icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

caribic
14. jún 2010

@mirka251 tak tak ja som kupila cez net. netreba kvalitné čo ti ukázu tehu skoro. stačia aj obyčajné za pár eur.ak si tehu,tak ti to ukáže tak isto test za 40 centov alebo test za 5 eur.

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic vsak ja to nejak prehanat s cenou nebudem 😎
a keby si mala s tou augustovou novou temou pravdu

lalia21
14. jún 2010

@caribic nesnažíme sa dlho-len od konca apríla..my sme tiež chceli až okolo augusta sa začať snažiť-no neodolali sme a začali sme skôr 😀 a zatial sa snažíme 😔 ktovie-možno sa nakoniec vážne zadarí až v auguste 😕 😨
caribic-určite ta berieme všetky za slovo a v auguste Nás všetky do jednej šupneš do novej témy-spoločný termín 😀 😉
no ja mam doma už len jeden tehu test-niak ho neni kedy použiť-naposledy prišla mrcha načas 🙄
ale ako vravím-ak sa mrška teraz dovalí,spravím nájazd do lekarne na ovu testy a niake tehu 😀 aspon si tu svoju ovu odsledujem 😕
@janirea-ahoj-držím palce a prajem čo najskôr dve čiarky 😵 😉

janirea
14. jún 2010

dakujem 🙂
ja nemam sice skusenost s ovu testami,,,ale s tehu celkom aj ano,,,ono je fakt pravda, za kazdy ukaze tehu,,,len si treba trosku pockat,,,,ja som bola vkuse nedockava a podporovala som farmaceuticke firmy 😀
mne sa velmi oscvedcilo meranie bazalnej teploty a sledovanie hlienu,,,potom to uz bolo jasne kedy je ovu

lalia21
14. jún 2010

@janirea-ja som si bazalnu ešte nemerala-niak sa v tom nevyznám 😅 kedysi som podla hlienu presne vedela čo a ako-priam ukažkovo-no ako naschval mi to s tym hlienom teraz štrajkuje-že už som si taka ista neni 😖 preto si aj nakupim ovu testy a uvidíme.......
pár krát som už využila tehu testy-ale to vždy až ked mi meškala-a vtedy by to mal ukazať už snad každy test..

janirea
14. jún 2010

@lalia21 bazalka je dobra vec, len treba mat na to aj trpezlivost,,,stale o rovnakom case rano a mali by ste aspon 6 hodin spat,,,proste dodrzat to je skor problem,,,,a ja som bola tiez niekedy leniva 😅

no ale dufam, ze sa nam podari otehu, vsetkym co sme tu a mnohe dalsie, co sa pridaju 🙂

ja sa len bojim, aby som aj to babenko v poriadku donosila

lalia21
14. jún 2010

@janirea -ked už otehotnieš-musíš veriť že všetko bude v poriadku,nesmieš si nič zlé pripúšťat 😔
všetko dobre dopadne 😉

tesy
14. jún 2010

ahojte, som rada, ze sa zalozila tato tema 🙂 Tiez planujeme snazilkovanie od augusta a verim, ze sa postupne vsetky uspesne dopracujeme k babenku. Je fajn, ked sa mozme navzajom podporovat, pripadne odovzdat "cenne" rady. 🙂 V sucasnosti som v stadiu predpripravy- femibion, alchemilka.. V minulosti sa nam babo asi rok nedarilo, tak dufam, ze tentokrat to vyjde..

mirka251
autor
14. jún 2010

@tesy vitaj medzi nami ja teraz mam calcium a vitaminE a ked vysadim HAK tak zacnem kyselinu listovu

tesy
14. jún 2010

@mirka251 Ja beriem HAK teraz posledny mesiac. Neviem vsak, ci je dobre otehotniet hned po HAK... Netreba aspon mesiac-dva pockat? Teda, ci by sa telo nemalo precistit..

