icon

Chceme vrátiť Shopy

elly111
10. apr 2015

Ahojte,
je nás viac ktorí sa podieľame na založení tejto diskusie, chceme vyjadriť svoje pohoršenie nad správaním sa k užívateľom MK, sme tu roky, fungujem v diskusiách, fungujeme v bazári a mnohí sme si založili či už počas MD alebo iba ako prácu vlastnú živnosť, s.r.o. a predávali a platili ako PRO mesačné poplatky, predávali s dobrým úmyslom oficiálne a tak to to má byť produkty.
Všetko fungovalo, ja sama som aj PRO predajca a predávala som na MK viac ako dva a pol roka až do dátumu 1.4.12015 kedy zo dňa na deň skončil môj, ako aj predaj mnohých PRO predajcov. Bez oznámenia vopred nám zrušili záložku Shopy a odpálili nám tak takmer 100% zákazníkov, návštevnosť shopov klesla takmer na nulu, záujemcovia nevedia vyhľadať inzeráty a nás s novým tovarom zaradili medzi bazár a použité oblečenie.
Odvtedy hoci píšeme denne kompetentným sme dostali do IP jedno vyjadrenie a to s odpoveďou aké je to takto super.
Mnoho mamín aj vďaka PRO shopom mohlo počas MD aspoň trochou prispieť do rodinného rozpočtu a už aj to skončilo. Ďakujeme MK za loajalitu
Snažili sme sa diskutovať aj tu a vidíte ako regujú admini
https://www.modrykonik.sk/blog/budaiko/article/rusenie-zaloziek-profesionali-a-shopy-z6kqyp/
Otázka znie vadila Vám záložka Shopy?

jajka68
10. apr 2015

aj ja suhlasim s vami, od 1.4.2015 uplny pokles predajnosti tu na MK ☹ takze tiez som za vratenie pro shopov.

elly111
autor
10. apr 2015

@vonderka Ahoj, len aká veľká skupina? Zatiaľ si jediná. Koľko rokov tu predávaš?

nice202
10. apr 2015

a mne vobec nechybaju, sorry.

elly111
autor
10. apr 2015

@nice202 asi si nepodnikala popri materskej a neživili ťa. Vďaka za "podporu".

nice202
10. apr 2015

@elly111 no, ale ved mate svoje shopy v bazari, tak aky problem. tiez som to nevyuzivala....

elly111
autor
10. apr 2015

@nice202 Nové značkove veci a certifikované produkty sú bazár? A strata 100% zákazníkov kôli tej zmene ?

stanislavao
10. apr 2015

@nice202 a naco sem pisete takyto blby komentar? vy si zrejme pro shop neplatite 17e mesacne, ze? nechapete to vobec, tak neviem, naco to tu komentujete. platime si za pro shop a mame to v bazari nahadzane.

nice202
10. apr 2015

@stanislavao blby komentar? no moment...je to forum, mozem sa vyjadrit. od vas som tiez kupila vec, ktora prestala ist po mesiaci pouzivania....

ladybird2
10. apr 2015

@nice202 ano,lebo vás sa to netýka,vy si tu neplatíte ani bazár,ani pro shop a nie je predaj vasim jediným zdrojom príjmu ,keby ste bola na našom mieste ste tu medzi prvými čo ste pohoršená 😉

nice202
10. apr 2015

@elly111 to uz neviem, ja som cez shopy nic nekupovala, pretoze mi prisli, ze su to predrazene veci z aliexpressu a ebayu...ale ak si platite 17 eur, tak by vam nejak mohli vyjst v ustrety. ale ked tvrdia, ze je to lepsie, tak mozno to je lepsie, len ste si nezvykli

elly111
autor
10. apr 2015

@nice202 tak to mimo, aby ste produkty vyrábané a certifikované na Slovensku hádzali do kategórie Čína a teda veľa predajcov mám obľúbených a ceny sú iste nižšie ako kdekoľvek inde.
Ale ok je to Váš názor.

nice202
10. apr 2015

Tak teda nech sa vam dari vo vasom boji 😉 pekny den vsetkym.

0604katka
10. apr 2015

taktiez som za vratenie..............ono to v našom .... štáte tak aj všetko funguje ak niečo super klape a funguje,tak to niekto zruší.....potom to všetko tak aj vyzerá

jajka68
10. apr 2015

a netrebalo by sem pozvat aj niektoreho admina, alebo ich oznacit?

elly111
autor
10. apr 2015

@jajka68 popridávaj, ale oni vidia nové diskusie a nezapájajú sa už 10ty deň

levandula247
10. apr 2015

prosíme vrátiť povodný prehlad profesionalov

elly111
autor
10. apr 2015

@budaiko Dobrý deň, poprosíme o vyjadrenie, prípadne iba odkaz na koho sa máme obrátiť
Ďakujeme

marian86
10. apr 2015

@elly111 vyjadrenie napisal a vy to velmie dobre viete

elly111
autor
10. apr 2015

@marian86 áno jedno všeobecné, nič neobjasňujúce a zavádzajúce

marian86
10. apr 2015

@elly111 aj v shopoch boli take predajcovia ktore iba okradali mamičky, a boli aj take veci ktore neboli nove...tak na čo potom davala mamička do shop?

elly111
autor
10. apr 2015

@marian86 Toto je diskusia o úplne niečom inom.
Odstrihli nás bez nášho vedomia, obrali o zákazníkov a zisky

jajka68
10. apr 2015

@elly111 a este si zabudla dopisat, ze si mame za to platit

marian86
10. apr 2015

jasne ide iba o zisk? a to že nie ste fer voči ostatnym / a to piseme vseobecne/ že objednate veci /velmi dobre vieme odkial a za kolko/ a Vy ste v shope predavali za 5 krat viac ? to nie je zisk ale okradanie ludi 😠

elly111
autor
10. apr 2015

@marian86 Tak sem s tým odkiaľ objednávam a kde dávam vyrábať certifikované produkty na Slovensku? Zisk mám toľko že aspoň málom prispejem do rodinného rozpočtu, platím za s.r.o., platím si dane, odvody a za to som tá zlá? Z práce ma vyhodili preto že mám deti a také nepotrebujú, tak som tvrdo zamakala a vytvorila si vlastné malé podnikania v ktorom zarobím menej ako minimum, ceny tu mám o tretinu nižšie ako produkty kúpite v lekárňach. Absolútne neviete o čom píšete.

marian86
10. apr 2015

@elly111 pisala som vseobecne, a ked mate už s.r.o tak kludne možete otvorit aj eshop bez MK

jajka68
10. apr 2015

@marian86 vela nas tu v pro shope takych je, co maju aj eshopy aj predavaju na MK

jajka68
10. apr 2015

@marian86 ja nemam ani jednu vec z ciny, vsetko mame certifikovane produkty.

ladybird2
10. apr 2015

@marian86 toľko múdrosti na piatok poobede,idem si radšej zabežať,lebo s tých komentárov je mi 😝

marian86
10. apr 2015

@jajka68 tak potom zisk mate , ak mate dobre ceny

jajka68
10. apr 2015

@marian86 a vacsina mamiciek co v proshopoch predava take veci ako vy pisete, nema zalozenu sro, ani zivnost a predavaju to, take by tiez podla mna v proshopoch nemali co robit, jedno obdobie tak bolo, ze proshop mohli mat len tí co maju pridelene ico. iní nie. teraz ho moze mat kto chce