Chcem byť otcom
Tak sa snažím s priateľkov o babetko čo ma veľmi teší a snáď sa mi to podarí ďalej ma teší že zamestnávateľ je maximálne ústrety a mám hocikedy voľno aby som mohol behať po doktorov kvôli SMK. Vypadá to tak že mam šancu aj niečo dosiahnuť v krátkej dobe.
Tak 2 mesiace nezdavaj to babetka chodia necakane. Aj nam sa nedary :( ale verim ze jedneho dna budem ocko. Ale je pravda ze sme to skusali v Anglicku a to sme skusali rok.
@worky - dva mesiace je malicko, chce to pocas plodnych dni mat sexik aspon raz za dva dni a malo by to vyjst, pokial ste obaja zdravy uz o par mesiacov, mozno aj na prvy sup 🙂 Ak chces tomu dopomoct, aby si mal kvalitne spermie, tak su preparaty selen + zinok, co fakt posiluju bicikovce + rano sprchovat studenou vodou, ziadne obtiahnute trenky xixi 🙂 Zvysok je na priatelke a predovsetkym, no stres, nemysliet na plodenie deti, ale na orgasmus, tie stahy maternice vtiahnu spermie dnu a sanca na otehotnenie je este väcsia 🙂
ahojky netreba sa na to upinat cim viac sa budete upinat tak to bude v nedohlade aj mi sme sa upinali a stale nic az potom ked sme si povedali ze nebudeme tlacit na pilu a nakoniec bum a bolo narodil sa nam presne na nase vyrocie svadby do roka a do dna drzim vam palce vsetkym
jeeej to je krasna tema, paci sa mi ze aj buduci oteckovia sem pisu, tak drzim veeeeelmi palecky, nech vam to co najskor vyjde...ja vam odporucam snazit sa minimalne uz od osmeho dna cyklu moze byt ovulka kolkokrat skorej a bude dobre, ked tam uz bojovnici budu pekne cakat...nam to tak vyslo... 😉
Aha trochu mam zabrany to robit cez menzes. Asi budeme musiet skusat vsetko 😀

@worky ahojky a kolko sa snazite o babatko???my sa snazime vyse rokaa stale zatial nic ☹