Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
a na dnes si rozkazal masko s omackou uncle bens co uz skrachujeme na mase 😀
a v piatok som navarila gulas,to mame radi a pokazil sa tolko sme nad nim jojkali ☹
babule idem to ja postavit nech sa to vari a so psom vencit a hned som tu 😉
dufam,ze tu este niekto bude,ked sa vratim ze tu nebudem snorit sama 😉
bola som sa napapat ale píšete hrozne rýchlo 😉
ja zbožnujem aj ked sme v reštike si davať zeleninove prilohy a môj manžel len nechapavo kruti hlavou že ved som si mala len tu zeleninovu prilohu ako jedlo dať 😀 😠 no zabijem sa ked zbožnujem zeleninovu prilohu -a ked je taky čerstvučky šalat-mnaaam 😀 on hlavne aby mal kopec mäsa na tanieri 😀
@mirka251 ja uz odchadzam a pridem az zajtra.musim nakrmit malu hladosku a ideme vonku na tri hodinky,. dnes do piesku nejdeme je mokry, tak sa pojdeme vybehat do parku ,ak nas komare nezoteru. strasne vela komarov tu mame a ze vraj ich aj postrekuju, neviem kde, asi primatorovi len pred domom, lebo my len vyndeme z domu a uz nas stipu a to sme aj nastriekame vsetkym moznym.
@zuzin78 dobre robis, to so skolkou len potvrdzujem. Risko sa narodil v novembri, Samko nastupil v septembri do skolky a bolo to teda desne, same sopliky, kasel... a ked Risko ako 3-mesacny dostal zapal priedusieka prve ATB, povedala som dost a prerusila som Samkovi skolku a odvtedy su zdravi obaja 🙂

@zuzin78 a dáš malú do škôlky, keď ostaneš tehotná