Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ja som si tiez dala teraz od juna som... len sa trocha bojim aby to nova vlada nezrusila ☹ lebo MD len zo zamestnania by nebola bohvieco...
Ahojte,možem sa k Vám pridať?My sa snažíme o začiatku apríla a zatiaľ nič:((Povedala som si,že už nebudem tak na to myslieť a sledovať sa lebo je to o to horšie...Kamoška sa mi povedala,že hneď ako sa na to vykašľala tak otehotnela.Čo vy na to?
lúčim sa s Vami, malý sa zobudil prajem Vám pekný víkend,pa.
@linea22 ahoj 😉 my sa snažime od konca aprila..a snažime a snažime.. 😒 to som tiež počula že akonahle na to prestali myslieť tak sa zadarilo...no ale ani my na to upenlivo nemyslime-nesnažime sa dlho-tak asi preto..no keby som sa mala snažiť vyše pol roka-tak by som veru nato myslela..ale aj tak,ak teraz pride mrcha,budem estovať ovu testy 😅
Price veď aj ja si mylím...len sa bojím,aby to nebolo dlho...je to paradox,že toľké roky som sa chránila,aby som neotehotnela a keď chceme tak to nieje až také ľahké...
@linea22 my sme to zasa zo začiatku robili tak-že vyždy to bolo spontanne a učelovo sme to nerobili že pod ideme plodiť..a či som mala ovulaciu som mohla len tušiť...no teraz chcem tomu napomôcť ovu testami-nech si zistim kedy ta ovu vlastne je-cyklus nemam hodinkovy takže ani ovu nie je presna 😔

baby a mate DNP alebo mate dobre zamestnania?