Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@price to je hrozne-ale ja to nemam od malička-niake 3 roky dozadu mi to začalo a neviem sa toho strásť 😠 asi ani nestrasem-len keby pomahalo aj niečo ine než len ibalgin-ani ticho a spanok nepomôžu ked už začne bolieť-to už sa len stupnuje..nechcem sa stale napchavať ružovymi lentilkami 😀 ale čo mi ine zostava? 😠
ahojte babenky 😉 tak malej nič nevidela v hrdielku aj dychanie ma čiste ale ideme zajtra krčnemu,bo sa jej nelubil kasel tak uvidíme 😅
@marikac ja si priplacam viac 47,70 a to už je dost ale ved sa to oplatí treba vydržať 😀
@zuzin78 to si dobrá v kojení 😉 ja som odstavila ked mala rok bo som si myslela že už nič nemam 😉 a ešte teraz sa ho nemožem zbaviť 😠 už mi dal dr druhé tbl.
@mirka251 tak to si mala ťažke ☹ mna takto trápi len ta bolesť hlavy-minule ma tak bolela-ibalgin sa minul,manžel v praci-to bola sobota,vonku lialo a manžel mal auto v praci..a mne sa ta bolesť stupnovalo že som si myslela že sa zblaznim-a akonahle prišiel navečer manžel domov aj s kupenym ibalginom a dala som si-do pol hodiny akoby mi nič nebolo 🙄 niekedy to je hrozne-už viem kedy je aka bolesť a kedy sa to bude stupnovať-vtedy potrebujem akutne ibalgin 😠

@price verim, ze ju oducim rychlo ale skor to bude opak, poplace si poriadne par dni, maminka osedivie, manzel z nas oboch 😉
nastastie ja mam super, ze nic na neboli, len som vtedy zuriva. MM mi hovori,ze skor sa dohodne s teroristom ako so mnou 😅