Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky
Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...
Ahojte kocky tak ja tiez milujem Carters a v nohaviciach na traky od Osh Kosh mi maly vyrastal 😉
@miminkacik
urcite zla objednavka.... ja len tam chodim a aold navy ako som pisala vysie a urcite na 100% som spokojna.....
ALE pravdupovedat ja umele nekupujem len 100% bavlnu.... ale nikdy som si ani na umelych nevsimla nijake chyby.....
@monika15 ved ja sa vobec nehadam a ani nehovorim ze su zle, ako som pisala, u mna kvalita zodpoveda cene. vydrzia vela prani, drzia si formu aj farbu, no mam v skrini aj lepsie veci co sa tyka kvality. takze ja nepovazujem Carter's za najkvalitnejsie veci na detskom trhu, ale ako pisem, nie su to smejdy.
@miminkacik Ahoj, tak to ma mrzi ☹ Ono ako tu baby pisali, Carter's zdaleka nie je najkvalitnejsia znacka, len pomer kvalita-cena ma podla mna vyborny. Mozno si mala trosku aj smolu, mne nitky nikdy netrcali ani flis neplzol. Iba to podsitie obrazkov dobre poznam, mame par pyzamiek kde je ten kruh aj dost tvrdy tak ich nedavam. A bavlna je tensia, no mne prave takato vyhovuje, je to asi aj individualne. Tie veci su lacne, mame ich plnu skrinu a ak sa im nejaky kus nepodari, tak to neriesim. Ale s drvivou vacsinou veci som spokojna, hoci existuje naozaj vela kvalitnejsich (a tym padom aj drahsich) znaciek.
@monika15
@pallacinka
@marley11
dievčatá ďakujem za odpovede. Veci som už poupravovala, nitky poodtŕhala a vecičky vyprala, takže už vyzerajú lepšie. Akurát to podšitie pri patentoch a na obrázkoch mi stále vadí, ale s tým už nič nenarobím.. Som dosť sklamaná, čakala som niečo viac, ale nevadí aspoň mám o skúsenosť viac 🙂 Ostanem pri osvedčených značkách, ktoré si môžem omakať v kamenných obchodoch 😀
@pallacinka ahoj kde najdem link,mozem poprosit?dakujem
@grenka Ahoj, jasne ze mozes, len neviem link na co ☹
@pallacinka link na vecicky 🙂 ....to niekomu poviete a ona to objednava
@grenka Uz rozumiem 🙂 Ja uz sice take sluzby nevyuzivam no poslem par tipov do IP.
Ahojte, mohol by mi tiež niekto pomôcť a poradiť, cez koho sa dajú objednať nejaké carters vecičky? Mali sme jednu super súpravku s vestičkou (kúpenú síce nosenú tu na MK, ale bola fantastická) a chcela by som väčšiu. Ďakujem 🙂 😉
@miminkacik
Ahoj, tak ja som s tou značkou maximálne spokojná. Malý v tom je strašne pekný a aj mne sa to dobre perie. Viem, že si obrázky často podšívajú takou látkou, ale to je asi pre to, že aby sa to nepáralo.
Ja mám tu na bazáre nejaké Carters veci, ktoré poslala krstná z Ameriky, ale sú nám malé, tak sa pozrite ak chcete.
kto spolahlivy objednava carters? dakujem
BABY !!!!
taky sale maju ze az :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hruza :(((((((((((((((((((
vcera som bola a sup uz kupujem a pritom mi ani netreba heheheheheh
@monika15 a ako sa k sales dostane bezny smrtelnik? pytam sa ako uplny laik, este nemame z tejto znacky nic 😅
@luciferova
skus tu na bazariku... vela mamiciek predava
alebo webku ich uz dorucuju na sk..
@monika15 diky, chcem nove, nie nosene. dorucuju aj na SR? nevies ake je postovne? diky 🙂
@luciferova
veis co oni maju aj nove pokukaj.... v bazari ... viem ze som videla este s cedulami. 🙂
a postovne to neviem :((((( sorry :((((
@luciferova postovne je pekne mastne...nakupis za 100e napriklad a za postu a clo das minimalne dalsich 50e
@nelinqua fuha.. tak to mi za to nestoji 😝
Ešte mám nejaké veci-napr. toto pyžamko: https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-pyzama/h...
alebo dievčenské: https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-pyzama/q...
@katekate
@pallacinka
@marley11 neviete mi poradit? velky rozdiel je medzi mikinami oshkosh a carters,myslim vo velkostiach,lebo oshkosh je malej velkost 2T nejak kratka , carters su vacsie?alebo aj tam radsej kupit velkost 3T?

@miminkacik Carter's neni TOP kvalita ale kvalita zodpoveda Cene ! Aspon podla mna 🙂