Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
vobec nevim ktora ste aky den cyklu
@fazulka1512 7 DC
@mirka251 no ano....ved uvidime...zelam vam vsetkym tie //
@janirea ja som brala 6 rokov...tak som sa aj bala ci to nebude problem,ale som rada ze sa mi ten cyklus rozbehol uz normalne bez tabl.....
@dudiva no ano verit,ale radsej na to nemyslim a nechavam volny priebeh...lebo ked nieco velmi chceme tak to rpdie az ked prestaneme chciet.....asi tak :o)
@fazulka1512 ja som 12 DC
@fazulka1512 to sa pocita od konca menstruacie alebo od zaciatku? ten den cyklu....nejako take veci neriesim tak neviem......
@janirea 😢
ja som 22 den cykle
@fazulka1512 ja som 28 DC
@mirka251 ja som zacala brat koli mojim hormonom,aby sa upravili.... a teraz ked som vysadila tak zas ten isty problem...no ale nie je to az take zle ako pred tym :o)..... len mam dilemu lebo ma pobolieva dole v podbrusku....neviem ci to je ovu,lebo je to tak zopar dni v mesiaci co to citim najviac.....uz si hovorim mesiac ze po mrche pojdem k doktorke....ale teraz uz vazne asi pojdem...lebo si zacinam uz aj nezmysli namyslat ze ci zapal alebo nieco....
@veronnie a mrcha nic???????ci mas dlhsie cykli??
ja som 16DC

@mirka251 mne kazdy tvrdil ze treba cakat....tak neviem....sestra otehotnela hned po vysadeni a v druhom mesiaci potratila....tak neviem v com to bolo.....