Chcem si vziať späť požičaný kočík
Ahojte, Požičala som kamarátke kočík na pár dní kým si zadováži nový. Jasne sme sa dohodli, že mi ho vráti. Už je tomu 5 mesiacov a ona sa neozýva. Neodpisuje na spravy, nedvíha telefón a neotvára ani dvere. Napísala som jej, že pokiaľ si ho chce nechať odpredám jej ho za normálnu cenu za akú ho aktuálne chcem predať v bazáre. Na to jediné mi odpísala, že pošle teda peniaze. Peniaze ale neposlala mesiac. Nemám na to fakt nervy. Budem veľmi hnusná keď jej ten kočík proste vezmem z vchodu v bytovke kde ho parkuje? Samozrejme jej potom napíšem, že som si kočík vzala späť.
Sú nejakí sociálne slabší? Tu napr cigáni nosia decká zabalené v deke na rukách. Tak buď môžu tak, alebo nech si kúpia vlastný kočík.
@dopolbokaodrata sú na tom rovnako ako my tiež nemáme na rozdávanie kým som s malým doma ale bazarovy kočík sme si dokázali zadovážiť. Malý jej to už tú jednu ulicu k doktorovi prejde aj po vlastných takže má smolu.
no k lekárovi nech ho vezme na aute alebo pešo na rukách🙂aby si niekto za 3mesiace nekúpil kočík to je už vychcanosť
Podľa mňa choď k nej aj v doprovode policajta. Bude ti musieť otvoriť dvere a komunikovať. Síce si jej ho požičala ale je povinná ti ho vrátiť. A keď nie tak si proste choď a vezmi si ho naspäť. Nebude to hnusné je to tvoj kočík.
Chod si ho vziat, ale radsej nie sama. S niekym. A potom ju informuj, ze si si ho vzala naspat. Nechapem, preco to trva 5 mesiacov, preco nie menej. Evidentne sa s tebou nekamarati. Este sa potom priprav na intrigy od nej.
@sunny8
@kassandra25 uz pisala nieco po 12stej ze ma uz kociar doma...
Ach, su rozne pripady. Ja som takto raz ostala bez kocika tiez. Nas bol v oprave, pokazil sa pocas zarucnej doby. Prosila som susedov, ci by mi nepozicali na 4 dni pocas tej opravy ich, kedze mali dva. Nicoho som sa nedockala, ale svatuskari najvacsi v kostole...., tak som nemala ako s babom ist ani von. Po nejakej dobe, oni mali druhe dievca, ta suseda si vypytala stare satstvo po mojej, pozicala som jej 2 plne igelitky, ale nevratila nic. Ked som ju este stretla na ulici, nehanbila sa drankat este nejake veci a zadarmo, tak som sa na drzovku urobila, ze nechapem, co hovori. Proste, to su taki ludia, stale taki ziju...
Dobre si spravila.
A keď mu to tvoj muž odpísal čo oni nato?

@evittam odpísal mu " vo vlastnom kočíku"