icon

Celoplošné testovanie a otváranie škôl

19. jan 2021

Ako je to s testovaním? Čítam, že deti do 15 rokov nemusia, avšak potom môžu nastúpiť do školy? Či sa školy otvárať nebudú? Od pondelka? Mám v tom už total chaos. Zaujíma ma 1 aj druhý stupeň

Strana
z2
baumka
20. jan 2021

no veď jasné, však ešte ani nemajú nakúpené tie klokt. testy

luccija
20. jan 2021

Od pondelka sa urcite neotvoria.Podla mna sa rozhodne po testoch podla vysledkov ako hovorili, ze sa rozdelime na dobre a zle okresy.DETI sa teraz testovat nemusia otestuju si ich skoly, ked to bude aktualne co tak skoro nebude.Aj, ked sa skoly otvoria stale to bude otvorit zatvorit u nas otvorili skolku a uz dnes je zatvorena

luccija
20. jan 2021

@baumka to bola len jedna z moznosti mozno to vobec tak nebude

luccija
20. jan 2021

@lenadka pokym otvoria skolu jej test uz bude neplatny rozhodne sa skoly do 2t neotvoria

maris5
20. jan 2021

Najprv sa musi spustit covid semafor a potom sa zacne otvarat podla neho

Ja si myslim, ze tak skoro neotvoria skoly. Konecne po roku zacinaju niektori ucitelia spustat online hodiny. Doteraz fungovali na zasielani uloh na vypracovanie.

luccija
20. jan 2021

@poisonblu porodenim je to tvoje dieta tvoja zodpovednost blba odpoved, ale pravda.
Bud HO, druhy rodic a vystriedat sa, OCR, moja kamaratka dala vypoved nemala ziadnu inu moznost

alvaluka
20. jan 2021

Osobne si myslim ze skoly sa otvoria mozno na jar. Ak teda neprejdu na regionalne zohladnenie pandemickej situacie

lenadka
20. jan 2021

@mogaa druhý stupeň bude testovany kloktanim, menšie deti vraj nevefia kloktat, prvý stupeň má podľa kovid automatu mať negatívny antigen test plus jeden rodič

lenadka
20. jan 2021

Myslím to prvé áno. Ak pôjde náš okres z čiernej do bordovej farby otvoria prvý stupeň ZŠ. Ak budeme čierny nie.

lenadka
20. jan 2021

@luccija aj s tým počítam, že bude ďalší potrebovať

Strana
z2