Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
musim mu tam pricapit aj znamku nech to ma ako z posty a som zvedava jak sa zatvari tesim sa na ten vyraz 😉 😉 😀
esteze som vas tu nasla 😉 budeme super partička 😀
aj vam vypadol koník? 😲
haloooo 😕
Ahojte dievcata 😉 Rada by som sa k vam tiez pridala.S priatelom mame v septembri svadbu,ale "plodit" chceme skusit uz v juli alebo auguste 🙂
@miranda21 tu smeee 😝
@jankastela vitaj
babule kde ste ☹
Ozaj,este som sa chcela spytat na to DNP,co ste tu spominali.Co to vlastne je a kolko sa plati mesacne a tak?Kedze som momentalne nezamestnana a rada by som si to zacala platit kvoli materskej
@jankastela DNP je nemocenske poistenie z ktoreho ti vznika aj narok na matersku a splatka sa rata z VZ 4.4%
Mirka,dakujem 😀
@jankastela nemas za co aj ja som od januara nezamestnana,tak aj mne to poradila znama uz len vyplnit prihlasku a platit
@mirka251 no ja som od aprila doma.tiez si to pojdem vybavit
niktoooo ☹
baby ja som zamestnaná ale už si to platím 47,70 na tu najvyššiu matersku 🙂 je to dost prašulov ale vráti sa mi to 😀
@jankastela aj ja si platim od maja,tak sme chceli trochu pockat,nie ze nevyjde 270 dni.Uz len nech to nova vlada nejak nezrusi..
ja sa tu tiež strácam 😉 len čo volačo dopíšem tak už ste na inej téme 😠 musím pridat 😅
tak co mam povedat,o 4ej ideme prec,vratime saaz vecer.Tak tu uz bude roman. 🙂
tak z novej vlády mam aj ja strach 😠 dúfam že nezrušia všetky príplatky, hlavne porodné 😠 volako mi ta radičova nesedí 😔
@effie81 no dufam,ze to nezrusia,lebo sa mi to zda ako dost dobra vec.

@mirka251 aj my sme radi, že témička je, že v tom nie sme samé.... 😉