icon

Chcem vrátiť horný diel plaviek - Lindex

letter
24. jún 2022

Ahojte, kúpila som si plavky v obchode, doma som zistila že až tak mi nesedia a rada by som ich vrátila. Jedna sa o horný diel. V obchode mi to nechcú vrátiť z hygienických dôvodov. V obchodných podmienkach sa nič nepíše o tomto, spomína sa tam len spodné prádlo s ochranným obalom. Ma kamenná predajná iné podmienky ako internetový obchod lindex? Nemáte prosím skúsenosti?

letter
autor
•
24. jún 2022

Navyše plavky kúpené cez internet sa dajú vrátiť

melanta
•
24. jún 2022

Áno, kamenné predajne nemusia zobrať žiaden tovar naspäť na rozdiel od eshopu. A plavky sú kategória spodné prádlo. Žiaľ, toto je tvoja chyba, že si si plavky nevyskúšala.

anjelicek26
•
24. jún 2022

To je jedno, ci horna ci dolna cast plaviek, su to proste plavky (kategoria spodne pradlo) a tie sa nazad neberu...

deedol
•
24. jún 2022

kamenny obchod nema povinnost vziat naspat nic, je len na dobrej voli, ze niektore z nich tovar beru.
pri predaji cez internet platia ine pravidla, lebo je to obchod uzatvoreny na dialku. preto mas 14-dnovu zakonnu lehotu (alebo niektore obchody maju aj dlhsiu) na vratenie tovaru.

joesvk
•
24. jún 2022

Ja som bežne vracala podprsenky z Bonprixu.

deedol
•
24. jún 2022

@joesvk lebo je to internetovy predaj.... ja som vracala aj plavky aj podprsenky aj do lindexu aj do bonprixu, ale vsetko kupene cez net, nie v kamennej predajni.

luccija
•
24. jún 2022

@letter vies ako to spravila kamaratka?objednala na mamu ten diel z eshopu v dobrej velkosti a vratila ten mensi nikto to nekontroloval a, keby aj mohla to byt chyba...

luccija
•
24. jún 2022

@letter inak je to na hlavu postavene na predajni to vie skontrolovat ci nie su spinave a pod..a z eshopu mozes vratit, tak by mali vylucit spodne pradlo aj z eshopu na vratenie.

veja6391
•
16. dec 2022

@luccija ale v predajni vie človek vyskúšať, či mu to sedí a či nie. Cez eShop to človek nevie vyskúšať a preto má nárok na vrátenie tovaru - aj spodného prádla