icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

tucika
16. aug 2011

@katekate : 3,5 roka, ona je dost vysoka ale chuda, hlavne teplaky jej padaju z bokov, inak ma dlhe nohy, 4 roky bude mat az v aprily. Ale dakujem, hlavne aby som sa mala aspon coho chytit 🙂 No a ja budem asi aj malilinke newborn kupovat, cakame babo v januari 😵 😵 😵
Strasne pekne veci! Take netradicne a tie bodynka!!! Nehovoriac o kolekcii I love Mum 🙂

majush
16. aug 2011

@katekate schranku mám urobenu cez zasilkovasluzba.com, zriadenie je zdarma, do konca augusta je akcia 8 euro za 1 lbs zasielku, t.j. Pol kila. Inak to stoji cca 17 euro za zasielku, ja objednavam aj pre seba aj pre segru, takze sa to da, ak si objednas viac veciciek. Clo som nikdy neplatila.

katekate
autor
16. aug 2011

@tucika som pozerala ze cakate druhe ... moc blahozelam a nech vsetko dobre dopadne :o) ... ak ti mozem poradit tak newborn cize vecicky oznacene NB v Carters nekupuj ... kum rovno 3ky co su vlastne 0-3 mesiace ... ono totizto tie NB su do nejakych 3.7 kila a vobec by ste to nevynosili ... ja som mala pre malu vsetko 0-3 a radsej som vyhla rukavy na dva-tri tyzdne a to my sme mali len 2.8 pri narodeni ...

@majush ... no to som si nevsimla ... ja som nasla to send2u a tam platis postovne podla toho ako si das zaslat a im poplatok za to ze to poslu 8 ci kolko za jeden kus a 11 ci kolko za dva a viac ... to tvoje je 17 euro za pol kila hej? a clo sa neplati do 500 euro ci kolko ale nad 22 euro by sa mala platit dan .. nikdy sa ti nestalo ze by ti dan uctovali extra alebo by si musela ist vybavovat na colnicu?

katekate
autor
16. aug 2011

@laraska ... pozri vyssie prispevok ... ohladne toho cla a dane ....

laraska
16. aug 2011

@katekate ...no,ja som objednavala za 29 euro...je to vzdy pravidlo,ze sa plati dan?...a ako mi teda daju vediet,ak bude treba zaplatit nieco navyse?a kolko je potom teda ta dan?...som z toho jelen! 🙂

katekate
autor
16. aug 2011

@laraska no co som citala tak pravidlo to nie je ... ze vela krat to nechaju tak aj ked je to nad 22 euro .... ak by si platila dan tak uz by si o tom vedela pretoze bez toho by ti to nevydali ... musela by si to spravit online alebo ist na clony urad ci kde s fakturou a tam to vyplatit ... teda aspon tak som sa docitala ...

christie
16. aug 2011

@katekate a na mna si zabudla ☹
brasko mi slubil, ze mozem objednat, a posle 🙂 tak pozriem zimne veci, ked uz nasi su naspat 🙂

a inak som kupovala aj tu dost, su to krasne veci, po 10 USD
http://thechildrenswearoutlet.com/

katekate
autor
16. aug 2011

@christie jeeeeejda moja prepac :( ... ja som to spravila tak strasne rychlo a spontanne ze som naozaj zabudla ... dufam, ze mi ten preslap odpustis 🙂 ... ja uz mam zimne doma co mi svagor priniesol ale este spekulujem lebo je tam zopar veci co pridali len teraz a neviem bez nich spavat 🙂 ...

majush
17. aug 2011

@katekate neplatila som nikdy ani clo ani daň, kedže si to preposielaš zo svojej schránky v usa, ako odosielateľ si uvedená ty, teda tvoje meno + americká adresa. takže to vyzerá, že ide o zásielku medzi fyzickými osobami (rodinou) takže mi to nikdy nezadržali na preclenie. tá zásielka vyzerá akoby Ti niekto z Usa poslal darček, samozrejme prikladajú sa k tomu zoznamy čo balík obsahuje, aby sa to zbytočne niekde nezdržiavalo. v tých 17 € je aj ich manipulačný poplatok 7 usd, ja nakupujem priamo v carters na kreditnú kartu, ale ak nemáš takú čo akceptujú, dá sa urobiť cez zasilkovasluzba.com asistovaný nákup, že to kupia za teba, ty urobíš iba prevod na ich účet, ale to stojí 5% z ceny každej nákupnej položky, minimálne však 5 usd. ak si pozrieš ich stránku, majú to tam celkom fajn vysvetlené. ja takto nakupujem aj z iných e-shopov v usa, musím si však vždy prepočítať, či je to ešte stále výhodné 🙂

katekate
autor
17. aug 2011

@majush vdaka za info .. tak mozno niekedy ked bude kriza vyskusam ... ja mam aj americku kartu aj nasu s ktorou sa da platit takze v poho ... ale az dalsiu kolekciu ak sa dovtedy nedostanem do statov :o) ...

