icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

linea22
18. jún 2010

@lalia21 krásne foto a ešte krajší párik ste.Ale nevyzeráš na 21 🙂

linea22
18. jún 2010

@dudiva no teda koľko sa nás tu zišlo,super.

lalia21
18. jún 2010

@dudiva tak tak-postav dom,zasad strom a splod dieťa 😀 držím palce pri stavani-aby ste kolaudovali už s drobčekom v naručí 😉 😉

lalia21
18. jún 2010

@linea22 dakujeeem-ja viem že nie 😀 to je dobre-aspon neni vidieť ten 10 ročny rozdiel medzi nami 😀 😀
ale nie 😀 ja som odmalička nepatrila k štihlunkym žienkam a to mi zostalo-skušala som sa toho strasť-ale potom nastali len zdrav.problemy-tak som sa s tym čiastočne zmierila 😀 😀 😠 ale už boli aj taky čo mi typovali menej než som mala 😀 😀

dudiva
18. jún 2010

@lalia21 presne po tom tuzim- chcem, aby sme sa do domu stahovali uz TRAJA 🙂

linea22
18. jún 2010

@lalia21 všetky budeme kolaudovať s drobcami,tomu verte žienky 🙂

dudiva
18. jún 2010

@linea22 VERIIIME 😀

lalia21
18. jún 2010

@dudiva @linea22 to su aj naše plány 😀 aby sme tak kolaudovali 😉 😉 aaale ved ked na vianoce budeme všetky tehulky-tak aj kolaudovať už budeme z drobcami 😀

dudiva
18. jún 2010

@lalia21 nieco mi uslo???? 😅

lalia21
18. jún 2010

@dudiva prečo??? 😕

dudiva
18. jún 2010

ja len, ze odkial linea vie, ze nevyzeras na 21...... 😕

marikac
18. jún 2010

navod - vyber pohlavia 😀 😀 Metoda plodnych a neplodnych dni je uplne spolahliva, tiez som ju pouzivala najprv na oddialenie pociatia a potom na pocatie. Podarilo sa na 100%. Vseobecne plati (a to naozaj), ze muzska spermia moze prezit az 3 dni. Spermie Y (teda muzske) su mensie, rychlejsie a maju kratsiu zivotnost. Spermie X (zenske) su vacsie, teda pomalsie a maju dlhsiu zivotnost. Teda z uvedeneho vyplyva, ze 3-1 dni pred ovulaciou je vacsia sanca mat dievca,lebo prave tieto spermie maju dlhsiu zivotnost. A pri milovani v den ovulacie je vacsia sanca mat chlapca, lebo prave tieto spermie su rychlejsie a skor sa dostanu k vajicku.

linea22
18. jún 2010

@dudiva z fotiek prečo?

jabadaba
18. jún 2010

No zuzi, mas to veru zabavne s tou svokrou. Tazko radit, to sa snad ani neda. Ta moja tiez nie je ziaden jackpot. 😀 Ale nastastie je dost daleko a vidame sa cca dva tri razy do roka. Ale stacila uz porobit dusno este na zaciatku nasho manzelstva a dost sme sa s muzikom kvoli tomu hadali. Ja mam uplne nervy znicene ako som sa natrapila. K nej veru nic uprimne uz nepocitim, hoci uz teraz po roku nekomunikacie sa stretavame. Uz to neni ono. Napr. prave aj kvoli takytmo vztahom som si nevedela predstavit druhe dieta, ze zasa zacnu stresy, dusno a podobne. Ono to u nas totiz zacalo ked sa nam narodil maly. neprekusla ziarlivost voci nasim, ze oni su tu, vidaju nas castejsie aj s malym. Ako keby bol problemn sadnut na vlak a dorachmat sa, ale to nie. Keby si zazila tu hustu atmosku aka bola na maleho krstinach...no ti poviem. Nervy mi uzrala.

Lalia, tak ja som zvedava ako tento mesiac s mojou mrchou, Naposledy prisla az po 35. dnoch 😠, neviem co to zas ma byt tento rapel. Ale podla lekarky podla sono je vsetko ok.

dudiva
18. jún 2010

@marikac 😀 😀 😀 😀 😀

marikac
18. jún 2010

@linea22 ja kolaudujem cca 2,7. a ak mam mat drobca v brusku,museli by sme to stihnut tento mesiac, tak by sa splnila aj ciastocna predpoved tety vestkyne :D

lalia21
18. jún 2010

@dudiva stranu dozadu som dala odkaz na naše svad.fotky a podla toho vravela že nevyzeram na 21 😉

dudiva
18. jún 2010

@lalia21 ahaaaaaaa, nestiham citat 😅

linea22
18. jún 2010

@marikac tak možno sa podarí aj tento mesiac. 🙂

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba a teraz si na tom ako??? 😅 maš mrchu alebo čakaš na mrchu?ja som mala posledne na 30dc ale predtym na 35dc 😠 a dnes je 33dc a čakam na mrchu

dudiva
18. jún 2010

@lalia21 kraaaasne fotecky 🙂

lalia21
18. jún 2010

@marikac tak šup šup k mužikovi aby to vyšlo 😉 😀 😉

jabadaba
18. jún 2010

@marikac hej to som aj ja citala. Aj sme tento mesiac pracovali na dievcatku, no len ci vobec uspesne. Ale ma to nieco do seba. Napr. viem isto, ze so synom som otehu presne v den ovulacie a je to chlapec. Lenze to som mala cyklus spolahlivejsi. Ako sa strafit teraz... Marika a nacom chce popracovat Ty, ci je ti to jedno? A vobec, ake mate tajne preferencie? Ja som len zvedava, ktora tu pride prva s dobrou spravou, normalne som v napati. 😅

lalia21
18. jún 2010

@dudiva dakujeeem 😉

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 cakam este. Mala by som mat 20. teho, tak som nasponovana ako struna, vies si predstavit.

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba to aj ja som napäta kedy to tu začne tehotnieť 😀 😉

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba viem si predstaviť-velmi živo 😀 ja som našponovana ešte aj teraz 😀 😀 😀

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 no som zvedava ako sa rozprchneme kazda do ineho terminu a kto do akeho vlastne.

marikac
18. jún 2010

@jabadaba ja mam jasno, chcem dievcatko a chcem aby sa podobalo na ocina....ma nadherny usmev a modre oci...ja som fakt strasne zamilovana do muza 😀 😀 😀 😀
ani z celej tej lasky na neho teraz skocit nemozem, sluzi vlasti, ako to volam (je hasic)

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 vies, ze som objavila ten digi tehu test? Na stranke magister. sk ale je riadne mastny Ti poviem. Neni mozne aby to nebolo dostat aj v lekarnach. Krupli. 😠