icon

Chcem zmeniť svoj život

matalajko
17. sep 2022

Ahojte odchádzam do zahraničia a chcem prestať fajčiť,prestať byt závislý na gamblingu a schudnúť niekto nejake rady ?

mima1991
17. sep 2022

@matalajko toto mozno bez odbornej pomoci nepojde

roja01
17. sep 2022

Prajem ti, nech zvitazis sam nad sebou.
Az budes v zahranici daj pozor na tebe podobnych. Mam aj vo svojom okoli priklad, ze chlapec odisiel do zahranicia pre to, ze doma bol z neho prilezitostny alkoholik, mal dlhy a sklamal rodicov. Vela mladych riesi odchodom svoje zlyhania.
A az budes chodit na navstevy na SK, tak sa nevracaj do povodnej partie, ale zariad si zivot v inom meste.

zenulkaaa
17. sep 2022

Prekonat sa a urobit to- tak ako milion inych ludi, co schudli, prestali fajcit a ine. Rady ti neda nikto, musis to chciet hlavne ty a hned zacat. Ak nevies ako na to, tak treba najst odbornu pomoc, trener, psycholog.. nie je to hanba, zajst za nimi

ivangeline
17. sep 2022

Zacni verit v Boha,lebo sam to nedas. ;)

daniela2202
17. sep 2022

@matalajko držíme palce 👍👍👍

annamarin
17. sep 2022

Mna motivuje ked si na youtube pozeram ako to dokázali iní a ako sa im to podarilo. No proste ich príbehy. Pozeram to každý deň. Neviem či by to pomohlo aj tebe, ale mna to motivuje. Vždy si poviem, ze ked to dokazal niekto iný, tak to zvládnem aj ja.

barborachors
17. sep 2022

@matalajko nekúp cigi, nechod do herne a nezer.. este niečo?

veltraud
17. sep 2022

Hlavne nerob vsetko naraz - je vacsia pravdepodobnost, ze zlyhas. Daj si mensie, kratkodobejsie ciele. To ta bude motivovat ist dalej. Zacala by som gamblingom - dobrovolne sa vylucit z hrania cez blokaciu op. K tomu zacat zdravsie jest, pit vela vody, a zaradit cvicenie. Ciel si daj realisticky, napr 5 kg za prvy mesiac (tiez je rozdiel, ci chcea chudnut zo 120 alebo 80 kg). Fajcenie by som davala posledne, ked zacnea viac cvicit, budes chciet dosiahnut viac a obmedzis cigy. Osobne by som sa dala najakor trocha dokopy tu, mesiac-dva-tri a potom sla do zahranicia.

vulka
17. sep 2022

@matalajko K zbaveniu neduhov Ti má pomôcť ten odchod do zahraničia? Myslíš, že tam nebudú cigarety, herne, dobré jedlo?

annamarin
17. sep 2022

@vulka Nove prostredie pomáha. V starom prostredi zvykne clovek viac spadat do starych koľají. Aspon u mňa to tak bolo určite.

dagmarovita
17. sep 2022

Tak uz len ze si priznáš gambling je dobrý zaciatok. Prevazna vacsina ludí ma menšie problemy a nevydrzia zmenu k lepsiemu zdravsiemu zivotu. Isla by som za niekym skusenym so zavislostami, do pezinku za osychiatrom a zacala s tym gamblingom ..co budes robit ked ta to chytí? Nemozes ist na tri mesiace na liecenie