Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
MY SI TU ROZUMIEME VSETCI 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj u nas je predpoklad na druhe dievca, vsade kde pozriem v rodine su same dievky, hoci ja by som chcela chlapca, aby bol parik, ale je to jedno co to bude, hlavne aby bolo zdravucke 😉
ako ja niesom velky prispievatel ale budem sa snazit 😉
musim vas spoznat lepsie aby som mala prehlad ze kto, co , kde 😉
baby vy niektora meriate
@fazulka1512 nemeriam, som leniva...mam ovu testy (druhy den negativne 😒 )
@fazulka1512 nemaj strach,ja som tu od zaciatku a stale nemam prehlad. 😀
@fazulka1512
ja som merala BT,,,,ale teraz momentalne to bude na nahodu ,,,,, 🙂
ja som merala od 8 dc az po mrcha ale teraz uz meriam len pocas ovu lebo sa mi tiez nechce
kym napisem jeden prispevok,baby napisu 4-5 a uz je o inom rec. 🙂
@fazulka1512 nemeriam, zatial to nechavam tak, ak sa nepodari tento mesiac, tak zacnem merat, pri prvom sa mi to osvedcilo 😉
mynuly cyklus mi ovu meskala 7dni
prestala som brat femi kvapky a neviem ci mi nenarobili v tele sarapatu
@fazulka1512
ja som merala cely cyklu,,,teda okrem 5 dni pocas mrchy,,,,ale tiez som na to nemala nervy,,,,ale ako metoda tvrdim, ze je to velmi dobre
sorry za chybu
minuly 😉
jaaaaj nejde to ☹
ja nemeriam, ani nic ine... spolieham sa, ze ked sa prve podarilo na prvy sup, tak druhe hadam nebude taky problem, aj ked clovek naozaj nikdy nevie 😖
jeej, neda sa mi nepochvalit - teraz som dostala taku velku a sladku pusinku od Nikusky, ze az 😎 prajem vam, ktore budete prvykrat mamickami, aby ste taky boztek dostali co najskor!
@fazulka1512 tak ukaz graf

@fazulka1512 clovek nikdy nevie.... aj ti, co uz maju deti, mozu mat zrazu problem, ale je to na nom...