icon

Chceme vrátiť Shopy

elly111
10. apr 2015

Ahojte,
je nás viac ktorí sa podieľame na založení tejto diskusie, chceme vyjadriť svoje pohoršenie nad správaním sa k užívateľom MK, sme tu roky, fungujem v diskusiách, fungujeme v bazári a mnohí sme si založili či už počas MD alebo iba ako prácu vlastnú živnosť, s.r.o. a predávali a platili ako PRO mesačné poplatky, predávali s dobrým úmyslom oficiálne a tak to to má byť produkty.
Všetko fungovalo, ja sama som aj PRO predajca a predávala som na MK viac ako dva a pol roka až do dátumu 1.4.12015 kedy zo dňa na deň skončil môj, ako aj predaj mnohých PRO predajcov. Bez oznámenia vopred nám zrušili záložku Shopy a odpálili nám tak takmer 100% zákazníkov, návštevnosť shopov klesla takmer na nulu, záujemcovia nevedia vyhľadať inzeráty a nás s novým tovarom zaradili medzi bazár a použité oblečenie.
Odvtedy hoci píšeme denne kompetentným sme dostali do IP jedno vyjadrenie a to s odpoveďou aké je to takto super.
Mnoho mamín aj vďaka PRO shopom mohlo počas MD aspoň trochou prispieť do rodinného rozpočtu a už aj to skončilo. Ďakujeme MK za loajalitu
Snažili sme sa diskutovať aj tu a vidíte ako regujú admini
https://www.modrykonik.sk/blog/budaiko/article/rusenie-zaloziek-profesionali-a-shopy-z6kqyp/
Otázka znie vadila Vám záložka Shopy?

marian86
10. apr 2015

@ladybird2 to su fakty moja, ked niekto predava nove veci tak nosene veci nemali co robit v shope a tak, a hlavne ked už mate s.r.o. tak by ste nemali okradat ludi --zas isem vseobecne o mamickach

marian86
10. apr 2015

@jajka68 ano to bolo fajn, s tym suhlasim

jajka68
10. apr 2015

@marian86 zisk mame, ale pred 1.4. bolo viac zaujemcov ako teraz, ked to je spojene

ladybird2
10. apr 2015

@marian86 😀

elly111
autor
10. apr 2015

@marian86 tak to nie je také jednoduché, na to nemám potom platiť 400€ mesačne na reklamu

marian86
10. apr 2015

@jajka68 tak dajte napad adminovi nech to daju napset tak ako ste pisali, že iba ty možu predavat v shope ktore maju Ičo-Dič

marian86
10. apr 2015

@elly111 ked Vas už mamičky poznaju a su s Vami spokojna tak stali zakaznici len tak neodidu , a ani reklamu na to nepotrebujete hlavne nie za 400 eur

elly111
autor
10. apr 2015

@marian86 ja viem ako to je, mala som svoju stránku, bez reklamy sa nikam nedostanete, to je zbytočná debata

natalika002
10. apr 2015

@marian86 hmmm, poznať, že nemáte o podnikaní ani páru.

marian86
10. apr 2015

@natalika002 nepoznas ma

mawka
10. apr 2015

neskutocne ako sa tu odsudzuje a posudzuje na zaklade nejakej neg. skusenosti, ktora vsak neprevysuje pocet pozitivnych.
to, za kolko predava podnikatel tovar a sluzby je jeho vec a zalezi na zakaznikovi, ci kupi od neho alebo inde. ved je to trh. ano, z moralneho hladiska je to casto na diskusiu, ale rozhodne to nie je trestny cin alebo nieco, za co budeme podnikatelov pranierovat.
totiz sprosta slovac radsej kupi vyrobok xy za 50 centov s nahovno servisom ako za 2 eura s full servisom a s vedomim, ze ked sa nieco potentuje, tak sa mozem spolahnut, ze obchodnik to vyriesi k spokojnosti, nie?
je kazdeho vec, kolko ma shopov, kde a kolko reklamy, a? to je podnikanie. kazdy si zvazi na co ma. ale navazat sa tu do obchodnikov kvoli cenam a riesit to v teme, ktora pojednava o niecom inom je od veci a zbytocne rypanie.
namiesto toho, aby sme kusok pochopili tieto zeny, ktore si platia za nieco, co im teraz stopli alebo schaotizovali, ktore prichadzaju o zisk, tak do nich budeme vyryvat ake maju drahe veci a podobne. fakt tato nasa mentalita nema obdobi... neprajnost, zavist, vyryvanie a hladkanie si ega online, to je to, co vystihuje slovač.

levandula247
10. apr 2015

kočky ja mám profil profesionala a volala som adminovi, prečo zrušili prehlad nás profesionalov, ved sme tam boli všetci rozdelený podla druhu činnosti a ked niekto hladal cestovanie, vedel sa na koho sa može obrátiť.....a teraz nenajde nikde nikoho....no povedali mi, že zoznam pro bol málo navštevovaný a tým padol nemal zmysel, tak ho zrušili...

budaiko
10. apr 2015

Ahoj,

PRO inzeráty sú teraz v mnohonásobne navštevovanejšej záložke (takmer 20x) a inzeráty sa zobrazujú navrchu vyhľadávania nad neplatiacimi inzerátmi.

