Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky
Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...
@domigb Krasna bundicka (aj to tircko pod nou 🙂! To cislovanie vie byt rozne, my prave nosime gatky od Old Navy co su 18-24 mesiacov a k nim Gymboree svetrik na 0-6 🙂 Ale teda mate doma velku sikulku, ked Stella uz takto krasne stoji, nasa mala sa este iba teraz na nozky staviat zacina 🙂
@pallacinka ved práve sledujem,že máme detičky asi v rovnakom veku...A navyše mám dojem,že tie naše januárovky,februárovky(teda ich maminy) sú nejak zaťažené na cartersky 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 Nooo popravde moja nechce loziť a na nožičky sa začala stavať už 5 mesačná.. 😝 😝 😝 .Sedieť začala len nedávno 🙂 🙂 🙂 musíme s nou chodiť za učičky stále,ale v postielke tiež pochodí... 🙂 🙂 skúšala som ju učiť loziť,ale proste nechce...ani ja som vraj nelozila... 😉 Ináč Camila Ema má nádherné meno 😉 😉 😉 Ale štvornožkujete že? 🙂 A mimochodom máte riadnu carters výbavičku... 🙂 🙂 🙂 Máš aj niekoho v USA ja som tam mala kamošku,ale už je doma 😒 tak teraz kupujem cez katekate alebo z ebay... 🙂 🙂 🙂
@domigb To je pravda, tiez poznam vela carter's-paradnic vo veku nasich dvoch 🙂 My mame vacsinu odtialto z bazarika, od Katky, a tiez cez Ebay, v USA nemame nikoho. Kupujes cez Ebay aj z USA? Ja radsej iba lacne veci, nechce sa mi chodit na colnicu a platit k tomu clo. Carter's nakupujeme uz odkedy som otehotnela tak sa to postupne akosi nazbieralo 🙂 Ale teraz uz mame tolko ze ja sa uz pomaly orientujem na veci od 2 rokov 🙂 Pre vacsie deticky sa mi paci aj Next, pre malinke az tak nie a kvalitou si tiez myslim ze za Carters zaostava. Ale ked nam Camila podrastie tak urcite bude mat vela Next veci. A nasa mala kvazi stvornozkuje, skor sa teda tak smiesne plazi, ale dostane sa vsade a celkom rychlo, tak nema zatial potrebu chodit. No uz sa zacina splhat a stverat hore, klaknut si vie uz tiez dost dlho tak mozno to o chvilu pride 🙂 Ale ako 5 mesacna sa este iba otacala, to je vasa Stella (tiez krasne meno 🙂) naozaj velka sikulka, za tym si stojim 🙂
Ahojte...nahodou vecicky velkosti 110 pre dievcatko???
@pallacinka 🙂 🙂 🙂 ale to je na jednu starnu na škodu,lebo keby sme oznali aj staršie parádnice nakúpili by sme aj od nich.... 🙂 🙂 🙂 vieš,čo objednala som raz aj z USA,ale za Zara balerínky som dala 20 eur tak ma skoro piclo 😀 😀 😀 len na skúšku som chcela vedieť ako to dojde...ale teraz už objednávam z co.uk...:) cartersky sú tam nové a j používané...a ešte od Katky mám pár vecí.... 🙂 🙂 🙂 ale už som sa rozhodla,že tiež už budem kupovať až na 2 roky.lebo čo máme ani nestíhame vynosiť 😝 😝 😝 pravdu povediac mám pár vecí z nextu po seternici z Ausrálie ked boli na SK nechali nové veci doma 😉 ale už sme z toho vyrástli...bola som spokojná,len tie farby aké má carters nemá asi nikto 😲 😲 😲
Noo smejeme sa,že bude asi po mm,ten 9 mesačný lietal a ja som až 14 mesačná začala chodiť ako bábika(že držte ma) 😀 Ale každé dieťatko je ináč šikovné,jedno je viac ukecané iné viac rozlietané...kamoška má dcéru od nás mesiac staršiu a tá ako na povel urobí velmi vela vecíäako ocko chrápe a podobne) ale zasal ešte len lozí... 😉 Takže aj Camila je určite šikulka... 😉 😉 😉
Normálne nosíme Carter´s 12-18 už,lebo je nám zvyšok malý... 😉 😠
baby, a náhodou nejaká nenakupujete cestou na dovolenku do Chorvátska? Podľa oficiálnej stránky majú v Chorvátsku 8 obchodov, z toho aj Split, Zadar, Rijeka, Vraždin... takže samé turistické destinácie. Nemáte s tým skúsenosti?
https://www.carters.com/on/demandware.store/Sit...
ahojte baby,aj ja by som potrebovala pomoc ako sa dostanem k veciam carters,gap da sa to z nejakej stranky objednat na slovensko,poradte mi prosim ☹ alebo neviete o niekom kto to vie sprostredkovat dakujem 🙂
@mikovka Ahojky ... Gap si mozes objednat na www.gap.eu, Carters zatial len USA, bazar alebo ebay. Ak mas dalsie otazky mozes ma kontaktovat do IP.
ahoj,si zlata a dakujem za odpoved urcite budem,zatial dakujem monika 🙂
🙂 Az teraz vidim Kati, ze aku perfektnu diskusiu si tu nahodila ! 🙂
@katekate ahoj, prosímťa a koľko vyjde poštovné na balík? Do akej hodnoty sa musím zmestiť? myslím na tej gap stránke
ďakujem

@domigb U nas takisto, teraz nam je 12M akurat. Este stastie, ze mame aj nejake 18M teple pyzamka, lebo do februara si s 12M urcite nevystacime 🙂 A tiez mi to je luto, lebo prave tuto velkost tym padom ponosime velmi kratko. Konecne uz bude ta dalsia na 6 mesiacov a nie na 3 🙂