Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
už je aj moja hore 😅 ale išla sa hrať, tak ešte mám volno 😀
@price ejha-už som??no to neviem 😀 a ved poistiť to treba aj mimo plodnych dni-aby sme nevyšli z cviku ked budu zasa plodne dni 😀 😀 😀 uvidim cez vikend-ak mi ani vtedy neukaže dve čiarky-tak tehu nebudem určite a mrcha sa len niekde zabudla-alebo žeby sa zlakla lebo som tie o.b.čka zahrabala do skrinky??? 😀 😀 😀 😀
babule strašne dobre sa mi s Vami píše-ale mužík ma prisť každu chvilu z prace-idem mu pripraviť jesť 😉
ja sa tu ešte dnes ukažem-len nezapíšte 10stran-lebo potom sa nestíham zorientovať 😀 😀 zatial pekný den aa pomalééé písanie prajem 😀 😀
ja tu ešte pobudnem hodku (možno sama) 😖 a potom pojdem a malou von 😀 trochu ju unaviť,aj ked niekedy je to nemožné 😝 😝
navrhni nic ma nenapada 😉
neviem ci som sa ta uz pytala,ze ako sa vam podarilo prve mimi po akom case?
na prvý šup hned po svadbe 😀 ale to sme si "akože dávali pozor" 😀
ano prvy mesiac 😀
jaaaj maso 😨
chvala bohu nie 😉
Spomaaaalte 😀 nestacim docitat. 😀
ja to tiez vecsinou nestihnem citat a potom sa tu vyptavam ako blb 😀
@mirka251 ja som mala take ako ked som mala dostat mrchu ale 1 000 krát silnejšiečo 1000 000 🙂 ale ja som si slúbila že nechcem vzdychat ani kričat tak som to v pohode predýchala 😅 a ešte kríže ma boleli 😒 ja sa aj na druhý dohodnem s mojím doktorom ak bude môct 😉 bola som velmi spokojná 😀 😀 😀

papa