icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
16. jún 2010

@zuzin78 😀 noo ono bude dosť starosti u Nás pokym na tom pozemku dačo vyrastie 😀

mima77
16. jún 2010

@marikac - zabudla som - dakujem za radu!! aspon uz nemusim vypisovat - usetri to cas!! super vec... 😅

zuzin78
16. jún 2010

@mima77 u nas uz voda stoji na chodnikoch, tak vela naprsalo a stale prsi... ☹

marikac
16. jún 2010

@mima77 tak tomu sa mi nechce verit...a ja na tu dovolenku idem s takym obrovskym nadsenim, ze co ked....nesnazili ste sa dost? ci?

miranda21
16. jún 2010

lalia21 dakujem za privítanie 🙂
teším sa na spoločne cakanie 😅 dufam ze vsetky budeme uspesne 😉
aj tu ma volakto hak este alebo sa už snažíte vsetky? 😵

effie81
16. jún 2010

@zuzin78 tak to potom spala dopredu uz aj zajtrajsi spanok. 🙂 My sme moc nechodili von prve mesiace,lebo som ho od rana do vecera nonstop dojcila,tak som mala iba tolko casu co som odbehla na wcko.😀

effie81
16. jún 2010

@mima77 zapisane ma Ronald ale volame ho Roni.Uz sme videli zapisane aj Rony,ale mi sme chceli aby mal v papieroch Ronald.

marikac
16. jún 2010

@miranda21 ja som HAK ani nikdy nemala...takze mohlo by to vyjst...aj ked zatial nevyslo 😠

lalia21
16. jún 2010

@marikac tak to si mala šťastie s tym zajazdom 😉
ja som vydata od minuleho roka-v auguste..aj my sme už rozmyšlali nad bytom-ten sme si mohli kupiť ešte minuly rok-lenže manžel by tam "umrel" jeho do bytu..to len na silu...on potrebuje dom a kusok dvora 😀 mne by to bolo jedno,ale tym že staviame-tak to všetko dlhšie trva,teraz byvame v staršom rodinnom dome my dvaja a ešte jedna osoba,da sa to vydržať ale už sa nevieme dočkať svojho domčeka 😉 😔
svoje je svoje 😉 tak držím palčeky-už čochvila budete mať svoj bytík 😉

effie81
16. jún 2010

@miranda21 ja som mala HAK iba ten jeden rok co som maleho dojcila.Potom som nejak stale odkladala navstevu dokiho a vypisanie inej HAK.A potom uz nemalo vyznam zacat nieco brat.🙂

mima77
16. jún 2010

@marikac - ale co by nie... snazili - vlastne neriesili sme to, iba sme si uzivali 😀 no len ked som mu nahodou povedala ze by z toho aj daco mohlo byt, on sa tak tesil na jednej strane a na druhej zaroven mal stres ze ci nezlyha, ze ked by bol najvhodnejsi cas - proste sa nedalo!! prave preto som tu spominala ze nie je dobre hovorit o tom drahemu ze teraz by to mohlo vyjst, lebo bude pod stresom aby podal dobry vykon a potom to dopadne presne naopak!! 😀 ja som si to ale vtedy neuvedomila a povedala som mu to v dobrom umysle - vobec ma nenapadlo ze muzi su stavani trosku inak - ich psychika a pocit muznosti!! 😅 ☹

zuzin78
16. jún 2010

@effie81 ja som kojila kazdych 20 -30 minut. a ked som sa chcela ist osprchovat tak to bolo na rychlo....ale prezila som to. 😀

effie81
16. jún 2010

@lalia21 a ako na tom ste?My tiez staviame,ale ide to fakt strasne pomaly.Ale aspon budeme mat tiez priestor a tiez pekny dvor.Len keby to uz bolo hotove.My sme sa tiez chystali na dovolenku,ale tento rok to radsej vynechame a budeme tlacit tu stavbu.

