Chaos v Bazári
mna z toho "timu" v bazare MK asi uz j....!oznacim tovar ako pouzity kedze bol oskusany a oni mi to hodia do noveho!!!!!!!akym pravom?
@marion09 ked ma niekto zaujem o tieto kusky ide radsej do sekacu kde to nakupi pp eure.
@veronikastrickova a zbytocne take handry zahlcuju miesto
@veronikastrickova zaujimave ze uz som predala aj napr.tricka na dojcenie,tehu nohavicky.....
@beky1813 bolo by super, keby niektore zeny zacali byt naozaj sebakriticke v niektorich veciach.
@veronikastrickova .....aj to by bolo super keby sa naucili pravopis
@veronikastrickova to nebudu, oni v tom vidia super moderne oblecenie
@marion09 mozes vratit do 3 mesiacov
@zuzanka2302 fakt?super,dakujem za info
@marion09 ak si predala pouzite nohavicky to je na zaplakanie, urcite nie na pochvalenie. A nikdy som nemala z diktatov 1. A ked som cez mobil malo kedy pouzivam diakritiku, takze snazit sa to tu otocit na pravopis, je fakt hodne pubertaka. 🤦🏼♀️
@veronikastrickova a kde som napisala ze boli pouzite?citaj pozorne alebo radsej necitaj vobec🤐
celom nerozumiem tejto teme, je presne určené kam máš smerovať svoje otázky ohľadne bazáru a prípadných nejasností.

@veronikastrickova no ako uz len ty mozes vediet co pride a co nepride do mody ked uz len za ten cas co som na svete ja sa volaco do mody vratilo?a podprsenky si sotva mala presne tie iste.