icon

Chcem sa naučiť robiť gélové nechty

veronika_novakova
15. jún 2012

Ahojte mamičky. Som na materskej a rada by som na naučila robiť gélové nechty. Neviete mi poradiť, kde by som sa to mohla naučiť? alebo kde kúpiť vybavenie? Máte už niekto skúsenosti?

Strana
z6
hipuska
7. sep 2016

@natalushka no vsak prave neviem ci do toho investovat peniaze ci nie. Ci to budem vobec vediet robit. A kebyze pouzijem iba farebny gel-miesto akoze laku a dam vytvrdit, nestaci to?

natalushka
7. sep 2016

@hipuska ja uz mam typy vyrastene. Ale aj tak vzdy spilujem vsetku farbu,vsetko zle..primerom pretrem vlastny necht,ne gelovy,necham uschnut..clear gelom doplnim a spravim novy necht,na ten potom davam farebny a na koniec top coat..mozno ked das len primer na svoj necht a na to farebny a potom top coat,mozno to vydrzi..ale to nezarucujem,este som to tak nerobila🙂

hipuska
8. sep 2016

@natalushka super, dakujem. Asi to vyskusam.. na ali su za packu

natalushka
8. sep 2016

@hipuska z Ali neeeee...nejdem tu pisat o bezpecnosti...ale z dopocutia viem,ze tie gely stoja za figu

tinusicka
27. jan 2017

Zienky jednoznacne Vam odporucam aglia, mk profinails, professionail - co sa tyka gelov, farebnych gelov,gel lakov 🙂 pomocky a ozdoby objednavajte jednoznacne z ali 🙂 a tie 2 eurove farebne gely co ponukaju niektore eshopy no neviem. Nie je to moc lakave. Mne to tak pripada ze tie farebne gely nakupuju z Ciny a kvoli tomu mozu tak "lacno" predavat. Podla mna 🙂

andrea150
15. feb 2017

Ahojte baby chcem Vás poprosiť o radu. Chcela by som začať robiť nechty a neviem, ktorý kurz by bol najlepší aby som mohla normálne začať na živnosť. Robím nechty asi 2 roky ale len sebe max. rodine. Preto neviem, ktorý kurz by bol najlepší (okolie Trenčín) + nejaké rady na začiatok (popr. ako ste začínali vy)? 🙂 Vopred pekne ďakujem za info 🙂

sonulka8
22. mar 2017

@andrea150 ahoj,robis nechtiky? Ako tehulka som chodila na nechty,teraz pri malom babatku akosi nie je cas.Som rada,ze obcas zbehnem do prace.chcela by som si ich robit doma,poradis mi prosim vybavenie a vsetko okolo toho? Odkial nakupujes a tak...? Moja nechtarka moc nechcela.Asi sa boji konkurencie,aj ked som jej vysvetlila,ze by som ich robila len sebe..dakujem krasne

jaroslavs
24. mar 2017

@sonulka8 Ahoj ja nakupujem si na stránke top nechty.Tak ti treba lampu najlepšia je 36w aby mala 4 žiarovky potom geli clear , Kamuflas ta sa používa na Francúzsku , pimer odstraňovač mastnoty clear finiš to sa dáva na koniec.🙂 Dúfam že som ti aspoň tak pomohla.

sonulka8
24. mar 2017

@jaroslavs ano dakujem pekne

lilyka
1. máj 2017

Pekny den..viete mi poradit kurz na robenie gelovych nechtov ..som z Ba ..za kazdu radu budem vdacna☺

deniska2706
1. máj 2017

Fuha je to krásne ale s týmto sa teraz ťažko presadis. Gelove nechty sa robia už na každom rohu a začiatky preto môžu byť ťažké. Každopádne verím že budeš robiť to čo ta baví.prajem veľa spokojných zakazničok.

