icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miranda21
17. jún 2010

a čo teraz som sama 😕

miranda21
17. jún 2010

@lalia21krásna fotka šaty zlatý ste 😀

lalia21
17. jún 2010

@miranda21 predčerom na 30dc-dnes je 32dc..niektore vravia že bolo možno skoro..no uvidime...robila som si ho poobede vtedy a za 10minut ked som nenašla ani ducha som to vyhodila 😅 tak čakam do vikendu na mrchu a ked ani dovtedy nedojde-tak cez vikend testnem 😉

lalia21
17. jún 2010

@miranda21 jeeej dakujem 🙂

miranda21
17. jún 2010

@lalia21 a aké mávaš cykly

lalia21
17. jún 2010

@miranda21 veru nie ako hodinky-28dc,29 naposledy som mala 30dc -ono to byva od 28-30..ale ked som prechladnuta-začiatkom roka som bola trochu chora a mala som až 35dc ale to som si aj myslela ked som chora tak sa to posunie..no teraz som nebola..tak neviem či si ta mrcha zo mna srandu robi 🙄 🙄 😠

miranda21
17. jún 2010

@lalia21 vyskúšaj potom iný test, moja švagriná mala 2negatívne a už ma malý 9mes 😉 a ak nie tak potom behni k dokimu nech sa na to mrkne 😖

lalia21
17. jún 2010

@miranda21 ved skusim potom ten do prudu moču-tento bol posledny čo som mala-taký ten papierik...tak uvidim potom-ja už som objednana na 29teho k novemu gyn-tak uvidim 😉

miranda21
17. jún 2010

@lalia21 už teraz držím palce 😉 aby si nam len dobré správy potom hodila 🙂 a sme tu zase len my dve 🙂 mužíka maš doma?

miyya
17. jún 2010

ach jaj ved aj mna, ze nakoniec isiel na ten cecík. no ale uvidíme čo bude v noci a zajtra

damilenka
17. jún 2010

aj ja som tu,len nas je tu uz tolko ze mam z vas vsetkych misuge v hlave. 😀

miranda21
17. jún 2010

babenky lúčim sa 🙂 zajtra som tu zase 😅 😅 dobrúúúúúúúúú noc

mima77
17. jún 2010

no kocky... ja nemam sancu vas takymto tempom absolutne stihat! ☹ tak asi valm len pridem oznamit vysledok ked to bude aktualne... 😀 😅 -docitava stiham len veelmi rychlikovo, tak vsetko nezachytim...
inak s tou bolavou mrchou co som tu citala... ja som vzdy mavala hrozne bolesti a tiez zabral jedine Ibalgin, alebo obcas aj 2 naraz a vsetci ma utesovali ze ved po prvom dietati to prejde... no tudle!! ☹ nie len ze nepreslo, ale este sa sem-tam aj zhorsilo, tak si moc nadeje nerobte... ale niekom to kludne moze vyjst - nemusi mat kazdy taku smolu ako ja! 😀

miranda21
18. jún 2010

dobré ránko 😀 idem dnes na to krčné s malou sa k vám vrátim cez obed 😉 možnože aj skor 😀

marianna28
18. jún 2010

@jabadaba veru neg. testy nemusia absolutne nic znamenat v pociatocnom stadiu - aj mrcha moze dojst - taka slaba... a mozes byt... a budes, budes budes...
certisko - to mi moja maminka vzdy hovorievala... 😀 alebo chlapcisko 😀

marianna28
18. jún 2010

@miyya veru, keby bola lalia z nr - nevahala by som ani ja - fotrika by som tam tak narychlo poslala - on sa v kosoch vie hrabat 😀 isto by nam helfol 😀

marianna28
18. jún 2010

@lalia21 podla mna ste velke besnosky - sa mi lubi - som sa narehotala, ked som vas neskor citala 😀 moj drahy sa isiel vyznamne kukat na pocitac, ze preco sa tak stim od smiechu - ale jeho skoda - nerozumel 😀 No tak teda 😀
A preco mas jako peroxid na hlave...? Nepi to - aj lepsie sa da smutok zahnat 😀

zuzin78
18. jún 2010

ahojte
od vcera poobedia ste toho tu napisali, nemam sancu to precitat 😀
ja idem nieco robit, mam toho dneska vela, ved zajtra odchadzam na 2 tyzdne prec, tak aby bolo vsetko tu ok. na obed tu budem.
z nas uz prsalo, tak zase mame vodu na chodniku 🙄

zuzin78
18. jún 2010

@miranda21 verim, ze malinku ti tam nebudu moc trapit, ☹

marikac
18. jún 2010

@lalia21 tak taky isty cyklus mam aj ja

zuzin78
18. jún 2010

ahoj marikac aspon jedna ste tu... 😉

marikac
18. jún 2010

@zuzin78 ahoj, ja tu budem kazdy den dokedy neodidem z prace domov 😀 😖
prave som si citala nejake clanky a fora o ovulacii...uz som z toho uplne zblaznena....

zuzin78
18. jún 2010

@marikac to ti verim, ze stale citas o tom vsade na nete 😀
ja teraz zehlim, drobec sa hra a potom mam velmi vela prace. 😉

zuzin78
18. jún 2010

asi sme tu len my dve 😀 ostatne este asi spinkaju 😉

marikac
18. jún 2010

@zuzin78 uff, tak toto este tak doverne nepoznam, starostlivost o domacnost a vsetko je na pleciach zeny-vacsinou....uz vcera bol znalec obzriet ten byt,co kupujeme, vyzera to dobre....avsak velmi ma nahnevala jedna vec, stale sa hovorilo o tom,ze v byte su plastove okna ..az vcera som sa im blizsie prizrela a nieco sa mi nezdalo(aj doma mame plast.okna a vyzeraju inac)tak som sa ozvala,ze nieco sa mi nezda...a z predavajuceho vyslo,ze okna su poplastovane...co to presne znamena???lebo ram sa mi zdal stary, okna ako keby plastove...no a ked su okenice zatvorene z dialky nebolo vidiet,ze to nie je plastove okno-original

marikac
18. jún 2010

@zuzin78 nevadi,ze sme tu dve...aspon stacim sledovat komunikaciu....ked je nas tu viac...nestiham 😀

zuzin78
18. jún 2010

@marikac tak to by ma nahnevalo , a ak chcete ten byt tak ziadaj nejaku zlavu, lebo urcite si ich musite vymenit za nove a tie stoja dost eur.
dnes mam preto tolko vela, lebo odchadzam prec a chcem aby tu bolo cisto, aby nahodou svokra nezacala u mna upratovat,to by bol ohen na streche ,keby ano.
da sa to zvladnut cela domacnost a aj dieta,ale to chce cas. s malinkym dietatkom sa tolko veci neda, zalezi ci spinka cez den alebo nie. nasa cez den spala len 2x po 20 minut a potom vacsinu casu bola na mojich rukach, tak som sa naucila jednou rukou robit veci 😀 a mam super svaly na nich 😀
ani ja nestiham sledovat ,ked nas je tu moc. ale je to super, ze tato tema je ziva 😀

effie81
18. jún 2010

Ahojte 🙂 Tak ste toho napisali dost.Asi nebudem docitavat,lebo potom bysom sa nedostala nakoniec 😀

zuzin78
18. jún 2010

@effie81 ahoj evi, prsi u Vas? u nas leje, uz dve burky sme mali, a raz som si myslela ,ze budu krupy. teraz zase je u nas burka, hrmi, tak cakam kedy sa pes bude dobijat k nam. 😠
dnes ste ako spali?

zuzin78
18. jún 2010

@marikac prsi u vas na vychode?