icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

marianna28
16. jún 2010

to jako na mna musis pomalsie uz takto navecer - ja makam mozgom cely den a potom to takto vyzera 😀
A ty este babatko eeee? 😀

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 vies,aky by bol happy, keby ste babatko cakali...? Moja mamina nas uz obe v 21 mala... a tak si ja myslim, ze som si asi premeskala nejaky vlacik - ze to uz tak lahunko v 28 nejde...

lalia21
16. jún 2010

snažíííme sa od konca apríla 😉 -som v (ne)očakavani ms ..tak čakam a čakam....dnes je 31dc..ak sa jej do vikendu neurači-utekam do lekarne pre tehu test...uvidiiiime 😀 😅 kamoška mala prve v 30tke-na prvy šup a teraz čaka dalšie tiež sa im zadarilo skoro-tak 28je v poho 😉 druhe asi bude o niečo neskôr-možno aj 28čke 😀

lalia21
16. jún 2010

a kam sa stratila @miranda21 ? 😕 ste si tu pisali pokym som sem prišla 😕 😨

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 takze budes tehu urcite - juhu sa tesim!!! Posli do lekarne draheho uz dnes!!!

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 miranda isla kupat malu, ale slubila, ze sa vrati...

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 ja by som na tvojom mieste necakala ani s druhym - mas muzika, ktory sa o vas postara a ty budes mat milaciky, ktore sa budu moct spolu hrat - vekovy rozdiel nad 2 roky eee

lalia21
16. jún 2010

😀 ja sa neteším preto lebo dnes som neodolala a posledny tehu test som otestovala a druhu čiarku by som ani lupou nenašla 😢 babulky tu mi vraveli že 31dc môže byť ešte skoro testovať-to by som bola v 4tt (podla tehu kalkulačky na nete) a že niektorym ukaže druhu čiarku až v 5tt...tak neviem--počkam do vikendu,ak nepride,testnem potom..no už by sa mrcha mohla rozmyslieť či ma dojsť alebo nie lebo 29teho idem ku gyn-tak nech sa nemusim preobjednavať ak si len ms dava načas 🙄 😠 no netešim sa pereto-lebo keby som bola tehu tak by sa tam snad ukazal aspon duch-takže tehu asi niesom a ms si dava načas..keby tam bol aspon duch-už by som skakala meter dvadsať 😀 😀

lalia21
16. jún 2010

@marianna28 no neviem-možno že bude aj maly vekovy rozdiel-vieme že aspon dve deti chceme-no neviem ako to budem citiť ked už jedno drobatko budeme mať-možno mi to tak zachuti že medzi nimi budu len dva roky 😀 to fakt neviem 😕 začiatok je jedno a potom môže byť druhe 😀

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 no ono to moze byt, ze ti nic neukazal - moja segra mala 30 DC, raz jej ms meskala tyzden - spravila si test - iba jedna ciarka, ked jej o dalsi tyzden na to prislo len spinenie, spravila druhy test - a tot tu bola mala Vikinka... 🙂

marianna28
16. jún 2010

alebo tak hned dvojicky - a je na par rockou postarane 🙂

lalia21
16. jún 2010

bodaj by!!! 😀 manžel by chodil ako čerstvo zamilovany 😀 22.juna budu 3 roky čo sme spolu-to by bol teda dááárek 😀 😀 😀 a ked nie...tak 22augusta bude rok čo sme sa vzali-tak aspon dovtedy by to mohlo vyjsť 😀 😀

marianna28
16. jún 2010

😀 moj nadriadeny ma 4 deti (vsetko synov) - ked som si ho vsak doberala, ze ci mu aj 3 nestacili, tak tak umordovane povedal: no my sme chceli len tri, ale to posledne sa zadarili dvojicky... 😀

lalia21
16. jún 2010

@marianna28 och dvojičky...to by som musela niaky čas predychavať pokym by som si na taku predstavu zvykla....dve deti naraz...obdivujem ženy čo to zvladaju 😔 ja si radšej dve po sebe 😀 v mojom ani manželovom okoli dvojičky nie su,tak nabeh nie je... 😅 ale ktovie.... 😅 😀

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 to vyde - minimalne na toho augusta (neni som sice bosorka, ale nejak mi to vnutro hovori) - na rocne vyrocie svadby uz budete oznamovat rodinam, ze budu starky...

marianna28
16. jún 2010

@lalia21 nie pockat - ved dvojicky nemusia byt v rodine, ono sa to v tomto prechemizovanom svete spravi aj samo 😀 Ja by som dvojicky moooc chcela...

marianna28
16. jún 2010

Idem rychlo pripravit drahemu jedlo do prace, ale vratim sa.

lalia21
16. jún 2010

noo mama aj môj tato sa ma to stale pýtaju kedy už...tak len mykam plecami že nech sa nechaju prekvapiť 😀
noo dvojičky sa zadaria aj bez toho aby to bolo v rodine-ja len že,by som to dlhšie predychavala dvojasobok starosti aj radosti naraz... 😅 heeej ty by si si priala dvojičky? 😕 ja sa uspokojim aj z jednym 😀

lalia21
16. jún 2010

ok,ak tu nahodou nebuem-tak to sa mažel vratil domov 😀

miranda21
16. jún 2010

no už somtu už mám volno 😝 aj moj mm má 30 za sebou 🙂 🙂 ale čo už stále stiha 😀 ja som s nim už od mojich 16 😲 aj som drahému chystala desiatu na ráno do roboty 🙂

miranda21
16. jún 2010

inak volako málo nas tu zostalo nie ☹

miranda21
16. jún 2010

zase som sama 😕 to není možné 🙄

lalia21
16. jún 2010

@miranda21 ešte som tu ja 😀

lalia21
16. jún 2010

ten môj je ešte na dvore-prestalo pršať 😀 ta som ešte na nete 😀

lalia21
16. jún 2010

noo ono sa to tu rozbieha hlavne cez den čo som si dnes všimla-vtedy su tu viacere 😉

miranda21
16. jún 2010

@lalia21 no aspon volakto 🙂 vždy ked nakuknem tak nikoho 😠

miranda21
16. jún 2010

@lalia21 no tosom si aj ja všimla ved nas tu bolo hadam 10 😒 a teraz sa tu tri naháname 😀

lalia21
16. jún 2010

@miranda21 noo som lepšie než nič 😀 😀 😀

marianna28
16. jún 2010

uz som znova tu

lalia21
16. jún 2010

mariana šla robiť pre mužika večeru-ale že sa vráti 😉