icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

zuzin78
17. jún 2010

@price verim, ze ju oducim rychlo ale skor to bude opak, poplace si poriadne par dni, maminka osedivie, manzel z nas oboch 😉
nastastie ja mam super, ze nic na neboli, len som vtedy zuriva. MM mi hovori,ze skor sa dohodne s teroristom ako so mnou 😅

lalia21
17. jún 2010

@price to je hrozne-ale ja to nemam od malička-niake 3 roky dozadu mi to začalo a neviem sa toho strásť 😠 asi ani nestrasem-len keby pomahalo aj niečo ine než len ibalgin-ani ticho a spanok nepomôžu ked už začne bolieť-to už sa len stupnuje..nechcem sa stale napchavať ružovymi lentilkami 😀 ale čo mi ine zostava? 😠

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 ja mavam cely cyklus bolestivy a kym som nebralaHAK tak som zila na ibalgyne cely mesiac vlastne ja som si HAK dala kvoli tomu nie kvoli tomu aby som sa chranila

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 ja mavam bolesti len prvy den mrchy(alebo ked nie prvy,tak druhy den,ale vždy len jeden den počas ms)-potom už nič.. ale vtedy to je riadne...

zuzin78
17. jún 2010

@lalia21 nedam,nedam, a nesla by ani za nic na svete k druhym. 😀 😀 😀 😀 😀
my by sme tam ani neboli, my by sme isli na pieskovisko do parku, a ty by si mohla v klude pracovat......len co by povedal tvoj manzel na to, ze by si rok neprisla domov 😉

lalia21
17. jún 2010

@zuzin78 😀 😀 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 ja cely cas a ked som mala take bolesti,ze som si sama sebe vravela,ze som sa zblaznila,tak vtedy som zacala HAK

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 a preto chcem aj so snazilkovanim zacat hned ako vysadim ,lebo ak sa zadari tak sa vyhnem tym stavom beznadeje pri ms

miranda21
17. jún 2010

ahojte babenky 😉 tak malej nič nevidela v hrdielku aj dychanie ma čiste ale ideme zajtra krčnemu,bo sa jej nelubil kasel tak uvidíme 😅
@marikac ja si priplacam viac 47,70 a to už je dost ale ved sa to oplatí treba vydržať 😀
@zuzin78 to si dobrá v kojení 😉 ja som odstavila ked mala rok bo som si myslela že už nič nemam 😉 a ešte teraz sa ho nemožem zbaviť 😠 už mi dal dr druhé tbl.

zuzin78
17. jún 2010

@lalia21 neboj za chvilku ti bude chybat aj tento pokoj co nas teraz. ja az teraz ked je drobec vacsia si mozem v klude vecer pozriet film, ale je to krasne byt maminkou.

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 tak to si mala ťažke ☹ mna takto trápi len ta bolesť hlavy-minule ma tak bolela-ibalgin sa minul,manžel v praci-to bola sobota,vonku lialo a manžel mal auto v praci..a mne sa ta bolesť stupnovalo že som si myslela že sa zblaznim-a akonahle prišiel navečer manžel domov aj s kupenym ibalginom a dala som si-do pol hodiny akoby mi nič nebolo 🙄 niekedy to je hrozne-už viem kedy je aka bolesť a kedy sa to bude stupnovať-vtedy potrebujem akutne ibalgin 😠

zuzin78
17. jún 2010

@miranda21 super ze malinka je zdrava a ten kasel mozno prejde aj sam. ja nerada beham po doktoroch s malou, a hlavneked jej nieco robia to place ,a boji sa lekarov ako cert svatenej vody

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 tak držím palce-nech sa Vam to zadari hned na prvy šup!!! 😉

miranda21
17. jún 2010

@mirka251 ja som mala tiež velké bolesti až som vracala ☹ každý mesiac som koli tomu v skole vynechala dva dni 😔 ale jak som porodila ani som nevedela kedy mám, fakt mne porod vzal všetky bolesti menstruačne 😀

zuzin78
17. jún 2010

@lalia21 a keby si si dala nejaky alkohol?

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 poznam to a kolkokrat si aj ja poviem,ze teraz vydrzim a nedam si,ale ta bolest je hrozna tak co ostava len papat lentilky

lalia21
17. jún 2010

@zuzin78 veru teraz sa nudievam-ked doupratujem a dovarim-tak sa len motam po dome ako taky duch 😀 už začínam lenivieť 😀 musim rychlo otehotnieť-nech potom chytim naspäť kondičku pri dieťati 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

@miranda21 vsak mi doky povedal,ze mne to asi iba porod upravi tak uvidime 😉

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 dakujem aj ja tebe drzim aj na nohach nech to vyjde aj tebe

lalia21
17. jún 2010

@zuzin78 načo? 😀 jaj na tu migrenu? 😅 tušim červene vino je na to dobre,nie? musiš mi dať radu-ale nie že sa zo mna stane alkoholik 😀 alkohol som nemala už ani nepamätam-niekedy vo februari naposledy vinko 😀

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 ved to-aj ja si poviem že to vyležim a tak-no niekedy -väčšinou to nejde 😠

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 mne poradili na ms-bolesti kavu s konakom a bez cukru.fuuuj skoro som sa vtedy poblila 😀

price
17. jún 2010

@mirka251 a mne sa to po pôrode zhoršilo

lalia21
17. jún 2010

@miranda21 ejha-dalšia vec prečo by som mala ryyychlo otehotnieť-už ani nebudem vedieť kedy je ms 😉 ešte aj tu migrenu by to mohlo uplne vymazať 😀

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 dakujeeeem,je to krááásne ako si tu všetky držíme palce 😉 😉 😉

mirka251
autor
17. jún 2010

@price a pred porodom si mala silne bolesti?

price
17. jún 2010

@lalia21 užívaj si ešte pokoj, ale materstvo je nádherné a nikdy by som to nemenila.

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 a ako sa budeme potom vsetky tesit 😀 😀 😀

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 kávu nepijem ☹ niečo iné ako typ??? 😀

zuzin78
17. jún 2010

@lalia21 skus nejaku domacu palenku alebo tvrdy alkohol. davam ti tu rady ako keby som bola nejak alkoholicka. ja si dam alhohol raz za rok a to len ked otvorim flasku tak uz to citim v hlave. 😀