icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

price
17. jún 2010

@zuzin78 a dáš malú do škôlky, keď ostaneš tehotná

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 aj ja ryby milujem-to vynimočne aj on 😀 ja sa snažim variť hlavne z kuracieho mäsa z niakymi omačkami aby to nebolo suche a ryby a podobne...-už tie nezdrave klobasy obmedzil-da si raz za čas pod mojim dohladom 😀 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

a na dnes si rozkazal masko s omackou uncle bens co uz skrachujeme na mase 😀

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 😀

price
17. jún 2010

@mirka251 neviem ako vy často varíte, ale ja varím každý druhý deň alebo každý deň. Snažím sa variť jedlá, ktoré môže malý.

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 no aj moj len vela omacky chce 😉

lalia21
17. jún 2010

@price ako kedy-každy druhy den-podla toho kolko a čoho navarím-sme len dvaja-takže to vydrží-aj ked niekedy manželovi varim aj do prace-tak sa to minie rychlo a ked pridu naši na navštevu a obed-vtedy varim ako pre armadu o rana 😀 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

@price my tak isto,lebo moj drahy mi jest to iste 3dni nebude takze casto snazim sa aspon na dva dni navarit,ale uz 2den vecer mi povie ci to budeme jest tyzden 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

a v piatok som navarila gulas,to mame radi a pokazil sa tolko sme nad nim jojkali ☹

price
17. jún 2010

@mirka251 tak to máš super, náš tatík zje všetko čo mu dáš

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 na gulaš je expert u nas môj tato 😀 on robí aj kotlíkovy na dvore-to vtedy všetci ochkaju 😀 vždy robi taky štiplavy a pre "deti" do hrnca "detsky" 😀

price
17. jún 2010

@lalia21 aj náš tatík si berie obedy do práce, nakoľko aj tak varím pre mňa a Mateja

price
17. jún 2010

@lalia21 super

mirka251
autor
17. jún 2010

@price tak to mas dobre,lebo ja uz som zufala co varit,ked mi povie urob na co mas chut a potom to on nechce tak ma ide porazt,tak to teraz riesim tak,ze ak nepovies co mam varit tak nevarim a zatial to funguje,lebo varim to co si povie a nemoze somrat 😀

lalia21
17. jún 2010

@price no jemu viac v praci chuti čo mu navarim ja-lebo u nich že nevaria bohvieako a hlavne v lete je to take-minule ho z dressingu od nich prehanalo 😅 tak vždy mu nabalim jedlo čo navarim ja😀

mirka251
autor
17. jún 2010

babule idem to ja postavit nech sa to vari a so psom vencit a hned som tu 😉

mirka251
autor
17. jún 2010

@lalia21 mojmu davaju v robote ku vsetkemu kapustovy salat,ale len taku suchu kapustu bez nicoho 😀

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 ok 😉

zuzin78
17. jún 2010

@price ja varim len pre mna a dcerku, mm ma obedy v praci a vecere su u nas suche, chlieb s niecim, prazenica.......

mirka251
autor
17. jún 2010

dufam,ze tu este niekto bude,ked sa vratim ze tu nebudem snorit sama 😉

lalia21
17. jún 2010

@mirka251 no to by môj nechal na kraju taniera-že on neni zajac 😀

miranda21
17. jún 2010

bola som sa napapat ale píšete hrozne rýchlo 😉

zuzin78
17. jún 2010

@price nie nedam ju do skolky, az ked bude mat 4 roky. lebo ak by sme mali teraz druhe tak aby nemosila choroby zo skolky, a ani to detska neodporuca, lebo sofi mala uz dva krat zapal priedusiek, a v skolke by sa to mohlo opakovat stale.

miranda21
17. jún 2010

@zuzin78 to by som aj ja chcela 😲 ale mojmu sa obedy v robote nepáčia 😠

lalia21
17. jún 2010

ja zbožnujem aj ked sme v reštike si davať zeleninove prilohy a môj manžel len nechapavo kruti hlavou že ved som si mala len tu zeleninovu prilohu ako jedlo dať 😀 😠 no zabijem sa ked zbožnujem zeleninovu prilohu -a ked je taky čerstvučky šalat-mnaaam 😀 on hlavne aby mal kopec mäsa na tanieri 😀

zuzin78
17. jún 2010

@mirka251 ja uz odchadzam a pridem az zajtra.musim nakrmit malu hladosku a ideme vonku na tri hodinky,. dnes do piesku nejdeme je mokry, tak sa pojdeme vybehat do parku ,ak nas komare nezoteru. strasne vela komarov tu mame a ze vraj ich aj postrekuju, neviem kde, asi primatorovi len pred domom, lebo my len vyndeme z domu a uz nas stipu a to sme aj nastriekame vsetkym moznym.

miranda21
17. jún 2010

@zuzin78 aj ja dam moje neskor do školky 😉

zuzin78
17. jún 2010

@miranda21 nam na firme velmi dobre varili, mnam niekedy aj nam donesie a nemusim varit 😀 ale vtedy si najdem nejaku pracu co treba urobit, ......musim byt stale v pohybe. som asi chora 😉

sisinka76
17. jún 2010

@zuzin78 dobre robis, to so skolkou len potvrdzujem. Risko sa narodil v novembri, Samko nastupil v septembri do skolky a bolo to teda desne, same sopliky, kasel... a ked Risko ako 3-mesacny dostal zapal priedusieka prve ATB, povedala som dost a prerusila som Samkovi skolku a odvtedy su zdravi obaja 🙂

price
17. jún 2010

@zuzin78 máte taký rituál ja my