Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
jaj ja este dlho budem sama on tam ma zakaznika ☹
miyyaaaa,no toto je už podozriveeee 😀 mna tu podozrievate ked zmiznem hladať teplomer a teraz tu teba neni 😀 hmmmmmm
jaj miyya-na teba čakam nervoznejšie než na tu mrchu 😀 čo mi povieš na tie teploty 😀 😀 😀
jaaa tu som. prišiel muž z práce.
no čo ja viem,ja tým digitálnym teplomerom neako nedôverujem.ale ja som mala teplotu pri prvom tehu 37.2,ale neda sa ani nato spolahnúť. jaaaj nech už je sobota.ja som si myslela, že je dneska piatok.jaaaj
vy cicky bezdetné,šak ja tu nemôžem byť stále. malý mi pritom trhá klávesnicu. už nemám 7 cuplíkov.vrrrrrrrrrrr
@jabadaba aj ty si zlata - mne uz roky nikto Marianka nepovedal (pretoze som certisko a tu u nas sa to nepouziva). No ono aj persil slubuje, ze vsetko vypere - ale olejove flaky na znackovych nohavicach nezvlada ani s predpierkou - preto ani tie testy nevedia robit zazraky, ked je malo hormonov v moci.
Drahemu ja hovorim kazdy mesiac, ked pride mrcha mrchava (uz osmy raz fnuk), ze panbozko zrejme chce, aby sme sa este riadne vysexovali pokial pride babo - lebo potom mu nebudem chcet tak lahko dat.... Tak nejako zvalim na draheho vzdy vinu - ved predsa ja si musim odpykat ms bolesti... tak sa vzdy potlapkame po pleciach a zaciname znovu a znovu - sak aj na nas rad pride a cim to bude neskor, tym viac sa budeme tesit... ☹ a len keby to uz bolo ☹
@marianna28 ahoj,tak a teraz mrchuješ??
Tak sa aspon vysexujte.lebo pri tehu to neni vždy také superské.aspon ja som sa dosť bála
@mirka251 😀 naisto som si uz ani tym neni ista 😀
ja budem hocijaka tehulka-aj netabulkova len aby som bola 😀 😀 uvidime či mrcha dojde do vikendu 😕 ccc dam ti adresu-ked si taka zvedava-poskytnem ti svoj koš 😀 😀 hrabať tam neeeeejdem 😀 😀 😀 😀
@miyya mrchovala som do vcera brrrrrrrr jedy na mna 😠
@marianna28 fuuuha vydrž moja.to mi je lúto, že to nevyšlo. 😔 😔
idem od Vás dámy.je s vami sranda obrovská,ale idem k malému.ešte sem zavítam večer

@lalia21 asi ked mas zvysenu ale to ja neviem naisto 😉