icon

Cestovanie z okresu do okresu počas lockdownu

27. nov 2021

Ahojte áno viem že lockdown ale chcela som sa spýtať či je možné cestovať z okresu do okresu ak ideme do prírody. Sme prekonaní. Samozrejme respirator by sme mali a správali by sme sa zodpovedne. Prosím blbé komenty nechajte si pre seba.

janai1
•
27. nov 2021

Nie je zakázané cestovanie medzi okresmi

monkasponka
•
27. nov 2021

Mali by ste do prirody len vo svojom okrese.. ale zas, kto to kontroluje? .. ved aj ja som dnes bola .

alexk12
•
27. nov 2021

Načo sa pytas na koňa sak keď chceš chod keď nie nechoď a ešte nečaká blbé komentáre

borka168
•
27. nov 2021

Nie je zakazane cestovať medzi okresmi, ale platí zákaz vychádzania. Čiže musíš spĺňať jednu z podmienok,prečo vychadzas a pobyt v prírode mimo okres v týchto podmienkach nie je. Viem ze je dovolené ísť na svoju chatu mimo okres.

kate_cs
•
27. nov 2021

My sme boli dnes tuším cez 3 okresy a žiadna kontrola. Je zakázané ísť mimo okresu, ale do zahraničia môžeš ísť. Celé na hlavu. Ja som bola za maminou a chorou babkou. Nebudem zas pol roka bez nich, mám toho už dosť

liusa82
•
27. nov 2021

No neviem.Ja som zas čitala že je zakázané mimo okres.Tak teraz ozaj človek nevie.Jeden povie tak iny tak

maris5
•
27. nov 2021

Oficialne len BA moze do prirody v celom BA kraji a Kosice maju myslim povolene aj Kosice okolie.

borka168
•
27. nov 2021

U nás napríklad stoja policajta na hranici okresov CA,KNM,ZA a vyžadujú zdôvodnenie cesty. Ak spĺňate výnimku nie je problém.

vellllo_70
•
28. nov 2021

Ja som včera išla s priatelom takmer cez celé slovensko skrz prácu a nikde nás polícia nezastavila.

lianka123
•
28. nov 2021

@borka168 prosim Ta, neklam. Mam znamych, tentokrat maju nariadenie vyslivene nekontrolovat. Boze kolke z Vas tu pisu len aby boli zaujimave.

borka168
•
28. nov 2021

@lianka123 za to ze ty máš známych neviem, neznamená ze druhí majú klamať. A nemusíš prosiť, ja som napísala ako je to u nás a robili to 2 dní po sebe,tak asi nemám halucinácie

lianka123
•
Odpoveď bola odstránená
•
janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
janai1
•
28. nov 2021

@admin @berenika39 čo je na tej odpovedi neslušné?