Celebrity z koňa, ktoré neznášate
ach jaj maminka....
to sú témy ako na zš kde sa deti bavia kto je najobľúbenejší v triede....
To že tu sú ľudia, s ktorých názormi väčšinou nesúhlasím neznamená, že ich neznášam a ak to niekto takéto pocity voči inej diskutujúcej, tak by to tu mal menej prežívať 😅
odpoviem ti všeobecne celebrity, ktoré MK používajú ako Google a ešte tie, ktoré neovládajú základné pravidlá slovenského pravopisu.
@jjanulienka tu na MKniekoho neznášamť? A prečo vlastne... Nie je to reálny život... tak ho nečítam alebo vypnem MK...
Je len pár možnosti ako žiť s ľuďmi vo virtuálnom svete. Diskutovať s nimi, aj keď nemajú rovnaké názory ako mam ja vždy sa dá diskutovať alebo nereagovať. Prečo by som mala niekoho neznášat?
Tak ako “celebrity” tak ani “neznášam” nie je to správne pomenovanie. Je tu niekoľko takých, ktorých názory mi prídu úplne mimo, sú primitívne, vulgárne a agresívne voči iným (lebo veď klávesnica znesie), ale také dokážem ignorovať (aspoň väčšinou 😂 ) a rolujem ďalej.
Našťastie je to len internet, nie sú to moje kolegyne alebo niekto, komu sa v reálnom živote nevyhnem. Ale desí ma, že aj takíto ľudia žijú medzi nami, môžu sa rozmnožovať a majú volebné právo…

Tu toho bude asi menej 🤪🤪🤪
Keby to bolo pod anonymitou tak by toho bolo viac 🤪