simvdovjak
4. jún 2017

Ahojte baby mne zacina v utorok kurz gelovych nechtov tak sa tesiiiiiiiim dufam ze my to pojde😀

taminka10
30. aug 2017

@maruska24 ono to nebudelen v tom ci ma alebo nema certifikat. Ja som vzdy chodila k certifikovanej a akreditovanej nechtarke a kolkokrat mi dala tipy po tyzdni mi praskali v strede tipu. a az teraz po rokoch som si konecne nasla nechtarku priktorej mam dlhokanske svoje nechty . certifikat este nikomu nezarucuje sikovnost a zrucnost.To je len papier ze si absolvovala kurz za ktory si si zaplatila

matulikyx
19. sep 2017

a odkial si mala by so zaujem sa naucit robit nechty

lukyna78
25. sep 2017

@besanel
Ahoj- poradíš aj mne prosím? Kúpila som si sadu na gélové nechty, chcem sa ich naučiť robiť, kúpila som od odborníčky, ktorá mi naskladala čo treba ( nie cez internet ). Sebe som urobila nechty, celkom pekne vyšli a poriadne držia, ani jeden sa nezlomil, mám ich asi 3 týždne. Robila som kamoške, má ich asi 2 týždne a tri jej už odpadli, nejaké dva pukli..no nič moc☹ Dcére som urobila len malíčky, ktoré jej vôbec nedržali, odpadli jej. Obidvom kočkám som ich robila tým istým postupom, ako sebe, s tými istými gélmi aj lampou. Nechápem to, prečo im nedržia..Som z toho smutná, nechcem sa tým živiť samozrejme, len ako koníček..🙂

simvdovjak
25. sep 2017

@lukyna78 dovodou moze byt dost vela zmatnis nechty blokom??? Odmastnis clenerom??? Pozatlacas a upravis kozicku potom prirovnas typ musi presne kopirovat boky lozka zalepis typ musi byt trochu naklobeni tahas a prilesis utries vytlacene lepidlo opilnikujes prechod tipu do stratena aby bol hladky pozor uz nepilujes tvoj necht len tip prejdes cely pilnikom tak aby sa neleskol a potom pretries primerom len prirodny necht nie tip chvilu pockas kym zaschne prva vrstva gelu je tenka ako ked lakujes nechty sup di lampy uv 2min. Led 60sekund potom postupne od malicka tvarujes gelom c obluk od lizka tenka vrstva v strede hrubsia spicka tenka krasne cecko sup lampa 60sec led 2min uv dalsi necht atd..... ked mas vsetky zotries clenerom pekne opravis nerovnosti aby bol krasne upraveny hladky prejdes lestickou a malujes😁😁

lukyna78
26. sep 2017

Ďakujem za odpoveď, predlžovanie som robila šablóna mi,aj som zmatnila necht,🤔🤔aj Všetko čo treba

lukyna78
26. sep 2017

Simdovjak a aké sú tie nechty?môžu byť na prvý krat,či?🙂

lukyna78
26. sep 2017

@simvdovjak vidno,že sa vyznas, Ďakujem veľmi za tvoje rady, budem sa snažiť a zdokonaľovať 😃😃

simvdovjak
27. sep 2017

@lukyna78 posli mi do ip posty fotky a poradim dalej🙂

lukyna78
28. sep 2017

@simvdovjak Noo aj by som, ale neviem to poslať do tej ip posty..nie som zbehlá ešte v tomto koníkovi☹😎

peter241
16. jan 2018

Vedeli bi ste mi poradit preco mi nechty nevidrzia dlho a paduju mi po 3 dnoch dole preco zle ich lepim

matiasdaniel
30. apr 2018

J

matiasdaniel
30. apr 2018

Baby poradíte lepidlo na typi najlepší začínam s nechtami a babam padajú dik

matiasdaniel
14. máj 2018

Prosim pomoc nechty mi vydrzia tyzden davam 3 vrstvy stavebneho vzdy cistym neviem kde je problem gelom?

matiasdaniel
14. máj 2018

Aky .je najlepsi stavebny gel

misakubackova12
7. okt 2019

Caute baby prosim poradte mi alebo neaka ktora roby nechty pravidelne modelovaci gel priesvitny momentalne mam znacky base one ale po niekolkych dnoch odpadnu🙄 som zufala chcela by so kvalitny na cene nezalezi a hlavne hustejsi dakujeeeeem

katatko351
17. nov 2019

Ahojte dievcata prosim vas kedy pouzit farebny gel? Pod modelovaci pod cecko alebo az nanho? Dakujem moc

Strana
z6