icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

pallacinka
27. nov 2011

@domigb U nas takisto, teraz nam je 12M akurat. Este stastie, ze mame aj nejake 18M teple pyzamka, lebo do februara si s 12M urcite nevystacime 🙂 A tiez mi to je luto, lebo prave tuto velkost tym padom ponosime velmi kratko. Konecne uz bude ta dalsia na 6 mesiacov a nie na 3 🙂

pallacinka
27. nov 2011

@domigb Krasna bundicka (aj to tircko pod nou 🙂! To cislovanie vie byt rozne, my prave nosime gatky od Old Navy co su 18-24 mesiacov a k nim Gymboree svetrik na 0-6 🙂 Ale teda mate doma velku sikulku, ked Stella uz takto krasne stoji, nasa mala sa este iba teraz na nozky staviat zacina 🙂

domigb
27. nov 2011

@pallacinka ved práve sledujem,že máme detičky asi v rovnakom veku...A navyše mám dojem,že tie naše januárovky,februárovky(teda ich maminy) sú nejak zaťažené na cartersky 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 Nooo popravde moja nechce loziť a na nožičky sa začala stavať už 5 mesačná.. 😝 😝 😝 .Sedieť začala len nedávno 🙂 🙂 🙂 musíme s nou chodiť za učičky stále,ale v postielke tiež pochodí... 🙂 🙂 skúšala som ju učiť loziť,ale proste nechce...ani ja som vraj nelozila... 😉 Ináč Camila Ema má nádherné meno 😉 😉 😉 Ale štvornožkujete že? 🙂 A mimochodom máte riadnu carters výbavičku... 🙂 🙂 🙂 Máš aj niekoho v USA ja som tam mala kamošku,ale už je doma 😒 tak teraz kupujem cez katekate alebo z ebay... 🙂 🙂 🙂

pallacinka
29. nov 2011

@domigb To je pravda, tiez poznam vela carter's-paradnic vo veku nasich dvoch 🙂 My mame vacsinu odtialto z bazarika, od Katky, a tiez cez Ebay, v USA nemame nikoho. Kupujes cez Ebay aj z USA? Ja radsej iba lacne veci, nechce sa mi chodit na colnicu a platit k tomu clo. Carter's nakupujeme uz odkedy som otehotnela tak sa to postupne akosi nazbieralo 🙂 Ale teraz uz mame tolko ze ja sa uz pomaly orientujem na veci od 2 rokov 🙂 Pre vacsie deticky sa mi paci aj Next, pre malinke az tak nie a kvalitou si tiez myslim ze za Carters zaostava. Ale ked nam Camila podrastie tak urcite bude mat vela Next veci. A nasa mala kvazi stvornozkuje, skor sa teda tak smiesne plazi, ale dostane sa vsade a celkom rychlo, tak nema zatial potrebu chodit. No uz sa zacina splhat a stverat hore, klaknut si vie uz tiez dost dlho tak mozno to o chvilu pride 🙂 Ale ako 5 mesacna sa este iba otacala, to je vasa Stella (tiez krasne meno 🙂) naozaj velka sikulka, za tym si stojim 🙂

petra1303
29. nov 2011

Ahojte...nahodou vecicky velkosti 110 pre dievcatko???

domigb
29. nov 2011

@pallacinka 🙂 🙂 🙂 ale to je na jednu starnu na škodu,lebo keby sme oznali aj staršie parádnice nakúpili by sme aj od nich.... 🙂 🙂 🙂 vieš,čo objednala som raz aj z USA,ale za Zara balerínky som dala 20 eur tak ma skoro piclo 😀 😀 😀 len na skúšku som chcela vedieť ako to dojde...ale teraz už objednávam z co.uk...:) cartersky sú tam nové a j používané...a ešte od Katky mám pár vecí.... 🙂 🙂 🙂 ale už som sa rozhodla,že tiež už budem kupovať až na 2 roky.lebo čo máme ani nestíhame vynosiť 😝 😝 😝 pravdu povediac mám pár vecí z nextu po seternici z Ausrálie ked boli na SK nechali nové veci doma 😉 ale už sme z toho vyrástli...bola som spokojná,len tie farby aké má carters nemá asi nikto 😲 😲 😲
Noo smejeme sa,že bude asi po mm,ten 9 mesačný lietal a ja som až 14 mesačná začala chodiť ako bábika(že držte ma) 😀 Ale každé dieťatko je ináč šikovné,jedno je viac ukecané iné viac rozlietané...kamoška má dcéru od nás mesiac staršiu a tá ako na povel urobí velmi vela vecíäako ocko chrápe a podobne) ale zasal ešte len lozí... 😉 Takže aj Camila je určite šikulka... 😉 😉 😉

liluska78
10. dec 2011

Ahojte neviete kde by som vedela zohnat taketo alebo podobne body,potrebovala by som velkost na 12 mesiacov,dakujem 🙂 toto je od Carters

monika15
10. dec 2011

@liluska78
precitaj vysie Domigb pise ze z UK sa objednava....

