Cesta z Rakúska z nákupov
V pohode prejdem ako zaočkovaná ?
Myslim, si ze takto hej
do ehranice akonockovana sa stacibraz za sest mesiacov registrovat opakovane uz nemusis nemas karantenu
@viestta je ockovana, netreba nic, plati vynimka, len vypisat e-hranicu
Nemusíš vôbec nič, ani ako neockovana
@weronika171717 neklam ty si zjavne v rakusku nebola ako neockovana si ani neskrtnes
@weronika171717 tak to urcite... 😅
@loginexistuje keď myslíš 😁
@loginexistuje tak cez hranice na tajnasa tam a spat sa dostane, ked kontroly su namatkove...a do hofera tiez aj bez ockovania🙈🙉🙊
@weronika171717 ako neockovana cestovat mozes, ale karantenu obist velmi neobides, pokial ta na hraniciach stopnu...
@vevesh neviem ako casto chodis cez hranice do rakuska ja pravidelne nakupujem tam bezne (teraz ako boli uzavreti samozrejme nie ) ale teraz ako otvorili idem asi zajtra a teda kontroly na vstupe boli vzdy (rakusania) plus niektore obchody pri vstupe toez (hofer nie)
a dokonca som zazila aj kontrolu v prevadzke (policajti)
ako ak manniekto na rakuske pokuty nech sa paci nech vyskusa sam ale radit to inym 😔
@loginexistuje tak bola som z ineho smeru de-at, ale kontroly boli namatkove. Priletela som z iraku, vobec nekontrolovali ani ocko/ani pcr test. Z iranu naopak kontrolovali dosledne. Z anglicka sa do nemecka svagor bez ockovania nedostal...fakt zalezi na "stasti" a kontrole. Ale tak cudziemu by som to teda neradila. V nemecku pokuta 2500e, nech sa paci...
@loginexistuje než nezavreli Rakúšania hranice som chodila tiež často len potom dali aj nám lockdown a je zákaz vychádzania no otvorili hranice Rakúšania tak by som chcela ísť len neviem s tým návratom na Slovensko či budú chcieť vedieť účel cesty keď zbadajú nákupu či nebude zle keď mame lockdown 😅
My sme sa chodili v lete kupat do AT plus nakupy, nebolo dna co by nas nezastavili. Este aj strcil hlavu do auta, ze kto sedi vzadu. Samozrejme cestou spat na SK hranuci mrtvo.
@vevesh tak to zavisi odkial kam zo slovenska ked ides do at kontroluju ale tak my sme tusim pravidelne medzi najhorsimi consa tyka covid a ocko a tak

ano