icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

sonnya
18. jún 2010

baby a mate DNP alebo mate dobre zamestnania?

lalia21
18. jún 2010

@sonnya ja mam DNP z maxima 😉

marikac
18. jún 2010

@sonnya ja mam zamestnanie a priplacam si do maxima

sonnya
18. jún 2010

@lalia21 tak nech vam to aj vyjde a ta navsteva nepride 😉

marikac
18. jún 2010

@lalia21 neskusis si test? nech vies na com si? 😉

sonnya
18. jún 2010

ja som si tiez dala teraz od juna som... len sa trocha bojim aby to nova vlada nezrusila ☹ lebo MD len zo zamestnania by nebola bohvieco...

lalia21
18. jún 2010

@sonnya dakujem-no nechame sa prekvapiť-ešte môže hocikedy prísť-aj ked teda sme sa snažili poctivo... 😀
ved asi v nedelu si spravim test ak dovtedy nepríde 😕

marikac
18. jún 2010

@sonnya podla mna to nezrusia...mam taky citak...

lalia21
18. jún 2010

@marikac ja si aj tak myslim že by sa tam zasa ukazala len jedna čiarka 😒 na 30dc som si robila a ani duch,dnes e 33dc-no aj tak očakavam stale mrchu-nechce sa mi veriť žeby sa tam za 3 dni objavila druha čiarka-ked ani len duch nebol na 30dc..... 🤐

price
18. jún 2010

@sonnya ja si tiež myslím, že to nezrušia

linea22
18. jún 2010

Ahojte,možem sa k Vám pridať?My sa snažíme o začiatku apríla a zatiaľ nič:((Povedala som si,že už nebudem tak na to myslieť a sledovať sa lebo je to o to horšie...Kamoška sa mi povedala,že hneď ako sa na to vykašľala tak otehotnela.Čo vy na to?

price
18. jún 2010

@lalia21 možno to záleží aj od typu testu

price
18. jún 2010

@linea22 ahoj kámoška má možno pravdu

price
18. jún 2010

lúčim sa s Vami, malý sa zobudil prajem Vám pekný víkend,pa.

lalia21
18. jún 2010

@linea22 ahoj 😉 my sa snažime od konca aprila..a snažime a snažime.. 😒 to som tiež počula že akonahle na to prestali myslieť tak sa zadarilo...no ale ani my na to upenlivo nemyslime-nesnažime sa dlho-tak asi preto..no keby som sa mala snažiť vyše pol roka-tak by som veru nato myslela..ale aj tak,ak teraz pride mrcha,budem estovať ovu testy 😅

linea22
18. jún 2010

Price veď aj ja si mylím...len sa bojím,aby to nebolo dlho...je to paradox,že toľké roky som sa chránila,aby som neotehotnela a keď chceme tak to nieje až také ľahké...

marikac
18. jún 2010

@price tak sa maj, vidime sa..resp.citame..

lalia21
18. jún 2010

@price ved ked ms nepride,kupim iné 😉

marikac
18. jún 2010

@linea22 ahoj,vitaj,ono sa to sice tym ostatnym lahko hovori....ale ked si nieco zelas tak velmi, neda sa samu seba presvedcit,ze to vlastne nechces.... ☹

sonnya
18. jún 2010

@linea22 ahoj a aj ja si myslim ze psychika toho dost ovplyvnuje
@price
@marikac dufam, ze budete mat pravdu ...

lalia21
18. jún 2010

a kde su včerajšie babule @mirka251 a @miyya 😉 ??

linea22
18. jún 2010

@lalia21 ja práveže nič už nechcem,lebo som mala aj ovutesty a iba som sa sledovala,rozhodli sme sa,že to nechám tak,budeme sa milovať keď budeme mať chuť,nie za účelom spraviť baby...a potom keď prídu vytúžené dve// tak budeme najšťastnejší ľudia na svete 😉 už aby to bolo. 😅

linea22
18. jún 2010

@sonnya práve to že som mala klapky na očiach a myslela som si,že sa to podarí hneď.

sonnya
18. jún 2010

@linea22 presne aj ja som na to myslela, ze clovek sa roky chrani aby nahodou necakane neotehotnel, a ked sa rozhodnes ze uz je ten spravny cas tabletky vysadis, tak just to nechce prist ☹ ale prajem vam nech tie // mate velmi skoro

linea22
18. jún 2010

@marikac ďakujem pekne za privítanie 🙂 je dobre vedieť o viacerích,ktoré to tak cítia

lalia21
18. jún 2010

@linea22 my sme to zasa zo začiatku robili tak-že vyždy to bolo spontanne a učelovo sme to nerobili že pod ideme plodiť..a či som mala ovulaciu som mohla len tušiť...no teraz chcem tomu napomôcť ovu testami-nech si zistim kedy ta ovu vlastne je-cyklus nemam hodinkovy takže ani ovu nie je presna 😔

linea22
18. jún 2010

@sonnya ďakujem veľmi pekne...a vy sa ako dlho snažíte?

marikac
18. jún 2010

@lalia21 mne ten mesiac meskala tri dni, na treti den rano som cela stastna robila test a ani duch ako pises ty, len kontrolna ciarka...uz som vedela,ze mozem ocakavat mrchu! 😠

sonnya
18. jún 2010

@linea22 my sa este nesnazime, uvidime ake budu vysledky v auguste tak ale pripravujeme sa na to ze HAK vysadime a potom tomu nechame volny priebeh na zaciatok 😉 uvidim aky budem mat cyklus, alebo pred HAK som vobec netusiala kedy dostanem, pocas HAK mam ako hodinky

linea22
18. jún 2010

@lalia21 ja práveže ako som vysadila tabletky tak ako hodinky na 27 deň ráno vždy dostanem 🙂 aspoň to ma teší,že je pravidelný