icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

marley11
13. júl 2012

@miminkacik Carter's neni TOP kvalita ale kvalita zodpoveda Cene ! Aspon podla mna 🙂

zuzanka.h
14. júl 2012

Ahojte kocky tak ja tiez milujem Carters a v nohaviciach na traky od Osh Kosh mi maly vyrastal 😉

monika15
14. júl 2012

@marley11
no akoze nechcem sa hadat ja mam 50% carters oshosh a 50% old navy v skrini ale
ti poviem ze naj naj naj veci !!!!!!!!
perem ich na tyzdenom pase.... a fakt ako keby boli nove....

takze u mna urctie TOP KVALITA........

monika15
14. júl 2012

@miminkacik
urcite zla objednavka.... ja len tam chodim a aold navy ako som pisala vysie a urcite na 100% som spokojna.....

ALE pravdupovedat ja umele nekupujem len 100% bavlnu.... ale nikdy som si ani na umelych nevsimla nijake chyby.....

monika15
14. júl 2012

@barny
co sa tyka size tak urcite su ine.....
treba vacsie ....... vzdy vacsie ako je dieta 🙂
napr moj mal 15 mesiacov a uz mu bolo male 24 ky :(((((((((

marley11
14. júl 2012

@monika15 ved ja sa vobec nehadam a ani nehovorim ze su zle, ako som pisala, u mna kvalita zodpoveda cene. vydrzia vela prani, drzia si formu aj farbu, no mam v skrini aj lepsie veci co sa tyka kvality. takze ja nepovazujem Carter's za najkvalitnejsie veci na detskom trhu, ale ako pisem, nie su to smejdy.

monika15
14. júl 2012

@marley11
vsak kazdy mame iny vkus....
na som napr. mala veci od next ako dar som dostala.... po polroku ich pouzivam v zachode na utieranie podlahy :(
4 krat prate a vyzeraju jak veci zo sekacu.... :((((((((((((((

pallacinka
16. júl 2012

@miminkacik Ahoj, tak to ma mrzi ☹ Ono ako tu baby pisali, Carter's zdaleka nie je najkvalitnejsia znacka, len pomer kvalita-cena ma podla mna vyborny. Mozno si mala trosku aj smolu, mne nitky nikdy netrcali ani flis neplzol. Iba to podsitie obrazkov dobre poznam, mame par pyzamiek kde je ten kruh aj dost tvrdy tak ich nedavam. A bavlna je tensia, no mne prave takato vyhovuje, je to asi aj individualne. Tie veci su lacne, mame ich plnu skrinu a ak sa im nejaky kus nepodari, tak to neriesim. Ale s drvivou vacsinou veci som spokojna, hoci existuje naozaj vela kvalitnejsich (a tym padom aj drahsich) znaciek.

miminkacik
17. júl 2012

@monika15
@pallacinka
@marley11
dievčatá ďakujem za odpovede. Veci som už poupravovala, nitky poodtŕhala a vecičky vyprala, takže už vyzerajú lepšie. Akurát to podšitie pri patentoch a na obrázkoch mi stále vadí, ale s tým už nič nenarobím.. Som dosť sklamaná, čakala som niečo viac, ale nevadí aspoň mám o skúsenosť viac 🙂 Ostanem pri osvedčených značkách, ktoré si môžem omakať v kamenných obchodoch 😀

grenka
30. júl 2012

@pallacinka ahoj kde najdem link,mozem poprosit?dakujem

pallacinka
30. júl 2012

@grenka Ahoj, jasne ze mozes, len neviem link na co ☹

grenka
30. júl 2012

@pallacinka link na vecicky 🙂 ....to niekomu poviete a ona to objednava

pallacinka
30. júl 2012

@grenka Uz rozumiem 🙂 Ja uz sice take sluzby nevyuzivam no poslem par tipov do IP.

happylucka
8. aug 2012

Ahojte, mohol by mi tiež niekto pomôcť a poradiť, cez koho sa dajú objednať nejaké carters vecičky? Mali sme jednu super súpravku s vestičkou (kúpenú síce nosenú tu na MK, ale bola fantastická) a chcela by som väčšiu. Ďakujem 🙂 😉

ebima
8. aug 2012

@miminkacik
Ahoj, tak ja som s tou značkou maximálne spokojná. Malý v tom je strašne pekný a aj mne sa to dobre perie. Viem, že si obrázky často podšívajú takou látkou, ale to je asi pre to, že aby sa to nepáralo.

ebima
8. aug 2012

Ja mám tu na bazáre nejaké Carters veci, ktoré poslala krstná z Ameriky, ale sú nám malé, tak sa pozrite ak chcete.

kolinia
14. aug 2012

kto spolahlivy objednava carters? dakujem

marley11
16. aug 2012

@kolinia Ja neobjednavam, ale mam v bazariku dost veci od Carter's 🙂 Aj Katka ma bazarik plny Cartersu - hladaj ju pod nickom katekate 🙂

kolinia
16. aug 2012

@marley11 krasne, len ja teraz uz zhanam na jesen a zimu 😒

monika15
16. aug 2012

BABY !!!!
taky sale maju ze az :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hruza :(((((((((((((((((((
vcera som bola a sup uz kupujem a pritom mi ani netreba heheheheheh

luciferova
17. aug 2012

@monika15 a ako sa k sales dostane bezny smrtelnik? pytam sa ako uplny laik, este nemame z tejto znacky nic 😅

monika15
17. aug 2012

@luciferova
skus tu na bazariku... vela mamiciek predava
alebo webku ich uz dorucuju na sk..

http://www.carters.com/en/oshkosh

luciferova
17. aug 2012

@monika15 diky, chcem nove, nie nosene. dorucuju aj na SR? nevies ake je postovne? diky 🙂

monika15
17. aug 2012

@luciferova
veis co oni maju aj nove pokukaj.... v bazari ... viem ze som videla este s cedulami. 🙂
a postovne to neviem :((((( sorry :((((

nelinqua
17. aug 2012

@luciferova postovne je pekne mastne...nakupis za 100e napriklad a za postu a clo das minimalne dalsich 50e

luciferova
17. aug 2012

@nelinqua fuha.. tak to mi za to nestoji 😝

lumah
12. sep 2012

@laraska gymboree je ešte kvalitnejšia značka ako Osh kosh, Osh kosh je odnož Carters, tak ako napr. L.O.G.G od HM. Predávala som kopec týchto vecičiek-Gymboree a Osh kosh, ale ludia u nás to nepoznajú, tak mi to moc nešlo na odber- pritom krásne a kvalitné veci.

lumah
12. sep 2012
liluska78
15. sep 2012

@katekate
@pallacinka
@marley11 neviete mi poradit? velky rozdiel je medzi mikinami oshkosh a carters,myslim vo velkostiach,lebo oshkosh je malej velkost 2T nejak kratka , carters su vacsie?alebo aj tam radsej kupit velkost 3T?

katekate
autor
15. sep 2012

@liluska78 Zlato Belle je 2T v pohode ... 3T by bolo este aj jej velke .. ale teda podotykam ze oni celkovo tie vrchne diely pyzamiek a mikiny robia kratsie na dlzku ..... len v 3T sa ti zase utopi na sirku a v rukavoch si myslim ...