Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@marianna28 jaaaaj 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte,,,no my este nemame ziadne babo,,,takze teraz tohto roku by sme chceli popracovat na nejakom,,,,ale mam aj obavy ,ze co a ako,,,,neviem si to ani predstavit,,,,a vy uz mate nejake zuvicatka ,,,co,,,,,
no citam,ze ano,ze uz mate malych,,,,,ako to zvladate ,,,co,,,,,,musi to byt super nie,,,,,
@mirka251 a dosla teraz tebe IP? 😀
@marianna28 dosla 😀 😀 😀
Idem si pripravit hami pami na zajtra do prace - pridem s5 - nieze odidete!!! Lebo budem mrchava... 😠
ahoj mirka,,,ahoj marianka,,,dakujem za privitanie,,,,,,koceny
a co fajne si ides urobit do robotky,,,daj nejaky typ,,,,,mnam mnam.......
@marianna28 co si ides pripravit kocura 😀 😀
ako si pisete na plochu ci na ip,,,spravy,,,,,,,,
mirka a co to je ten kocur,,,,hm.
nestiham citat vsetky vase spravy,,,,,,tak nemam este prehlad,,,,,
Som zde...
Pasteka a kremska horcica v rozku, rozek v alobale - alobalovy rozek na banane v chladnicke... hotovo je hami papi na zajtra...
a s pivkom ma nestvite - otvaram plechovicu...
@marianna28 aj ja by som si dala pivko 😝
mirka,,,jaj uz chapem,,,ja ze to je nejake krycie meno alebo co,,,,,aha,,,takze kocura hej,,,,no tak to musi byt super co,,,haha
@marianna28 hadzem skalu citaj 😀
@mirka251 ze co si ides pripravit kocura 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Jasne - smazeneho v trube.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kto ma bude ohrievat, kto utre dlazku, ked sa s pluvanim netrafim...??? 😀 😀 😀
marianka,,,,ta ty take fajnove su robis hami ,,hami,,,,pasteku ,,,no to mam rada,,,
@marianna28 juuuj nevladzem uz 😀 😀 😀
a co tak chlebik so smalcom a s cibulou to mam velmi rada,,,,,,a pivko no to zase nepijem,,,,
@marianna28 mozno pride aj lalia ona zvykne tak okolo 9 hod. nie 😉
@mirka251 chytaj - hadzem - zastavila som sa po ceste z roboty v adegu - kupila som 6 doz - nikdy nevies, ci nebude slina velka... 😀 😀 😀 (ja vypijem max dve a som spita jak rit...) 😀 😀 😀 😀 ale mozno porusi kocur jeho rybnickovu zasadu a da si so mnou 😀 😀 😀
musim koncit zajtra sa ozvem papik,,pekny vecer

@mirka251 he - keby si tak vedela doplut ten caj az sem, kocur by sa sprche potesil... len dufam, ze nepijes cierny - mal by mrchave flaky...