icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
14. jún 2010

@caribic na domčeku bude robotky vždy 😎 alebo skôr okolo domčeku-my nemame velký pozemok-tak sa tam tolko nenarobime s kosením trávy 😀 iné by bolo keby sme mali 20arovy pozemok-to by sme boli otrokmi našej zahrady 😀
ale tešíme sa že budeme mať svoj domček a o niaky čas tam bude pobehovať náš drobček-hmm len treba otehotnieť 😎 😔

mima77
14. jún 2010

ahojte dievcata... ak mozem, pridam sa ku vam! 🙂 tiez by sme chceli toto leto daco znova poriesit... 😅 a uvidime ako sa podari... prve sa nam podarilo tusim na treti cyklus a ja mam tu "vyhodu" ze mam dost bolavu ovulaciu, tak viem uuplne presne ze kedy, no len teraz by sme chceli radsej dievcatko keby sa dalo, tak by sme to mali skusit kusok pred ovulaciou -vraj... 😀 tak to som teda zvedava ako sa to podari!!
inak k tomu testovaniu a oznamovaniu drahym ze kedy je vhodny cas - nooo moc neodporucam oznamovat - muzi sa potom citia velmi pod tlakom a prave vtedy sa nic nemusi podarit, lebo sa sustredia na vykon a to ich zradi!! 😀 🙄 toto mi aj moj manzel potvrdil a tak radsej som potom nic nepovedala, iba som akosi bola akcnejsia ja a vsetko bolo v najlepsom poriadku 😅 takze skor radim zistit si to pre seba a zariadit sa podla toho, ale nestresovat drahych... 😀

mima77
14. jún 2010

a este jedna poznamka - august je uuplne najlepsi termin podla mojho osobneho nazoru... dietatko sa narodi zhruba v maji (- tak sme mali aj prve, len skoda ze sa narodil predcasne...) a mne to ohromne vyhovovalo, lebo v maji este nie su take hrozne horucavy a v tych najtazsich tyzdnoch su tie horucavy neznesitelne - hlavne zdravotne... a potom nemusite dietatko tak babusit ked idete von na prechadzku - zivot je ovela lahsi s jarnym ditkom nez napr. zimnym...! takze nech sa nam vsetkym zadari... 🙂

mirka251
autor
15. jún 2010

dobre ranko kocky 😲

lalia21
15. jún 2010

mama77 ahoj 😉
No hej v tom s tebou suhlasim že je možno väčšia vyhoda ked sa drobček narodí ked už je teplejšie-aj s tymi prvymi prechadzkami aj z obliekanim..no niekedy osudu neporučíme ☹ ☹ my sa zatial snažíme od konca apríla-tak uvidime kedy sa zadarí 😵 😨 ja aj manžel sme zimne deti 😀 ja koncom januara a on začiatkom februara 😀

mirka251
autor
15. jún 2010

baby moja sestra porodila pred 2 mesiacmi a povedala,ze to je idealne v tomto obdobi rodit

danu
15. jún 2010

Tema bola premenovana na
Chceme zacat so snazenim v lete 2010-Kto sa prida
z dovodu, aby sa mohlo pridat viacero uzivateliek, ktore by chceli otehotniet v lete 2010, diky za pochopenie 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@danu diky

lalia21
15. jún 2010

Ahojte letné snažilky 😉 mirka251 tak to máš teraz vo svojom okolí dvojmesačne bábenko 😵 aj ja by som bola rada keby sa narodilo na jar alebo pred letom-no tomu moc ja neporučím-len trošku napomôžem sledovanim ovulky... 😅 ale v podstate mi to je jedno-hlavne aby bolo a bolo zdravé 😉 aj ked zasa predstava že by som porodila v auguste-v najväčších teplách a škvarila sa v pôrodnici od tepla-to sa mi moooc nepáči 😅 😅 no kedy bude-vtedy bude-mohlo by byť aj hned 😀

lalia21
15. jún 2010

@mima77 prepáč-trošku som ti skomolila meno na mama 😅 až tera som si všimla 😕
no každopádne vitaj! 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 ano a velmi je kraaasny a mame radosti

lalia21
15. jún 2010

mirka to verím 😉 tak šup šup-aby sa mal s kým hrať-treba zaobstarať kamaráta 😀 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 vsak ano ved to tak chceme

mirka251
autor
15. jún 2010

a kde mame ostatne holky to sme tu len my dve?

zuzin78
15. jún 2010

ahojte,
mozem sa k Vam pridat ?
my by sme sa chceli pokusat o babatko v juli , verim,ze sa to podari, a narodi sa nam ako nasa prva dcerka.

