Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
sooorraaacccc mirka 😉
musim si zvyknut 🙂
ona musi napisat nase mena do temy a potom tam budeme moct vojst
idem dovarit obed
poobede sa zastavim papa
ja uz som po obede....teraz cakam na 15:00 aby som mohla ist domkov....nejako smutno mi je..joooooj
sorry kocky,ze to tak trvalo,ale len teraz som zapla PC podte k nam
žiadne snažilky sem už nechodia...
ahojte holky,
po dvoch tyzdnoch sa hlasim spat....
co nove v nasej teme? nemam sancu to vsetko precitat.
je tu niekto?
hmm asi este spite, len ja tu buntosim takto skoro,
Baby je tu niektorá z Trnavy?
Čaute baby, o čom je momentálne reč?nie je to dlho iba mesiac, čo patrím medzi snažiteľky, no zatiaľ nič 🙂 ale nestrácam optimizmus 🙂
ahojte. takze som tu nova ale aj ja som snazilka a od augusta sa ideme snazit s manzelom o dalsie mimi.. hadam sa nam podari "urobit" malej surodenca.-..xixi
😅
dievcata aj ja sa hlasim po dlhej dobe,takze nam to vyslo na prvy krat 😀 ,cakame druhe mimi v marci. 😅
kocky podte do sukromnej temy https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/objednavame-si-bociana/
Ahojte snažilky snaživé... my sa s priateľom snažíme o bambino zatiaľ len druhý mesiac po vysadení HAK. Brala som ju dosť dlho, takže nemyslím, že sa nám to podarí na prvý šup, ale už to nechávame na prírodu. Už mi ale mrcha týždeň mešká Minulý mesiac som dostala normálne na 28 deň cyklu. Robila som si dva teh.testy(jeden v deň, keď som mala dostať a druhý o 5 dní neskôr) a oba vyšli negatívne. Netuším ale akú mali citlivosť a oba boli z jedného balenia. Už mám ale vyše týždňa pocit, že mrcha každú chvíľu príde... bolesť v podbrušku, pichanie vo vaječníkoch a napäté prsia...a mrcha nič.
Ahojte babulky .-)
Pripájam sa k vám,ak môžem,my začíname od dnes,síce manžel o tom ešte nevie,ale tak ja to mám na pláne 😀 .Napíšte mi aké máte skúsenosti,ako sa Vám darí.Čo na to vaša psychika,ja mám stále v hlave žee bábo mat nebudem,neviem sa toho zbavit,ale ked tak mooc chcem :(
vobec nemysli na taketo hluposti a tes sa ako budes svojho anjelika rozmaznavat uz v brusku,uzivaj si toto obdobie cakania a ono to pride coskoro uvidis
☹ myslíš?Ako si sa neviem naladiť na tú správnu vlnu. Už tak moc chcem,že mám pocit,že sa s manželom nemilujem kvôli tomu že chcem,ale že chcem bábatko. Mám len 21 rokov,už pol roka neberiem antinu,myslíš že by som s tým mohla mať problém?? Len najhoršie je aj to,že mám menšt... vždy hociako,tak si plodné dni neviem ani vypočítat,mala som dostať v útorok a nič,po večeroch mi je hrozne zle a tehot.test negatívny-som na prášky :(
Skúste mi ešte poradiť,čo mám robiť,čo jesť,vitamíny alebo niečo...prosím
Ja som s mens.mala problem tiez,plodne dni som si vyratala na internete a podarilo sa na prvy krat,takze namaj hlavu plnu starosti to ti urcite na psychike neprida.A co sa tyka testov mne vysli 3 testy neg a tehotna som bola,takze tym tiez moc never,pokial ti bude meskat aspon 10 dni vtedy si urob test.
a mohla by si mi prosím poslať link,kde by som si mohla vyrátat tie plodné dni?
v googli som si dala vyhladat tehotenstvo tyzden po tyzdni a tam su rozne stranky,no sa mi zda ze je to na stranke mama a ja alebo naj.mama,tam si zadas datum poslednej mens.a ono ti to podla toho vyrata
oki,dakujem,idem to omrknút. a myslíš si že je nejaká šanca otehotnieť aj mimo plodných dní?
@simonika173 , ziadna internetova stranka nemoze poznat teba ani tvoje telo a cyklus ako taky... vsetky vychadzaju z toho, ze zena ma priemerne 28 dnovy cyklus a teda ovulacia podla nich nastava presne v polovici na 14 DC... co moze aj nemusi byt pravda... meranie BT, pouzivanie ovu testov ti da iste lepsiu odpoved... nie sme vsetky rovnake...
lenže - ja neviem ja som asi debil 😉 neviem aký dlhý mam cyklus,kedže ja mam meštruaciu všeliako :(
myslim si ze asi ano,ale skusaj hlavne pocas plodnych dni.
ked neviem si ich vypočítat,bo neviem dlzku cyklu mám ☹ to je strašné so mnou.
@simonika173 , tak to by si mohla skutocne merat BT, vedela by si kedy mas plodne dni podla teploty a dalsich priznakov.

@fazulka1512 myslim ze to je mirka,ale nevadi....aj ja by som tam sla...len neviem kde to vaazne :o)