icon

Český herec opustil rodinu kvôli láske

26. feb 2025

Akurat citam clanok o ceskom hercovi, ktory sa zalubil do inej zeny a odišiel od rodiny. V prvom rade chcem vyjadrit svoj nazor. Myslim si, ze je extremne dolezite, koho si vyberieme do manzelstva. Ci je to fakt ta prava silna laska alebo je to len nieco take povrchne. Lebo uz sme dlho spolu, lebo sa nam podarilo splodit dieta, lebo je to dobra partia. Lebo zit s tym, ze nie som pre niekoho ta spriaznena dusa je podla mna vzdy na hrane a moze sa stat, ze ten druhy zrazu stretne osobu, s ktorou to raz tak klikne, ze proste odide, aj ked su tam deti. Ja sama som to zazila. Odo mna tiez odišiel takto partner a ked som citala ten clanok, uplne sa vo mnr oživili tie spomienky na ten cas. Tiez sme sa dali dohromady s manzelom a ja som to proste citila, ze je to skor take, ze obaja sme študovani, s kariérou, potom prisiel syn, tak sme sa zobrali. Po siedmych rokoch sa muz zbláznil do mladej zaby a s nou zrazu chcel zdielat vsetko, zacal sportovat, chodit po výletoch. So mnou to nerobil nikdy. Az s odstupom casu som si uvedomila, ze to nebola ta prava hlboká laska. Ja uz mam taktiež partnera a našťastie je to uz za mnou. Ale v tom case utrpelo moje sebavedomie obrovský sok. Preto apelujem na vsetky zeny nech si rozmyslia, koho chcu za muza a ci aj on ich ta chce, ako oni jeho. Lebo jedneho dna vam moze zdupkat za tou, do ktorej sa skutocne zalubi. Este tu zazdielam vyjadrenie toho herca a budem rada, ked sa k tonu vyjadrite a mozno ni date aj vy nejaky oribeh 🙂

nyusika
26. feb 2025

nechces radsej opravovat nazvy tem ?

autor
26. feb 2025

Zamiloval som sa a tak, ako som bol celkom odporcom sociálnych sietí, tak som tam kvôli nej začal dávať také to partnerské blbnutie, našu lásku, ktorú cítim. Je to pre mňa nejaký message. Príde mi odvážne sa priznať k tomu, že ste šťastný a zamilovaný - aj s tým, že to nemusí vždy dopadnúť dobre,“ uviedol v rozhovore na margo vyznaní, ktoré svojej novej partnerke pomerne často adresuje. Podľa nich je jasné, že to pár spolu ťahá už od roku 2021 a ich láska je každým dňom silnejšia.

autor
26. feb 2025

láska k sympatickej Petre je natoľko intenzívna, že ju má potrebu zdieľať aj na sociálnych sieťach, tak, ako aj vyznania svojej novej partnerke. V minulosti pritom nebol zastáncom sociálnych sietí, čo sa dnes kompletne zmenilo.

jesenzima
26. feb 2025

Amen 🙄

autor
26. feb 2025

Veľmi som to zvažoval, boli to veľmi bolestivé chvíle. Priznávam, že moje svedomie dostalo poriadne na frak, ale tá túžba bola tak silná, že jej úprimne nešlo čeliť. Toto proste musí byť tá láska s veľkým L. Moja Petra je jednoducho úžasná. Moja krv,“ opísal Němec a dodal, že aj láska si vyžiadala svoju obetu: „Ak mám hovoriť o nejakom dlhu a výčitkách, tak tým, že opustíte svoju manželku, bohužiaľ trochu opustíte aj svoje deti. V tom čase mal Matěj desať rokov a Rozárka päť.“

viestta
26. feb 2025

Daj vediet, ked skopirujes vsetky citata, potom sa vyjadrime k celku

kikahub
26. feb 2025

a otazka je vlastne aka? 😀

januska12323
26. feb 2025

Nudíš sa?

michaelam2
26. feb 2025

ja chapem ze manzelstvo nemusi vyjst, to sa stava...ale davat potom rozhovory do novin a hovorit aky je zamilovany a stastny tak to je uz za mna cez ciaru...ako sa maju tie deti citit ked to citaju?

kiwi3
26. feb 2025

akoze ja tych ceskych hercov poznam aspon 10, co toto spravili... a urcite aspon polovica z nich bola do prvej manzelky naozaj zalubena. ja si myslim, ze to je nielen o dobrom vybere partnera, ale aj o rozhodnuti udrzat ten vtah a charaktere.

natalka13
26. feb 2025

Vojtek opusti tehotnu manzelku a?

