Chcem poskytnúť pomoc dieťaťu na diaľku

17. okt 2020

Ahojte, už dlhšie sa zamýšľam že by som chcela dlhodobo pomáhať nejakej rodine alebo dieťaťu v núdzi. Napr. nejake dieťa z domova, adoptovať si na diaľku. Áno, viem že tieto deti potrebuju viac city ako hmotne veci ale ja sa necitim na viac. Tak aspoň takto by som chcela.
Viete odporučiť nejakú overenú organizáciu cez ktorú je takáto možnosť. Že by som sa mohla aj s dieťaťom kontaktovať, dali by mi pravdivé informácie, ide o to aby peniaze neboli nejak zneužité. Aby isli dietatu napríklad na vzdelanie alebo v budúcnosti na štart do života, na vlastne potreby.

pribinak
17. okt 2020

Dobrý anjel

veverickav
17. okt 2020

Velmi zaujimavy projekt je tvojbuddy.sk

autor
17. okt 2020

@veverickav jej, to vyzerá super ale u mna je to časovo nemožné.

leuska15leuska15
17. okt 2020

Pokiaľ netrváte na tom, aby bolo dieťa Slovák, tak jednoznačne Bosco Boys. Deti zbierajú zväčša ulice. Pridelia vám konkrétne jedno. Platíte myslím 33 mesačne. Poskytnú mu náhradný domov, štúdium na ZŠ. Žiaci s lepším prospechom môžu pokračovať na strednej aj vysokej škole. Žiakov so slabším prospechom vyúčia za zváracia, automechanika,... 1-2x ročne vám pošle list a vy jemu.
https://savio.sk/co-robime/adopcia-deti/co-je-b...

autor
17. okt 2020

@leuska15leuska15 Najradšej by som tu na Slovensku pretože aj naše deti to určite potrebuju, navyše tu by sa dali aj materiálne veci poslať, nie len peniaze, a ďalšia výhoda že by bolo aj reálnejšie pripadne stretnutie. Ale teda niečo take ako si poslala len na sk keby fungovalo.

anika0710
17. okt 2020

Ahoj si dobrý anjel vážne v dnešnej dobe je problém nájsť takého človeka 🙂 dokonca vlastný nepomôžu ja som 1rok v anglicku z tromi detičkami tak viem ocom vravím . Zrazu mna ani moje deti nikto ani vlastný nepoznaju lebo si myslia že tu je človek milionárom 🙂

tramtada31
17. okt 2020

Ak to nebude pre teba tazke, nájdi si nejaké chore dietatko(fb, rôzne výzvy na ľudia ludom). Tam je väčšinou problem, že rodic musí byt s dietatom doma a ten prijem potom chyba, čiže ocenia pomoc.

bobricek1979
17. okt 2020

Ahoj určite si nájdi Lívinku je to choré dieťatko bohužiaľ vďaka génu ich rodičov ktorom nevedeli tak sa stretli. Lívia umiera pomaly má šancu pomocou génu no operáciu resp. liečbu robia v Amerike za spústu peňazí, skús nájdeš na fb, ❤️🙏👍prečítaj posúď❤️

slobodnamama777
3. nov 2020

Ahoj, tak uz si niekoho našla? Iste to nebude tazké, takych ludí je plno. Ale ak nie, tak si mozme napisat.

autor
3. nov 2020

@slobodnamama777 nie nenašla som, nie je to až také lahke ako sa zda pretože veľa krát som sa už oklamala pri pomoci druhým. Ak máš nejakú radu, napis sem. Ďakujem

hajancinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz