icon

Chcem si vziať späť požičaný kočík

22. feb 2020

Ahojte, Požičala som kamarátke kočík na pár dní kým si zadováži nový. Jasne sme sa dohodli, že mi ho vráti. Už je tomu 5 mesiacov a ona sa neozýva. Neodpisuje na spravy, nedvíha telefón a neotvára ani dvere. Napísala som jej, že pokiaľ si ho chce nechať odpredám jej ho za normálnu cenu za akú ho aktuálne chcem predať v bazáre. Na to jediné mi odpísala, že pošle teda peniaze. Peniaze ale neposlala mesiac. Nemám na to fakt nervy. Budem veľmi hnusná keď jej ten kočík proste vezmem z vchodu v bytovke kde ho parkuje? Samozrejme jej potom napíšem, že som si kočík vzala späť.

Strana
z2
autor
22. feb 2020

@evittam odpísal mu " vo vlastnom kočíku"

dopolbokaodrata
22. feb 2020

Sú nejakí sociálne slabší? Tu napr cigáni nosia decká zabalené v deke na rukách. Tak buď môžu tak, alebo nech si kúpia vlastný kočík.

autor
22. feb 2020

@dopolbokaodrata sú na tom rovnako ako my tiež nemáme na rozdávanie kým som s malým doma ale bazarovy kočík sme si dokázali zadovážiť. Malý jej to už tú jednu ulicu k doktorovi prejde aj po vlastných takže má smolu.

mogaa
22. feb 2020

no k lekárovi nech ho vezme na aute alebo pešo na rukách🙂aby si niekto za 3mesiace nekúpil kočík to je už vychcanosť

sunny8
22. feb 2020

Podľa mňa choď k nej aj v doprovode policajta. Bude ti musieť otvoriť dvere a komunikovať. Síce si jej ho požičala ale je povinná ti ho vrátiť. A keď nie tak si proste choď a vezmi si ho naspäť. Nebude to hnusné je to tvoj kočík.

kassandra25
22. feb 2020

Chod si ho vziat, ale radsej nie sama. S niekym. A potom ju informuj, ze si si ho vzala naspat. Nechapem, preco to trva 5 mesiacov, preco nie menej. Evidentne sa s tebou nekamarati. Este sa potom priprav na intrigy od nej.

amelia000
22. feb 2020

@sunny8
@kassandra25 uz pisala nieco po 12stej ze ma uz kociar doma...

kassandra25
22. feb 2020

Ach, su rozne pripady. Ja som takto raz ostala bez kocika tiez. Nas bol v oprave, pokazil sa pocas zarucnej doby. Prosila som susedov, ci by mi nepozicali na 4 dni pocas tej opravy ich, kedze mali dva. Nicoho som sa nedockala, ale svatuskari najvacsi v kostole...., tak som nemala ako s babom ist ani von. Po nejakej dobe, oni mali druhe dievca, ta suseda si vypytala stare satstvo po mojej, pozicala som jej 2 plne igelitky, ale nevratila nic. Ked som ju este stretla na ulici, nehanbila sa drankat este nejake veci a zadarmo, tak som sa na drzovku urobila, ze nechapem, co hovori. Proste, to su taki ludia, stale taki ziju...

haanovajana
22. feb 2020

Dobre si spravila.

777januska777
23. feb 2020

A keď mu to tvoj muž odpísal čo oni nato?

Strana
z2