@mirka251 mozem sa ta spytat ,kde ste boli v chprvatsku na Krku a v Poreci? my hladame nieco last minute ,ale este sme nic nenasli 😒

mirka251
autor
15. jún 2010

@zuzin78 ahoj vitaj.boli sme v baske vode a v poreci

mirka251
autor
15. jún 2010

@zuzin78 a prvu dcerku ste mali kedy v aprili?

lalia21
15. jún 2010

@zuzin78 vitaj 😉
@mirka251 určite sa zadarí a ked povyrastú,budú velký kamoši 😀 😉 😉

zuzin78
15. jún 2010

@mirka251 ano v aprili, narodila sa 20.04.2008 je tonase male zive tornado a surodenec by sa k nej hodit,aj ked si to neviem predstavit mat dve deti.
a kde ste boli v Poreči?

lalia21
15. jún 2010

zuzin krásnučké meno ste dcérke vybrali 😉 aj mne sa páči meno Sofia,ale manželovi Laura 🙄 ved to poriešime až ked bude čo riešiť 😀 😅

mirka251
autor
15. jún 2010

@zuzin78 priamo v centre .a zas moj drahy chce hned po sebe aj druhe babo,lebo povedal,ze ked nie dve tak potom ani jedno tak uvidime

zuzin78
15. jún 2010

@lalia21 dakujem za privitanie 🙂
verim, ze Vas budem stihat citat, ja som na nete len vtedy,ked mi dcerka spinka to je len hodinka 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 my uz tiez riesili ved mozno to pride tak rychlo,ze ani nestihneme meno vyberat tak sme len tak hladali hned ked sme sa rozhodli,ze uz

zuzin78
15. jún 2010

@mirka251 v hoteli? mat dve deti po sebe na aj jednu vyhodu, vsetko sa odrodi naraz a potom mozes ist do prace, aj my chceme tak ,verim, ze sa to podari, hned z jednej materskej na druhu. my by sme sa zacali aj skor snazit, ale iba v maji som sa dala DNP poistit, aby som ziskala maximalnu matersku. 😵

mirka251
autor
15. jún 2010

@zuzin78 nie boli sme 15 velka partia a chceli sme byt v jednom dome aj ja si chcem od 1.8.zacat platit,tak ak sa zadari v auguste tak aspon bude istota 2 mesiace,ze tych 270 dni vyjde

lalia21
15. jún 2010

no u nás to je tak-že dve určite-manželove slová-"ved snad nie nadarmo staviame poschodovy dom-jedno dieťa by sa tam stratilo" 😀 takže dve budu určite-no prve by sme chceli teraz a to druhe asi neskôr..to uvidime ako to budem zvladať a tak..napr.známa pár dni pred termínom povedala že len jedno dieťa a druhe nikdy-platilo to aj po pôrode a ako mal jej synček pár mesiacov-povedala žeby si to zopakovala zasa 😀 a nakoniec maju dvoch chlapcov malym vekovym rozdielom 😉 takže my uvidime-najprv musí byť prvé 😀 😉

zuzin78
15. jún 2010

@lalia21 dakujem, manzelovi sa strasne pacilo meno Sofia,a mne Sarah, tak ak bude druhe dievcatko tak bude Sarah. 😉 hlavne sme vyberali meno take, aby sa nedalo povedat skaredo.

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 moja sestra tvrdila,ze ona nikdy rodit nebude,ze si radsej adoptuje a vicis uz sa tesi zo svojho ono sa to casom vsetko meni

zuzin78
15. jún 2010

@mirka251 ja si to DNP platit od 12.5. a ked by som bola tehotna, a nevyslo by nam to do aprila, tak by som isla naPN . treba trosku to vyuzit.skoda ze som o tom nevedela ,aj ked som cakala dcerku.

lalia21
15. jún 2010

zuzin a mirka-ja si platim to DNP od polovice marca-platim si maximum aby bola aj maximalna materska-veru je to dobra vec a taká materska poteší aj pomôže-aj ked len pol roka 🙄 no a potom ten vyšeny rodičovsky-vždy lepšie než nič..