katekate
autor
26. aug 2011

Babule mam na predaj nejake cartersky, gap, old navy vecicky po malej ... dajte mi vediet ak by ste mali niektora zaujem poslem fotky ...

nelle
28. aug 2011

@katekate V akých veľkostiach? zháňam pre malú 74 na jeseň a zimu, ak by si niečo také mala...vďaka 😉

katekate
autor
30. aug 2011

@nelle prevazne do 6 mesiacov, ale mam zopar aj 9-12 zima/jesen nenosene len tie musim este nafotit ...

nelle
30. aug 2011

@katekate to by bolo super, ak môžeš, pošli mi to cez IP, alebo chceš cez mail?

katekate
autor
3. sep 2011

@nelle Nahodila som veci do bazaru, zatial tam je tych vacsich pomenej, zvysok snad buduci tyzden ale tych 9-12 ako som pozerala nemam tak vela bohuzial.

nelle
4. sep 2011

@katekate nevadí, pozriem aspoň niečo...

nelle
4. sep 2011

@katekate a ďakujem 😉

laraska
5. sep 2011

@majush ...ahoj,pozeram,ze ty dost objednavas z USA,ja som tiez asi pred mesiacom a stale mi to neprislo ☹ ...chcem sa ta spytat,kolko asi trva dorucenie balicka na Slovensko...dakujeeeem! 🙂

katren
5. sep 2011

ahojte maminky....mozem sa pridat? mam svagrinu v USA, no nevieme do akej sumy by sme sa mali vpratat, aby sme neplatili clo....na stranke colneho uradu som nasla, ze balik do 45€ nepodlieha clu...
alebo ako objednavate z USA?? (ak by sa dalo, presny postup) DAKUJEM 😉

katekate
autor
5. sep 2011

@katren ... moja ked ti to posiela sukromna osoba z usa tak sa nicoho neobavaj, clo platit urcite nebudes ... podstatne je aby ti to svagrina prebalila do inej skatule a poslala ako darcek, bez uvedenia ceny ... ja som v usa nakupila asi za 200 usd a posielala mi to kamaratka v krabici .. prislo mi to domov doporucene a nikto odmna nic nechcel ...

katekate
autor
5. sep 2011

@laraska Leni mne dodanie z USA trvalo dva tyzdne ...

laraska
5. sep 2011

@katekate ..no,super...tak,neviem,ci sa to niekde stratilo,ci ako...... 😠 ...sice predavajuca upozornovala,ze niekedy to moze trvat dlhsie 40-60dni,ale to uviedla ako priklad Braziliu...

katekate
autor
5. sep 2011

@laraska no ale brazilia je blizsie k usa ako slovensko :o) .. ved este pockaj .. snad to pride ...

laraska
5. sep 2011

@katekate ...ved to!...neviem,co to maju za system 😝 ...vsak,uz len cakat zostava,dufam,ze sa aj dockam... 😀

katekate
autor
5. sep 2011

@laraska nemas na nu kontakt ze by si sa spytala kedy to poslala? mozno k tomu ma tracking number ... kupovala si to cez ebay?

laraska
5. sep 2011

@katekate ..Kati,praveze ona mi pisala,kedy to posielala...4.8 to bolo,email mi poslala....no a tam bolo,ze ju nemam surit,ked to bude dlhsie trvat(tam spomenula tie krajiny,ze to trva dlhsie)..ale,ze je to odoslane...a ano,cez ebay...ale,povedala som si,ze uz budem objednavat z anglickeho...tam je to asi jednoduchsie, co sa toho cla tyka...a myslim,ze to urcite aj skor pride

katekate
autor
5. sep 2011

@laraska .. no tak este pockaj par tyzdnov a uvidis ... ak ti to potom nepride tak by som jej napisala aby ti poslala tracking number ak ma ... z anglickeho mne pride vzdy do tyzdna ...

laraska
5. sep 2011

@katekate ..no,uz som sa poucila....na buduce to bude z anglickeho...lebo takto,kebyze mam vzdy cakat,tak kym by to prislo,malinkej by to uz aj male bolo! 😀 😀

nikol.l
6. sep 2011

jééj ahojte baby skvelá téma 🙂 rada by som sa k Vám pridala...carter´s majú nádherné vecičky už sa nemôžem dočkať keď si niečo objednám až bude ten správny čas. Chcela som sa spýtať mám známu v USA a teda ak by som si to poslala potom k nej a ona by mi to poslala ako súk. osoba tak nemusím platiť clo?Baby skúšali ste aj niektorá platiť SK kartami nakoľko inú nemám ☹ prešli Vám platby v pohode?

majush
7. sep 2011

@laraska ja si to dávam posielať cez FEDEX IMS standard, oni garantujú dodanie 15 - 30 dní, ale obvykle mi to príde cca okolo 10 dňa od odslania z USA