Chceme vrátiť Shopy
Ahojte,
je nás viac ktorí sa podieľame na založení tejto diskusie, chceme vyjadriť svoje pohoršenie nad správaním sa k užívateľom MK, sme tu roky, fungujem v diskusiách, fungujeme v bazári a mnohí sme si založili či už počas MD alebo iba ako prácu vlastnú živnosť, s.r.o. a predávali a platili ako PRO mesačné poplatky, predávali s dobrým úmyslom oficiálne a tak to to má byť produkty.
Všetko fungovalo, ja sama som aj PRO predajca a predávala som na MK viac ako dva a pol roka až do dátumu 1.4.12015 kedy zo dňa na deň skončil môj, ako aj predaj mnohých PRO predajcov. Bez oznámenia vopred nám zrušili záložku Shopy a odpálili nám tak takmer 100% zákazníkov, návštevnosť shopov klesla takmer na nulu, záujemcovia nevedia vyhľadať inzeráty a nás s novým tovarom zaradili medzi bazár a použité oblečenie.
Odvtedy hoci píšeme denne kompetentným sme dostali do IP jedno vyjadrenie a to s odpoveďou aké je to takto super.
Mnoho mamín aj vďaka PRO shopom mohlo počas MD aspoň trochou prispieť do rodinného rozpočtu a už aj to skončilo. Ďakujeme MK za loajalitu
Snažili sme sa diskutovať aj tu a vidíte ako regujú admini
https://www.modrykonik.sk/blog/budaiko/article/rusenie-zaloziek-profesionali-a-shopy-z6kqyp/
Otázka znie vadila Vám záložka Shopy?
Nie som predajca. Len nakupujem. Prosím si vrátiť späť shopy. Dalo sa lepšie vyhľadať, aj predajcov som už mala vyhliadnutých. Keď som niečo potrebovala na tvorenie, vedela som, kam ísť, šetrila som si čas.....A teraz? no des...Prosím, vráťte to späť.......

Dobrý deň všetkým,
dala som včera požiadavku na ukončenie diskusie, keďže som dostala informácie že shopy nebudú a nemáme o čom diskutovať.
Škoda že som takú jednoznačnú odpoveď nedostala hneď mohla som sa vyhnúť takémuto osočovaniu a označeniam že klamem a podobne. Chcela som iba vyjadriť svoj názor, niektorým pomôcť objasniť o čo nám vlastne ide, ale to sa dnes už asi nemá takto riešiť.
Nuž čo ja som stará škola.
Želám vám všetko dobré a pekný víkend