icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
16. jún 2010

@mirka251 muselo to byť riadne prijemne prekvapenie 😀 viem si to predstaviť 😀

mirka251
autor
16. jún 2010

@price takze na prvy krat?
@lalia21 ja nam to vsetkym prajem a jedna zacne a ostatne budu pokracovat 😉

lalia21
16. jún 2010

@price zaaavidííím 😀 v dobrom...my o tom diskutujeme už dlho..a od konca aprila snažíme..no zatial neuspešne..teda snaženie je príjemne ale konečny vysledok ešte nezistený 😀 😅

price
16. jún 2010

Myslím si, že všetky otehotniete len ak sa dá nemyslíte nato.
Mám kamarátku, ktorá sa snažila 8 rokov a nič. Potom si s manželom povedali dosť. Žiadne ovulačné testy, žiadne meranie BT a do 2 mesiacoch bola tehotná.
VIem, že sa mi to hovorí ľahko nakoľko už mám Mateja. No veď uvidíme v akom strese budem ja ak neotehotnejem do roka, haha.....

mirka251
autor
16. jún 2010

take spestrenie a ja som za kazdu blbost mne 2krat netreba hovorit 😝

lalia21
16. jún 2010

@mirka251 no ved to,jedna začať musí a už sa to spustí 😀 sa tu všetky nainfikujeme 😀 😀

mirka251
autor
16. jún 2010

ja to chcem len tak nechat bez vsetkych tym sledovani a merani len si uzivat to prijemne a hadam sa zadari 🙂

mirka251
autor
16. jún 2010

@lalia21 to by bolo super 😉

price
16. jún 2010

mirka251 určite sa zadarí a určite v auguste.

mirka251
autor
16. jún 2010

a vitaminiky papate?

lalia21
16. jún 2010

my sa na to neupiname-teda pri sexe na to nemyslime že teraz plodíme 😀 ale ked už sa blíži ms-tak konštatujem či sa podarilo-nepodarilo.. 😅 snažilkovanie si užívame...snad vysledok na seba nenecha dlho čakať lebo potom už začnem byť nervozna..doteraz som sa nesledovala nijak-ale ked pride ms -po nej sa budem sledovať ovu testami-aspon zistim ako mi šlape ovu 😅 😅

price
16. jún 2010

Ja papám kyselinu listovú

lalia21
16. jún 2010

noo femibion -ale nie som v tom moooc dôsledná 😅

price
16. jún 2010

lalia21 aj ja som rozmýšľala nad ovu testami, ale až keď sa nám nepodarí do pol roka.

mirka251
autor
16. jún 2010

@lalia21 ja si vravim,ze tiez na to nebudem mysliet,ale to sa asi nedaked sa na to tesis 😒

price
16. jún 2010

každá z nás na to myslí či sa to podarilo alebo nie.....

mirka251
autor
16. jún 2010

ja teraz calcium na kosti a zubky+vitaminE a ked doberiem HAK tak dam listovku uz mam kupenu ale sa nechcem prepchat vsetkym naraz,aby som si nespravila horsie ako lepsie

mirka251
autor
16. jún 2010

babulky super sa mi s vami keca 🙂

lalia21
16. jún 2010

babule to som si aj ja hovorila 😀 ale chcem tie ovu testy skusiť či mam ovu tak ako ma byť-bude to celkom zaujmave sa takto sledovať-no šlahne ma ak sa za cely mesiac na tom neukažu dve čiarky 😠 😅

mirka251
autor
16. jún 2010

a nad kocikom ste uz rozmyslali?

mirka251
autor
16. jún 2010

@lalia21 to hadam nie

price
16. jún 2010

lalia21 pokiaľ máš pomerne pravidelný mc tak ti určite ukážu.

chomica
16. jún 2010

@zuzika251 no mne nic nepovedali, ze kedy mozem a kedy nie, ale ze sa odporuca pockat aspon dva cykly, nech sa maternica spamata. Tak ja radsej pockam. Lebo druhy krat by som to uz asi neprezila. Uvidim ako to bude s tou menstruaciou. Aspon dva cykly pockam. Potom pojdem na gyndu a uvidim co mi povie lekar.

@miranda21 pozitivne myslienky mam... 🙂 ja som optimista, treba ist dalej. Najhorsie uz je za mnou. Teraz vo stvrtok tomu budu tri tyzdne a nastastie na histologii nenasli nic, ziadnu vyvojovu ani geneticku ani inu vadu... Proste len spontanny potrat. Dokial sa mi to nestalo,netusila som,ze jedna zo styroch zien, pri prvom tehu potrati. Je t 20 perc., co sa mi zda vela a je to smutne. Ale takto je to lepsie, priroda to ma takto zariadene, nechava prezit len tych co u toho schopni. Radsej teraz akoby malo byt dietatko chore a podobne. Teraz to uz pisem s nadhladom,ale prve dni potom bolo strasne.

Tak teraz len cakat a hor sa do toho. Tak verim ze na druhy krat to bude super a bude ot mat stastny koniec. 🙂

A co sa tyka DNP tak ja si to platim od januara tohto roku. Ked sme uz pomyslali na tehotenstvo ,tak som si to zacala platit. V septembri uz budem mat tych 270 dni. Ja som totiz SZCO, nemam povinnost platit si socialne, lebo mi nevznikla povinnost za zaklade danoveho priznania, takze si platim DNP hlavne preto. Ja platim 47,70. Cize z maxima od zaciatku. Kebyze i nepaltim nema narok vobec na matersku.

lalia21
16. jún 2010

ked už ma prisť ms-nech dojde aspon do zajtra-potom by som šla gyn na 12dc a mohol by kuk či sa mi bliži ovu...

price
16. jún 2010

mirka251 a tebe sa aké kočíky páčia.
Ja z vlastnej skúsenosti už viem, že chcem najľahší kočiar na aký budeme mať.

lalia21
16. jún 2010

@mirka251 my už kočik mame z mm vybrany 😀 😀 ovšem ak nebudeme snažilkovať dovtedy pokym ho prestanu vyrabať 😅 😅 😀 😠

price
16. jún 2010

lalia21 gyn. na ultrazvuku to uvidí

lalia21
16. jún 2010

@price no on v podstate pravidelny je-minule bol na 30dc..ale ked prechladnem alebo tak-tak sa cely posunie 😠 takže ako hodinky ho zas nemam 😅

price
16. jún 2010

A môžeš povedať značku

mirka251
autor
16. jún 2010

mne sa paci BABY SMILE V-MAX v zelenej farbe ,ale to este uvidime