Ak by došlo k vráteniu pôvodného stavu, teda inzeráty nových vecí by neboli v Bazári a vrátila by sa záložka Shopy, návštevnosť PRO inzerátov by násobne poklesla. To sú fakty.

Samozrejme, každá zmena prináša aj množstvo nespokojnosti, to je normálne a ľudské. Rád to budem individuálne vysvetľovať a čas ukáže správnosť rozhodnutia. To sa aj práve deje.

Ak niekto napriek tomu nie je spokojný a chce ukončiť spoluprácu skôr ako pocíti reálny dosah zmien, tak môžem vrátiť peniaze za profil a v dobrom sa rozlúčiť. PRO vnímam ako partnerov a to je založené na dobrovoľnej spolupráci.

Ďakujem každému, kto PRO využíva a bude tak robiť aj naďalej. Som pripravený počúvať Vás a službu vylepšovať! 🙂

vonderka
10. apr 2015

súhlasím 🙂 🙂 🙂

budaiko
10. apr 2015

@stanislavao @ladybird2 @elly111 Každej diskusii, ako aj tejto, sa teším. Keď je otvorená a konštruktívna, môže byť zdrojom nových nápadov a inšpirácií - a o to tu ide.
Ale nemala by byť založená na zavádzaní - preto by bolo čestné priznať, že príspevky o nulovej pozerateľnosti alebo 80% poklese záujemcov nie sú pravdivé.

elly111
autor
10. apr 2015

@budaiko Overte si to sám, Vy to vidíte a vyprosujem si vyjadrenia o tom či hovorím pravdu.
Snáď viem koľko mám reakcií a správ a záujemcov a odoslaných balíkov, či o tom tu ideme polemizovať? Nech sa páči poďme

stanislavao
10. apr 2015

@budaiko ale je to pravda aj u mna. Od 1.4. som mala jednu jedinu objednavku. A novo pridany inzerat ma 5 pozreti za niekolko dni. Volakedy to bolo ozaj aj vyse 10.

jajka68
10. apr 2015

@budaiko a ako potom vysvetlite pokles objednavok od 1.4.2015? kazdy den sme mali na proshope cca 5-6 objednavok. teraz neviem ci ich mame od 1.4. 10 dokopy 😢

budaiko
10. apr 2015

@jajka68 Áno, Vám počet záujemcov počas sviatkov poklesol. Ale pred pár týždňami poklesol ešte výraznejšie ako teraz, naopak minulý týždeň bol nárast. Mierim k tomu, že medzitýždenné porovnania vždy rastú a klesajú. Každý týždeň polovici PRO klesnú záujemcovia a polovici vzrastú. Na reálne posúdenie je potrebný čas, kľudne mi napíšte za mesiac 🙂

zuzulik100
10. apr 2015

No super takže ja si platím a predávam vlastne v bazári.To je čo za zmena.Ja som o tom ani nevedela,zistila som to iba dnes a ja hlúpa som sa čudovala že prečo mám tak málo objednávok!!!! 😠

mawka
10. apr 2015

aby toho nebolo malo, tak sa neviem dostat do whislistu, behaju mi tam gulicky akoze to nacitava, ale odporuca sa zaplatit si bazar+ .... akoze toto je uz co? mam poslat sms, predplatit si bazar, aby som sa vobec dostala k whislistu? skutocne uz mi zacinate liezt s vasimi "super" upravami na nervy. to uz aj kupujuci sa tu stava platiacim otrokom 😠
@budaiko

marian86
10. apr 2015

whislist funguje bez problemov

mawka
10. apr 2015

@marian86 asi ako komu, vsakze.....

mawka
10. apr 2015

@marian86 hlaska: Chceš vedieť o zľavách ako prvá? Aktivuj si a automaticky ťa upozorníme na každú zľavu z tvojho wishlistu. a whislist sa nezobrazuje. pripojenie mam v poriadku, cely kon ide v poriadku, aj ostatne weby. pri whishliste sa nedeje nic. na mojej strane problem urcite nie je.

marian86
10. apr 2015

@mawka aj ja to mam napisane ale whislist vidim 🙂

mawka
10. apr 2015

@marian86 v poslednej dobe stale nieco nie je na konovi funkcne, uz ma to nebavi, veru. furt furt volaco...

fairynika
10. apr 2015

ahojte a su nejake novinky od admina alebo ten prestal tento problem riesit?

stanislavao
10. apr 2015

@fairynika nezmeni sa nic. uz to ostava takto, ako to je. vraj je navstevnost pro inzeratov vyssia, ako bola volakedy.

jajka68
10. apr 2015

@stanislavao navstevnost mozno ano, pre z toho nevyzijeme

ladybird2
10. apr 2015

ja som tuto diskusiu už skončila a ako bonus mi dnes prislo na inom portály-
Mimibazar slaví 10 rokov.

Práve sme Vám pri príležitosti oslavy 10 rokov spustenia Mimibazaru predĺžili členstvo o 10 dní z 25.4.2015 na 5.5.2015.
Ďakujeme, že ste s nami!
Váš Mimibazar.sk

aspon niekto si váži zákazníkov,!