Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky
Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...
Ahojte .. mam par chlapcenskych veci 6-9M nove ... napisete mi do IP ak si chcete pozriet.
@teleranka Carters je americka znacka - nadherne vecicky, vsetky kolekcie sa k sebe daju uzasne zladit, nezavazne ktory rok kupis, odtien farieb je vzdy zachovany, tak isto ich hlavne motivy - a to najdolezitejsie, uzasna kvalita, vecicky vydrzia viac ako jedno dieta a to aj pri castom prani .... Osobne ti doporucujem pozriet www.carters.com, vybrat si, zaplatit slovenskou kartou (akakolvek len musi mat tie tri cisla na zadnej strane ako je podpis) a nechat si to poslat znamym domov aby ti to potom priniesli ... Ak mas akekolvek otazky, ohladne velkosti, co je naj a podobne napis mi do IP, poslem ti potom aj link na tie zlavove kupony.
@katekate alebo aj ostatne baby, viete o nejakej stranke, kde by sa dali kupit za rozunu cenu pouzite carters vecicky ? nam by stacili aj take 😅
@silvia1983 ... jedine ebay alebo mimibazar alebo konik ....
Ahojte,aj ja sa k vam velmi rada pridam,lebo Carters je super znacka,tiez som dostala par veci z USA a su neskutocne super,len uz su nam male☹ a teraz zhanam pre moju dcerku vacsie na 12-18 mes.Stala som sa zavisla 🙂
Ahojte, taks om sa uz aj ja nakazila, zavolala kamoske a idem nakupovat vo velkom, kedze v marci cakame babo a nemam este nic kupene. Chcela by som sa vas ale opytat na velkosti. Mam pre malu kupovat aj novorodenecku velkost, alebo az tu ich 0-3. Kedze by som chcela kupit aj nejake veci do zasoby, tak neviem ako to je s ich velkostami. Chcela by som napr. objednat fleesove satocky. Mala sa ma narodit 4. marca. Ake cislo jej mam kupit, aby jej to bolo dobre tak na jesen? Bude stacit 9M? Dakuejm pekne 🙂
@emilly Ahoj,moja mala sa narodila v polovici februara a teraz uz nosi velkost na 12 mesiacov ,ked kupis satocky na 9M podla mna jej budu,velkost 56 sme nosili asi 2 mesiace a vel.50 sme ani nemali a to sa Lily narodila s 2950 g,ale mozno par kuskov by sa aj z tej najmensej velkosti hodilo,ale naozaj len minimum,lebo prve mesiace babatka neskutocne rychle rastu.
Baby neviete mi povedat kolko veci mozem mat na carters.com v kosiku? Lebo tam mam 50 items a uz mi to nepridava vecicky do kosika ☹
ahojte, ja mám tiež veľmi rada túto značku.. len nemám cez koho objednať, tak len to čo "ulovím" na MK alebo na mimibazare. 😖 ak by ste o niekom vedeli, kto predáva alebo sa cez neho dá objednať dajte vedieť.. inak na fb jedna mamička z MK založila skupinu carter´s vecičky tak kuknite.. môžete pridávať foto vašich detičiek v carters oblečení 😀
@emilly no ja viem tak,ze na Slovensko sa cez Carters.com neda objednavat ci ?Mne sa zatial podarilo objednavat len tu na MK a niektore mamicky tu maju fakt krasne satocky,ale je pravda,ze na carters.com maju nadherne veci 🙂
ahojte, viem že toto je Carters okienko, ale chcela by som sa spýtať, nemáte náhodou niektorá skúsenosti so zn. Gymboree.com ???? ako tu sedia veľkosti na vek??Sú menšie, väčšie??Chcem si tam nejaké veci objednať a neviem trafiť veľkosť .....
baby tie veľkosti carter´s, ak je písaná veľkosť 9 mesiacov, môžem to chápať ako 9-12 mesiacov alebo maximálne 9?
@kvietocek55 ak je tam 9me...taki je to 6-9 mes....ak je 12 tak je to 9-12 mes.
@zebricka23 super, ďakujem už by som pokúpila blbo 😀
@pallacinka aj ja mám pocit,že Stella rastie rýchlejšie teraz...🙂 máme pár vecí Carterś na 9 -12 a sú akurát,čo je mi lúto...:( tak teraz už objednávam len na 12-18 mes.... 🙂 🙂 🙂
Maminky,ktoré majú záujem o cartersky mám niečo v bazáriku... 🙂