mima77
16. jún 2010

@effie81 - jedna mamicka co chodila do temy Majovky - ked sme cakali majove ditko - mala syna Ronalda - nezvycajne meno, ale pekne musim povedat! 🙂

effie81
16. jún 2010

@zuzin78 ja som ho vedela dojcit iba doma,lebo vtedy bola vonku este zima,tak sme nemali sancu sa dostat von.parkrat sa stalo ze sme predsa len dostali na prechadzku ale ked sa zobudil spustil taky krik,ze sme museli bezat domov.😀

mirka251
autor
16. jún 2010

ahojte koceny nestiham citat ste tu toho popisali od vcera a vitam nove snazilky

mirka251
autor
16. jún 2010

@miyya som radaze si prisla

zuzin78
16. jún 2010

@effie81 aj sofi ked chcela cici tak sme museli utekat, a najhorsie to bolo, ked spustila plac v aute a my na dialnici...... 🙄

effie81
16. jún 2010

@mima77 mne sa pacilo uz strasne davno,tak som potom spominala manzelovi,hned pristal,ze ked raz budeme mat syna,tak sa bude volat Roni.Takze my sme uz tak zacali snazilkovat,ze to musi byt chlapec. 😀

lalia21
16. jún 2010

@effie81 my sme v štádiu vybavovačiek-tento rok stihneme asi len pivnice a zakladovu dosku-bol by zazrak ak by vytiahli aj mury a zastrešilo sa to-aj ked stavať budeme z ytongu-to ide fakt rychlo-len najpomalšie bude spraviť pivnice a dosku a potom to už pôjde...už čakame len na par detailov a ide sa,už nam aj pod oknami ležia stojky a rôzne veci čo manžel pokupoval hned ako videl dobru cenu 😀 😀 staviate bungalov alebo poschodovy?my aj pivnice-čo ja som moc nechcela-ale mm chcel-lebo časom by chcel rozbehnuť niake svoje plany a pivnice sa mu zidu...tak teda dobre..

zuzin78
16. jún 2010

holky lucim sa na dnes s vami, musim ist male tornado 😀 chce maminku. a za hodinku a pol ideme do obchodu, tak musim spisat co nam chyba. pekny den 🙂

lalia21
16. jún 2010

Ahoj @mirka251 😉

miranda21
16. jún 2010

@lalia21 my sme si tiez postavili domcek, sme svoji 3 roky a z toho rok bývame medzitým sme
bývali u svokry 😉 🙂
mirena je moja prvá antikoncepcia 😅 mam ju rok 😉

lalia21
16. jún 2010

@zuzin78 maj sa krásne 😉

mirka251
autor
16. jún 2010

@lalia21 ak som dobre citala tak mozno budes prva tehu,strasne ti to prajem

effie81
16. jún 2010

@lalia21 my nebudeme mat pivnicu,ale chcela som poschodovy.Ale staci ked spravime prizemie,mozme sa nastahovat,budu dole 2 spalne,tak vrch staci dorobit neskor.Uz aby sme tam mohli byvat..A ked tak rozmyslam,asi nam bohate bude stacit jedna spalna.Roni spi s nami,hoci mame 2 velke postele spojene,aj tak k nam v noci prelezie.Takze si to nejak neviem realne predstavit,ze by spal sam vo svojej izbe.Ale kym to takto vyhovuje nebudem nic riesit.

mima77
16. jún 2010

@effie81 🙂 dobreee... mne sa tak velmi paci uz dlho meno Rebeka... tak ja som bola nastavena na Rebeku - aj veci sme podostavali - podedili skoro same ruzove, dievcenske a az 2 mesiace pred porodom sme konecne zistili co to bude, ale veru musela som si riadne prestavovat myslenie na chalana!! 😕 tak preto teraz dufam ze bude konecne baba, ale moc sa na to radsej nenamotavam - co ak bude zasa chalan??! nech to potom lahsie stravim! 😀 🙂

effie81
16. jún 2010

@zuzin78 ahoj Zuzi.Ja tiez idem spisat co treba nakupit.Tak sa majte,vecer nakuknem,ale to uz bude pri takomto tempe vyse 20 stran. 🙂

lalia21
16. jún 2010

@miranda21 u nas to bude v auguste rok čo sme sa vzali-mali sme začať stavať pôvodne ešte pred svadbou-len sa to všetko poposuvalo lebo som mala zdrav.problemy,teraz už je ok tak ideme na to 😵 už sa nevieme dočkať 😀
ja som anikoncepciu nikdy nebrala-z mm teraz v juni budu 3 roky čo sme sa spoznali a niak on navrhol aby som si ju ani nedavala a teraz ju už nepotrebujem ked snažilkujeme,no ked porodim-potom si určite dám-ale nie tabletky...

mirka251
autor
16. jún 2010

tak viete co mi moj drahy vcera zabil,ked som mu povedala,ze chcem sexik,ze si mam vypisat ziadanku,ze o kolkej a ako dlho no co mu na to povies