Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ahojte dievcata... ak mozem, pridam sa ku vam! 🙂 tiez by sme chceli toto leto daco znova poriesit... 😅 a uvidime ako sa podari... prve sa nam podarilo tusim na treti cyklus a ja mam tu "vyhodu" ze mam dost bolavu ovulaciu, tak viem uuplne presne ze kedy, no len teraz by sme chceli radsej dievcatko keby sa dalo, tak by sme to mali skusit kusok pred ovulaciou -vraj... 😀 tak to som teda zvedava ako sa to podari!!
inak k tomu testovaniu a oznamovaniu drahym ze kedy je vhodny cas - nooo moc neodporucam oznamovat - muzi sa potom citia velmi pod tlakom a prave vtedy sa nic nemusi podarit, lebo sa sustredia na vykon a to ich zradi!! 😀 🙄 toto mi aj moj manzel potvrdil a tak radsej som potom nic nepovedala, iba som akosi bola akcnejsia ja a vsetko bolo v najlepsom poriadku 😅 takze skor radim zistit si to pre seba a zariadit sa podla toho, ale nestresovat drahych... 😀
a este jedna poznamka - august je uuplne najlepsi termin podla mojho osobneho nazoru... dietatko sa narodi zhruba v maji (- tak sme mali aj prve, len skoda ze sa narodil predcasne...) a mne to ohromne vyhovovalo, lebo v maji este nie su take hrozne horucavy a v tych najtazsich tyzdnoch su tie horucavy neznesitelne - hlavne zdravotne... a potom nemusite dietatko tak babusit ked idete von na prechadzku - zivot je ovela lahsi s jarnym ditkom nez napr. zimnym...! takze nech sa nam vsetkym zadari... 🙂
dobre ranko kocky 😲
mama77 ahoj 😉
No hej v tom s tebou suhlasim že je možno väčšia vyhoda ked sa drobček narodí ked už je teplejšie-aj s tymi prvymi prechadzkami aj z obliekanim..no niekedy osudu neporučíme ☹ ☹ my sa zatial snažíme od konca apríla-tak uvidime kedy sa zadarí 😵 😨 ja aj manžel sme zimne deti 😀 ja koncom januara a on začiatkom februara 😀
baby moja sestra porodila pred 2 mesiacmi a povedala,ze to je idealne v tomto obdobi rodit
Tema bola premenovana na
Chceme zacat so snazenim v lete 2010-Kto sa prida
z dovodu, aby sa mohlo pridat viacero uzivateliek, ktore by chceli otehotniet v lete 2010, diky za pochopenie 😉
Ahojte letné snažilky 😉 mirka251 tak to máš teraz vo svojom okolí dvojmesačne bábenko 😵 aj ja by som bola rada keby sa narodilo na jar alebo pred letom-no tomu moc ja neporučím-len trošku napomôžem sledovanim ovulky... 😅 ale v podstate mi to je jedno-hlavne aby bolo a bolo zdravé 😉 aj ked zasa predstava že by som porodila v auguste-v najväčších teplách a škvarila sa v pôrodnici od tepla-to sa mi moooc nepáči 😅 😅 no kedy bude-vtedy bude-mohlo by byť aj hned 😀
mirka to verím 😉 tak šup šup-aby sa mal s kým hrať-treba zaobstarať kamaráta 😀 😉
a kde mame ostatne holky to sme tu len my dve?
zuzin krásnučké meno ste dcérke vybrali 😉 aj mne sa páči meno Sofia,ale manželovi Laura 🙄 ved to poriešime až ked bude čo riešiť 😀 😅
@mirka251 v hoteli? mat dve deti po sebe na aj jednu vyhodu, vsetko sa odrodi naraz a potom mozes ist do prace, aj my chceme tak ,verim, ze sa to podari, hned z jednej materskej na druhu. my by sme sa zacali aj skor snazit, ale iba v maji som sa dala DNP poistit, aby som ziskala maximalnu matersku. 😵
no u nás to je tak-že dve určite-manželove slová-"ved snad nie nadarmo staviame poschodovy dom-jedno dieťa by sa tam stratilo" 😀 takže dve budu určite-no prve by sme chceli teraz a to druhe asi neskôr..to uvidime ako to budem zvladať a tak..napr.známa pár dni pred termínom povedala že len jedno dieťa a druhe nikdy-platilo to aj po pôrode a ako mal jej synček pár mesiacov-povedala žeby si to zopakovala zasa 😀 a nakoniec maju dvoch chlapcov malym vekovym rozdielom 😉 takže my uvidime-najprv musí byť prvé 😀 😉
zuzin a mirka-ja si platim to DNP od polovice marca-platim si maximum aby bola aj maximalna materska-veru je to dobra vec a taká materska poteší aj pomôže-aj ked len pol roka 🙄 no a potom ten vyšeny rodičovsky-vždy lepšie než nič..

@caribic na domčeku bude robotky vždy 😎 alebo skôr okolo domčeku-my nemame velký pozemok-tak sa tam tolko nenarobime s kosením trávy 😀 iné by bolo keby sme mali 20arovy pozemok-to by sme boli otrokmi našej zahrady 😀
ale tešíme sa že budeme mať svoj domček a o niaky čas tam bude pobehovať náš drobček-hmm len treba otehotnieť 😎 😔