Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@linea22 ja som sa vydavala pred necelym mesiacom, sobas bol o 14,45 hod. skor nez byva zvykom, chcela som mat dlhu svadbu...ale ani som si nevsimla kedy a uz bola polnoc...a potom pat hodin...v jednom kuse stale v pohybe, vsetko som chcela vidiet, s kazdym tancovat, bolo uzasne, ale keby som mohla vratit cas, tak dam to 8.00 hod... 😀 ubehlo to velmi,velmi rychlo
@marikac ja som vedela,že budeme mať svadbu aj prerábať,tak som si len pomyslela,či to je náhoda,alebo nie.Potom mi začala rozprávať veci o rodine kto nevie nik len my a bola som v pomykove,že z kade to vie. 😀 môj drahý chce strašne synčeka,aby bol fudbalista ako on.Mne je to jedno,len nech je zdravé.
@lalia21 mozno vyznie skaredo, ale viac by som sa potesila dievcatku, aj ked chlapceka budem lubit rovnako...no ale dievcatka su take,nezne,male,mile, oblecies ju suknicky, urobis copiky, das jej motylikov do dlhych vlaskov,alebo das klobucik....u chlapceka tolko moznosti nie je... 😒
@marikac a vieš že ťa uplne chapem? 😅 je to pravda-pre dievčatka je tolko krasnych a roztomilych vecičiek,daju sa im robiť copiky....no čo..ak budeš mať chlapčeka-budeš mu vlasky gelovať 😀 ved uvidite,možno sa v tomto zmylila a bude dievčatko 😉 😉
@linea22 určite budete mať aj vy svoju rozpravku-pre každeho je jeho svadobny den ako z rozpravky 😉
@linea22 svadba bola 22.5.2010, mam sice zopar foto na nete, ale domaca vyroba...od fotografa budem mat uz tento pondelok....
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...
a preco ten odkaz nefunguje?
jeej ja som trdlo-ja som čitala že ked ma nevesta medzi nohami tehotnu ženu-ja že to sa ma ta tehotna niak podrepiť 😀 😀 a teraz ked čitam druhy krat-tak vidim že ked ma nevesta medzi hosťami tehotnu 😀 😀 ach,pardon 😀
tak to potom môžem čakať..no ale rok bude 22.augusta-to už mam najvyšši čas 😉 😀 😉
@marikac 😅 ja som to len tak rychlo prečítala 😅 a až na druhy krat som sa zbadala-a ved mi to aj niak nešlo do hlavy si to predstaviť 😀 ale som si spomenula že aj ked žena prejde po pod slona-tak by mala čoskoro otehotnieť-tak som myslela že toto je niečo podobne 😀 😀 ach,no nič,trochu som sa sekla 😀 😀

@lalia21 veď toto mi vraví každý,ale určite bude krásny aj keď krátky,ale krásny.a ten váš bol super?