos tu opickovu sadu som vcera predala na 12 msiacov 🙂
@marley11 a uz sa ned zohnat...a ten cerveney komplet?
Neviete to niekto zohnat??? Prosiiiiim...
@denaalubos Ten opickovy komplet na 24M prave nosime a ten cerveny tiez 24M som nedavno posuvala este nenoseny dalej tak sa tu mozno objavi v bazariku 🙂
@pallacinka anoooo ☹
@pallacinka ten cerveny..... A komu? Ze ci by ho este nepredala...
Ahojte, chcela som objednat Carters. Maju 15eur flat rate shipping, tak som si mysela, vyskusam. Ratala som s DPH 20%. Oni mi vsak k cene na nete prihodili cca 25% a k tomu este shippning a taxes z toho dalsich 20%. To preco. Viem, ze asi musim platit sales tax aj v USA, ale ta bola, ked som objednavala naposledy okolo 5% a nie 25% 😠 Takto sa to velmi neoplati. Mate s tym niekto skusenost? Je to bezne, alebo len nejaky ich sales trik. To sa asi viac oplati objednat gymboree je kvalitnejsi a neviem, ci to nevyjde aj lacnejsie...

@kapokapo u mna to bolo hned na druhy den doma ako som dala tie papiere, to bude tymi vianocami, dhlka dovolenkuje 😀 😝