icon

Chce si niekto popísať?

lowe123
5. aug 2022

Ja viem že to znie mimo ale v poslednej dobe samé depresívne veci aj ja som sem dokonca písal . Tak sa ospravedlňujem ak sa to nehodí 😅, no chcem zlepšiť tú tabuľu príspevkov ...

Strana
z2
1fifinka1
5. aug 2022

@lowe123
to len pre predstavu nič iné v tom neni

lowe123
autor
5. aug 2022

@1fifinka1 Áno , môj emočný vek je možno nižší ,no to 🙈😇 . Všetci máme svoje starosti ktoré nás trápia bohužiaľ

stanka562
5. aug 2022

@lowe123 tak myslím, ze aj pred par rokmi tam bolo kadečo 🤔 no momentálne k tomu co tam je sa vyjadriť neviem 🤷‍♀️ no, je to skoda, nakolko po tejto dobe ked bolo všetko zatvorené a mlady sedeli len doma, chýbal spoločenský život a myslim, ze aj nejaký portál na slušný pokec 😊

lowe123
autor
5. aug 2022

@stanka562 mne chýba doteraz , mne pomáha jedine anonymita internetu 😂, tu mám fotku lebo tu som na pokec iba .

susan24
Odpoveď bola odstránená
liz_lemon
5. aug 2022

@lowe123 nie, obaja sme boli cestujuci

lowe123
autor
5. aug 2022

@susan24 nie ja som pôvodne čítal erotický orientované príspevky na fórach 🙈😂, lebo ma bavili niektoré fakt múdre reakcie , potom som prešiel na slušnejšie konverzácie a teraz som chcel založiť normál pokec ,:D

lowe123
autor
5. aug 2022

@liz_lemon ahaaa 😇, som zle pochopil prepáč ja že keď šoféri že na buse

lowe123
autor
5. aug 2022

@susan24 či ty myslíš pokec? 🤔😂 Niee ja som fakticky o pokeci vedel už keď som mal cca 8/9 rokov .

jjanulienka
5. aug 2022

My v krcme 😬😬

lowe123
autor
5. aug 2022

@jjanulienka pohodičkaaa 😂, už tu bolo aj väzenia a okrem toho som bežne počul že ľudia hľadajú známosti kdekoľvek aj v bare kľudne. Krčma môže byť celkom fajn miesto ak má kultivovaných štangastov , .

susan24
Odpoveď bola odstránená
jjanulienka
5. aug 2022

@lowe123 tak my sme sa moc nehľadali😅 robila tam moja sestra, nejako to prišlo... viem kedy presne keď som mala väčší vytrih a kratšie kratase 🤪🤪

lowe123
autor
5. aug 2022

@susan24 Ja mám podivné záujmy , čiže ale ja som vedel aj predtým o tomto , insta čo sa týka sledovania , tak fakt len baby čo som si s ními písal , píšem a okrem toho niejaké zoznamky , vesmír a mačičky 😂

lowe123
autor
5. aug 2022

@jjanulienka Viac z teba videl , ľahšie sa zaľúbil a keď zbadal dušičku bol úplne hotový 😜, netreba tam hľadať postranné úmysly vždy .

Strana
z2