Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
lalia21 dakujem za privítanie 🙂
teším sa na spoločne cakanie 😅 dufam ze vsetky budeme uspesne 😉
aj tu ma volakto hak este alebo sa už snažíte vsetky? 😵
@marikac tak to si mala šťastie s tym zajazdom 😉
ja som vydata od minuleho roka-v auguste..aj my sme už rozmyšlali nad bytom-ten sme si mohli kupiť ešte minuly rok-lenže manžel by tam "umrel" jeho do bytu..to len na silu...on potrebuje dom a kusok dvora 😀 mne by to bolo jedno,ale tym že staviame-tak to všetko dlhšie trva,teraz byvame v staršom rodinnom dome my dvaja a ešte jedna osoba,da sa to vydržať ale už sa nevieme dočkať svojho domčeka 😉 😔
svoje je svoje 😉 tak držím palčeky-už čochvila budete mať svoj bytík 😉
@marikac - ale co by nie... snazili - vlastne neriesili sme to, iba sme si uzivali 😀 no len ked som mu nahodou povedala ze by z toho aj daco mohlo byt, on sa tak tesil na jednej strane a na druhej zaroven mal stres ze ci nezlyha, ze ked by bol najvhodnejsi cas - proste sa nedalo!! prave preto som tu spominala ze nie je dobre hovorit o tom drahemu ze teraz by to mohlo vyjst, lebo bude pod stresom aby podal dobry vykon a potom to dopadne presne naopak!! 😀 ja som si to ale vtedy neuvedomila a povedala som mu to v dobrom umysle - vobec ma nenapadlo ze muzi su stavani trosku inak - ich psychika a pocit muznosti!! 😅 ☹
ahojte koceny nestiham citat ste tu toho popisali od vcera a vitam nove snazilky
@effie81 my sme v štádiu vybavovačiek-tento rok stihneme asi len pivnice a zakladovu dosku-bol by zazrak ak by vytiahli aj mury a zastrešilo sa to-aj ked stavať budeme z ytongu-to ide fakt rychlo-len najpomalšie bude spraviť pivnice a dosku a potom to už pôjde...už čakame len na par detailov a ide sa,už nam aj pod oknami ležia stojky a rôzne veci čo manžel pokupoval hned ako videl dobru cenu 😀 😀 staviate bungalov alebo poschodovy?my aj pivnice-čo ja som moc nechcela-ale mm chcel-lebo časom by chcel rozbehnuť niake svoje plany a pivnice sa mu zidu...tak teda dobre..
holky lucim sa na dnes s vami, musim ist male tornado 😀 chce maminku. a za hodinku a pol ideme do obchodu, tak musim spisat co nam chyba. pekny den 🙂
@lalia21 my nebudeme mat pivnicu,ale chcela som poschodovy.Ale staci ked spravime prizemie,mozme sa nastahovat,budu dole 2 spalne,tak vrch staci dorobit neskor.Uz aby sme tam mohli byvat..A ked tak rozmyslam,asi nam bohate bude stacit jedna spalna.Roni spi s nami,hoci mame 2 velke postele spojene,aj tak k nam v noci prelezie.Takze si to nejak neviem realne predstavit,ze by spal sam vo svojej izbe.Ale kym to takto vyhovuje nebudem nic riesit.
@effie81 🙂 dobreee... mne sa tak velmi paci uz dlho meno Rebeka... tak ja som bola nastavena na Rebeku - aj veci sme podostavali - podedili skoro same ruzove, dievcenske a az 2 mesiace pred porodom sme konecne zistili co to bude, ale veru musela som si riadne prestavovat myslenie na chalana!! 😕 tak preto teraz dufam ze bude konecne baba, ale moc sa na to radsej nenamotavam - co ak bude zasa chalan??! nech to potom lahsie stravim! 😀 🙂
@miranda21 u nas to bude v auguste rok čo sme sa vzali-mali sme začať stavať pôvodne ešte pred svadbou-len sa to všetko poposuvalo lebo som mala zdrav.problemy,teraz už je ok tak ideme na to 😵 už sa nevieme dočkať 😀
ja som anikoncepciu nikdy nebrala-z mm teraz v juni budu 3 roky čo sme sa spoznali a niak on navrhol aby som si ju ani nedavala a teraz ju už nepotrebujem ked snažilkujeme,no ked porodim-potom si určite dám-ale nie tabletky...
tak viete co mi moj drahy vcera zabil,ked som mu povedala,ze chcem sexik,ze si mam vypisat ziadanku,ze o kolkej a ako dlho no co mu na to povies

@zuzin78 😀 noo ono bude dosť starosti u Nás pokym na tom pozemku dačo vyrastie 😀