Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@mirka251 môj tiež radšej zemiaky alebo ryžu-ale v tejto kombinacii zo syrovou omačkou a tuniakom sa oblizuje až za ušami 😀 😀 no ved to-tu sa to rozbieha hlavne do obeda a na obed a potom až večer 😉
veru-vo večernych hodinach sa už venujeme tiež jeden druhemu 😀 no čo-ked mrcha nechodí,tak to využívame 😀 😀
@mirka251 noo tu kupujem v obchode a doma ju už len vo vode zohrejem-taky sačok.-tušim apetito sa to vola-rôzne prichute-zväčša kupujem nivovu-taky modry sačok to je-v chladiakoch to mavaju-toto je taky "minutkovy" recept-ale strašne nam to chuti-tak raz za čas to spravim-len cestovinky treba uvariť 😉
Ahojte dievčatá, tak ste zlaté,že sa pýtate. zajtra ráno budú výsledky,tak som zvedavá. pýtala som sa aj na RH faktory.lebo s mužom máme rozdielne RH. tak mi vravel, že je možné že to mohlo byť aj v tom.tak neviem, opýtam sa gynekologa.
Inak nevydržali sme babule a pred dvoma dnami sme mali sex, no teraz ma pobolieva trošku bruško,tak dúfam, že som to neposrala. výtok nemám,a žiadne silné bolesti,tak hádam nič zlé sa nestane.
ahojte
😀 uz si tehu
teplotu som si nemerala 😕 a mala by byť zvyšena keby som bola tehu? 😕

ja by som aj zemiakove placky zjedla,ale ani to nechce 😒