mirka251
autor
14. jún 2010

@tesy ja som sa pytala mojho lekara a povedal,ze nemusim cakat,ze to su len myty. 😉
no,ale kazdy ma na to iny nazor,len som niekde vycitala,ze je vecsi nabeh na dvojicky,ale to asi je tiez individualne
napr.:ta sestrina kolegyna otehotnela tyzden po vysadeni HAK a mala len jedno a zdravucke 🙂
to je asi viac na tebe ako sa rozhodnes

mirka251
autor
14. jún 2010

@tesy a ja mam tiez este do 2.augusta a hned ideme na to nejdeme cakat co sa ma stat sa stane

mimi000
14. jún 2010

ahojte kočky, síce u nás je už 1,5 roka režim že sa nebránime daľšiemu bábetku ale akosi nič. Meramsi aj BZ je to dobrá vec, ale u mňa je to akési tažšie, aj doktor mi pomáha tak že chodím ku nemu po menzese a on mi sleduje kedy mám plodné dni to je super, ale zatial stále nic.

mirka251
autor
14. jún 2010

@mimi000 vitaj a netrap sa 😉 tak ako vravim co ma prist to pride

mimi000
14. jún 2010

no ved ja sa snažím to tak brať ale niekde v podvedomí v zadu je to stále, či chcem ci nie a to isto potvrdia viaceré.

mirka251
autor
14. jún 2010

@mimi000 no ved to aj mne drahy vravi,ze nemysli na to kazdy den ale to sa neda ja sa uz neviem dockat a strasne sa tesim 😀 😀 😀 😀 takze viem o com hovoris

tesy
14. jún 2010

@mirka251 tie dvojicky by uz ani tak nevadili 😀 I ked v minulosti som si to nevedela predstavit. Asi je najlepsie nechat to na prirodu. Len, aby to neboli trojicky- za kazdy rok snazenia 😲 Bodla by dobra dovolenka, uplne vypnut a bez stresu..

mirka251
autor
14. jún 2010

@tesy a brala by si aj trojicky? dovolenka.... ano bodla by aj priatel mi vravy,ze ci este nejdeme na poslednu,lebo,ze uz dlho nepojdeme tak uvidime

mimi000
14. jún 2010

mirka251 a koľko sa vy snažíte?

mirka251
autor
14. jún 2010

@mimi000 my sme sa rozhodli len pred mesiacom,ze uz je ten spravny cas,tak som si povedala,ze doberiem tabletky ktore este mam kupene a potom hned budeme snazilkovat cize v auguste zaciatkom

mirka251
autor
14. jún 2010

baby ako sa nam to pekne rozbieha ze

mimi000
14. jún 2010

tak uvidíš že vám to vyde, musím odbehnuť tak zatial sa kočky majte.

caribic
14. jún 2010

no aj ja dúfam, že sa nám doma začína dobré obdobie,lebo tento prvý polrok bol des. 😝 😝 😝 😝

a čo vám poviem, ja by som pristala aj keby sa zadarilo v júli 😀 😀 😀

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic aj ja ale mame ist este v juli na chatu a nechcem tam mat mrchu,tak uz tych par dni vydrzim 😅

lalia21
14. jún 2010

@caribic-moja reč-ja by som pristala aj hned 😀 😀 už ani táto mrcha by prísť nemusela 😀 😀 😀
joooj babule všetkým Vám to tu prajem-nech sa Nám podarí to čo si želáme 😵 😵
Snád sa už aj na nas začne šťastíčko usmievať 😔
Nové snažilky vitajte! 😉

jerryjanka
14. jún 2010

ahojte nepatrim sem - len ma zaujal nazov temy
bola som jednym z prvych učastnikov temy začiname po lete 2008 - tak vam chcem dať jednu radu
nečakajte ani minutu - čim skôr tym lepšie - my sme začali začiatkom roka 2008 a zadarilo sa nam zazrakom až teraz pred mesiacom 😒
takže ak mate čakať ešte 2-3 mesiace tak to už fakt nič nezmeni aspon budete skôr vedieť na čom ste

mirka251
autor
14. jún 2010

@lalia21 prajem ti to velmi

caribic
14. jún 2010

@jerryjanka ved to máš úplnú pravdu. 😀 😀 😀 a ja ta aj poznám,len som tu pod iným nickom. 😉

mirka ja by som nato kašlala,že kedy dostanem mrchu a tabletky by som nebrala. ale ty musíš vedieť najlepšie. 🙂

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic mozno este porozmyslam

lalia21
14. jún 2010

@mirka251 dakujem krásne 🙂 😉
Musí sa nám všetkým podariť-ved ked si to tak prajeme 😵
Aj ked zákon schválnosti býva že ked človek chce..je to presne naopak... ☹ ale to nebude prípad žiadnej z Nás babule 😉 😉 musíme byť pozitívne naladené 😉 😀 😵