icon

Chcela by som každej jednej a každému jednému povedať milujem Ťa a mám Ťa rád

1. júl 2022

Chcela by som každej jednej a každému jednému povedať..milujem Ťa a mám Ťa rád.

Chcela by som kričat do celého sveta ľudia strhite si masky a nánosy z tváre a z vašich duší, aby sme spravili spolu lepsí svet.

Rútime sa do priepasti kde nebude viac svetlo pre nás, iba spustnutá púšť tichých útokov a krvi.

To nebude vojna znamenie doby, a jej pach ludskej krvi, uz nebudú už kricat detské hlásky o pomoc, nebude starcov ston počuť, nebude sa ozývať ziaden hlas a ziaden plač, ostane len des.
Desy oslavia porážku človeka, oslavia vrazdami naš strach a mučením nevinných nase zlyhania, nase mlčanie bude ich najlepsi vtip.
Naspäť sa ist nedá, len vpred, silní braniť človeka, ohrozený druh.

dzescebuly
1. júl 2022

??👀👀🤷

solange7
1. júl 2022

Neviem aku apokalypsu planujes vo svojej hlavicke prezivat, ale u nas vsetko ok ostava aj nadalej.

dzulli1980
1. júl 2022

Máš slabú chvíľku, či? ... žiaľbohu, ľudia sa nezmenia, bude to len horšie ... čím skôr to pochopíš a prijmeš, tým lepšie ...

galganka
1. júl 2022

...ale, však už sa kus schladilo... 😱 ...vydržaj...

mandzula
1. júl 2022

Dik za tolko pozitivnej energie takto navecer, som aj rozmyslala, co mi chyba, a presne toto to bolo.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
syslik81
1. júl 2022

neviem co beries ale dala by som si ...

elizabet173
1. júl 2022

@mandzula tebe dnes ide karta 😂

sparkling
1. júl 2022

@syslik81 🤣🤣🤣🤣🤣

mandzula
1. júl 2022

@syslik81 s tymto sa podla mna musis narodit...

eviq
1. júl 2022

Igor si to ty???

autor
1. júl 2022

@solange7 ved vravím, strhni si nánosy sebaklamu, lepsie uvidíš, slepému v tme je tma prirodzená, ale je tu aj svetlo zatiaľ a vo svetle uvidíš, zevobec neni vsetko ok. A máme moc to zmenit. Ale iba spolu.

autor
1. júl 2022

@syslik81 stilnox

autor
1. júl 2022

@eviq igor teraz zas vybavuje desné veci

solange7
1. júl 2022

Nahodny generator slov. To si ty, co davas do schranky tie ocarujuce karticky s Aštarom Šeranom a jeho vesmirnou flotilou?

tykat
1. júl 2022

Môj dedo by ti na to povedal “Nejak bolo, nejak bude, ale jesť treba stále. Tak makaj dalej a nefilozofuj”

gladys_07
1. júl 2022

@cocolino234 ale si ho rozanalyzovala ako Hviezdoslava na maturite 😂

zorkahorka
1. júl 2022

Heheee, na zdravie 🥂

autor
1. júl 2022

@cocolino234 nechapes, ludia su ohrozený druh, lebo sa rozmnozilo vela odľudov. Vyzeraju ako ludia ale nechovaju sa ako ludia a je to aj nákazlivé chovanie, prenasa sa na druhých. Tí odľudi sa chovajú nie ako ludia, ale neludsky. ..a prenasaju to na druhych ako to je dokazané

autor
1. júl 2022

@cocolino234 ale clovek je druh, ktory sa vyznacuje vysokou inteligenciou atd to je snad jasne každému. Lenze nakazený besmi odludmi, sa clovek zmení..

elizabet173
1. júl 2022

chvalabohu, že si nám to dal vedieť, môžem ísť spokojne spať. Dobrú noc

autor
1. júl 2022

@elizabet173 mozes, mne stilnox dnes zabral nejak cudne, normalne som mala spat.Bru

cosmic_origin
1. júl 2022

Chápem, rútime sa do bezmennej priepasti neopísateľnej hrôzy, kde slepí, bezhlasi, šialení bohovia vesmírneho chaosu oslavujú príchod éry temnoty atď.
Len by ma zaujímalo, od kedy sa nánosy strhávajú?

zuzanazu85
1. júl 2022

Toto stačí zarevat do xichtu len jednému vo svete a to putlerovi 🙄.

elizabet173
2. júl 2022

daj si Guttalax dvojnásobnú dávku, prídeš na iné myšlienky 😎

lesana25
2. júl 2022

.. Odin

mpg
2. júl 2022

@tykat Je to tak, toto sú len slová, treba sa k lepším časom prepracovať.

simik22
3. júl 2022

Si si dačo slahla?

drimonna
4. júl 2022

Máš psychózu? 😅