lucka_ke
26. feb 2025

nechcem byť hnusná ale asi mu tak sadla v posteli, že je konečne spokojný

zojazoja
26. feb 2025

Dobré ráno, stará mama.....Volá sa to život...

martinka13
26. feb 2025

Tak si teda vyjadrila svoj názor. Je to tak. Nič s tým nespravíme.

doriiis
26. feb 2025

A? Nie je prvý ani posledný.

suzy2508
26. feb 2025

Mne sa páči toto anglické príslovie "the grass is always greener where you water it" - tráva je vždy zelenšia tam, kde sa polieva. Tam, kde sa obaja snažia vzťah napĺňať, budovať ho, tam to bude fungovať.

sara07
26. feb 2025

však toto je uplne bežné
a zbytočne tu píšeš, v tej fáze na začiatku vela prehliadaš, časom sa meníš a tým je to zase uplne niekde inde
vztah je ako bonboniera nikdy nevieš aké je vnutro

grof_monte_christo
26. feb 2025

Ja som si spomenula na Luciu Bílú. Kratochvil sa tiež zaľúbil do mladej finalistky miss a odišiel za ňou. Vtedy Lucie Bila povedala, ze kto sa zamiluje, musí odísť. A je to pravda.

kukuk29
26. feb 2025

haha jasne a teraz kazda zena na MK, ktora ma pred svadbou rozmysla, ci ma doma ozaj toho praveho a nezdupka od nej 😂 🤦🏽‍♀️🤷‍♀️😀Co sa ma stat - to sa stane takze tvoje apelovanie je uplne,uplne ,uplne zbytocne.... Tak isto keby si si to precitala ty, predtym ako si si zobrala svojho ....kolko ponaucenia by si si zobrala z takeho pisanickaaaa ? 🙈😀

simonaveselovska
26. feb 2025

Ja nechápem jedno prečo ospevujete len že môže zdupkať muž, žena si nemôže nájsť toho skutočného ?

liusa82
26. feb 2025

to mi je len novinka.Hlavne v dnešnej dobe rozvodovej a rozchodovej😀 dneska spolu vydržia celý život len ozaj silné páriky alebo ešte také, čo si toho plno tolerujú aj neveru

lubkovaandrejka
26. feb 2025

@simonaveselovska presne to som chcela napisat 🙂

autor
26. feb 2025

@kukuk29 pointa ti zrejme usla. Kazdy si je velmi dobre vedomý, za akych okolnosti si ide brat niekoho. To len kazda sa ty tvari, aka je neomylna. Ja som aspon napísala svoju vlastnú skusenost. A nehovor mi, ze ludia sa vzdy beru len z velkej lasky. Ani sama tomu neveris. Vela z vas sa urcite bralo uz s bruchom hore nosom. Alebo staci si precitat pribehy, co sa tu denno denne riesia. Nerešpekt bo vztahu, podvadzanie, ale aj napriek tomu sa stale povazuju za snubenice. A ja tu napisem jeden realny pribeh a vačšina komentarov hejt a vysmech? Dakujem pekne za take bosorky, co tu prispievajú

katica06
26. feb 2025

Pred časom som čítala o Malajzijčanke, ktorá roky dokumentovala svoj život s manželom, ktorý ochrnul pri autonehode. Šesť rokov sa starala o neho. Po nehode pravidelne ukazovala ich každodenný život na svojej stránke. Kŕmila muža cez hadičku, kúpala ho, prebaľovala a ani na minútu nepomyslela na to, že ho opustia. Keď sa chlap uzdravil, našiel si mladšiu a manželkou sa rozviedol.

alenka58
26. feb 2025

mne je ľúto len detí, ináč mi je to fuk či sa niekto aj 10 x zamiluje a 10 x rozvedie

kukuk29
26. feb 2025

Ty si nepochopila mna 🤦🏽‍♀️ Kazda sa riadi vlastnou hlavou a mozes napisat aj 1O0 takychto vykrikov do tmy ... Preco si si zobrala svojho prveho muza ,ked si urcite aj ty citala alebo videla v okoli taketo pripady ? Kazda sa uci na vlastnych chybach.....to je proste zivot...

lenka.25
26. feb 2025

Úplne o ničom príspevok . Keby to bolo take jednoduché , tak si s takým človek nikdy nič ani nezačneme a nebudeme s ním strácať čas . Ja som tiež s jedným pánom “zabila “ 10 rokov života , ale mňa to len posunulo ďalej a v podstate neľutujem ani jeden deň s ním . Taktiež netrpí naša dcéra , oveľa viac by trpela , keby sme ostali spolu

79viktoria79
27. feb 2025

akurat čítaš článok, ktorí je rok starý?