liluska78
10. dec 2011

@monika15 Ahoj taketo som na ebay nenasla a aj ked som nieco vybrala tak som nasla presne takych predajcov co na Slovensko neposielaju

katekate
autor
10. dec 2011

@liluska78 Staci ti v januari? Mame 12ku a oblecieme ju asi len raz tak ti ju viem predat ... mala som na predaj dve s vysackami ale uz su fuc :( ....

liluska78
10. dec 2011

@katekate Jasne,ze staci,mala je februarova 🙂

katekate
autor
10. dec 2011

@liluska78 Presne to na obrazku myslim 🙂

liluska78
10. dec 2011

@katekate je velmi,velmi krasne 🙂

monika15
10. dec 2011

@liluska78
no to je mi je luto...
tu u nas maly ale ja som v kanade ;(
poslat stoji 20$ a bodinko 12$ takze
32$ :(((((((((((

liluska78
10. dec 2011

@monika15 no to nie je malo🙂 ale si velmi zlata ,uz sa mi ho podarilo zohnat 🙂

monika15
10. dec 2011

@liluska78
super potom 🙂

ja by som vam baba poposielala tie vecicky len to postovne :((((((((
to je problem.........

ale rozmyslam ze v maji pridem domov tak by som mohla moje poniektore popreadavat 🙂)))
tak uvidim

liluska78
10. dec 2011

@monika15 to by bolo super,my co mame menej moznosti kupit si Carters by sme sa potesili a tebe by sa mozno ,troska preriedil detsky satnik 🙂

monika15
10. dec 2011

@liluska78
no rozmyslam velmi ale uvidim ze ako sa budem mestit 🙂)) lebo len 20 kg mozem brat :(
a ist na sk na 3 tyzdne s 20 kg.... dost smutne 🙂 ihihihhiii

liluska78
11. dec 2011

@monika15 to je dost malo,ked sme chodili v lete na dov.,vtedy je povolene 15 kg a to sa ledva trafime a ked pojdeme uz aj s malou tak neviem,asi pojde polovica veci do prirucnej batoziny🙂

monika15
11. dec 2011

@liluska78
fakt nahlavu... ale ked zaplatis tak samozrejme beru aj dalsi... smutne

domigb
13. dec 2011

@liluska78 máme ich doma...: 🙂 skús katekate

domigb
13. dec 2011

Normálne nosíme Carter´s 12-18 už,lebo je nám zvyšok malý... 😉 😠

liluska78
13. dec 2011

@domigb ahoj ,dakujem,uz sme sa s Katkou dohodli 🙂

diana_h
15. dec 2011

@liluska78 napis mi spravu. cavko

kosodrevina
4. jan 2012

baby, a náhodou nejaká nenakupujete cestou na dovolenku do Chorvátska? Podľa oficiálnej stránky majú v Chorvátsku 8 obchodov, z toho aj Split, Zadar, Rijeka, Vraždin... takže samé turistické destinácie. Nemáte s tým skúsenosti?
https://www.carters.com/on/demandware.store/Sit...

mikovka
14. jan 2012

ahojte baby,aj ja by som potrebovala pomoc ako sa dostanem k veciam carters,gap da sa to z nejakej stranky objednat na slovensko,poradte mi prosim ☹ alebo neviete o niekom kto to vie sprostredkovat dakujem 🙂

katekate
autor
17. jan 2012

@mikovka Ahojky ... Gap si mozes objednat na www.gap.eu, Carters zatial len USA, bazar alebo ebay. Ak mas dalsie otazky mozes ma kontaktovat do IP.

mikovka
18. jan 2012

ahoj,si zlata a dakujem za odpoved urcite budem,zatial dakujem monika 🙂

marley11
26. jan 2012

🙂 Az teraz vidim Kati, ze aku perfektnu diskusiu si tu nahodila ! 🙂

kvietocek55
26. jan 2012

@katekate ahoj, prosímťa a koľko vyjde poštovné na balík? Do akej hodnoty sa musím zmestiť? myslím na tej gap stránke

ďakujem