Chcela by som každej jednej a každému jednému povedať milujem Ťa a mám Ťa rád
Chcela by som každej jednej a každému jednému povedať..milujem Ťa a mám Ťa rád.
Chcela by som kričat do celého sveta ľudia strhite si masky a nánosy z tváre a z vašich duší, aby sme spravili spolu lepsí svet.
Rútime sa do priepasti kde nebude viac svetlo pre nás, iba spustnutá púšť tichých útokov a krvi.
To nebude vojna znamenie doby, a jej pach ludskej krvi, uz nebudú už kricat detské hlásky o pomoc, nebude starcov ston počuť, nebude sa ozývať ziaden hlas a ziaden plač, ostane len des.
Desy oslavia porážku človeka, oslavia vrazdami naš strach a mučením nevinných nase zlyhania, nase mlčanie bude ich najlepsi vtip.
Naspäť sa ist nedá, len vpred, silní braniť človeka, ohrozený druh.
Neviem aku apokalypsu planujes vo svojej hlavicke prezivat, ale u nas vsetko ok ostava aj nadalej.
Máš slabú chvíľku, či? ... žiaľbohu, ľudia sa nezmenia, bude to len horšie ... čím skôr to pochopíš a prijmeš, tým lepšie ...
Dik za tolko pozitivnej energie takto navecer, som aj rozmyslala, co mi chyba, a presne toto to bolo.
@solange7 ved vravím, strhni si nánosy sebaklamu, lepsie uvidíš, slepému v tme je tma prirodzená, ale je tu aj svetlo zatiaľ a vo svetle uvidíš, zevobec neni vsetko ok. A máme moc to zmenit. Ale iba spolu.
Nahodny generator slov. To si ty, co davas do schranky tie ocarujuce karticky s Aštarom Šeranom a jeho vesmirnou flotilou?
Môj dedo by ti na to povedal “Nejak bolo, nejak bude, ale jesť treba stále. Tak makaj dalej a nefilozofuj”
@cocolino234 nechapes, ludia su ohrozený druh, lebo sa rozmnozilo vela odľudov. Vyzeraju ako ludia ale nechovaju sa ako ludia a je to aj nákazlivé chovanie, prenasa sa na druhých. Tí odľudi sa chovajú nie ako ludia, ale neludsky. ..a prenasaju to na druhych ako to je dokazané
@cocolino234 ale clovek je druh, ktory sa vyznacuje vysokou inteligenciou atd to je snad jasne každému. Lenze nakazený besmi odludmi, sa clovek zmení..
Chápem, rútime sa do bezmennej priepasti neopísateľnej hrôzy, kde slepí, bezhlasi, šialení bohovia vesmírneho chaosu oslavujú príchod éry temnoty atď.
Len by ma zaujímalo, od kedy sa nánosy strhávajú?

??👀👀🤷