icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
18. jún 2010

a kam ste všetky zmizli? 😕 😀 😨

miyya
18. jún 2010

@lalia21 má teplotuuuuu.urob si ten test,lebo ta dojdem ubiť. 😀

Prajem pekný dník a čo sa tu dneska dialo??ja nestíham nič.

lalia21
18. jún 2010

@miyya aaale to len taku že niaku 😀 37,1 neni ani teplota
😝 😀
spravim si ho v nedelu ak dovtedy nepride-teraz doma nemam-musim isť kupiť a auto ma mužik v praci 😝 ale ja neverim žeby sa tam zjavila druha čiarka-lebo ked na 30dc tam nebol ani duch..neverim že na 33DC čO je dnes-žeby sa tam druha vyšplhala...Jednoducho si zo mna mrcha robi srandu! 😠 😠

miyya
18. jún 2010

@lalia21 ty pipina šak taká teplota je presne na tehu. jaaj škoda,ze nemáš test.vidíš ja mám doma kopec testov,tak by som ti hned dala.jaaaj

miranda21
18. jún 2010

@lalia21 žeby nakoniec predsa? strašne ti to prajem!!!!!! 😉

lalia21
18. jún 2010

@miyya 😀 ale ved včera som si merala na dvoch digitalnych-jeden ukazal tušim 36,7 a druhy 36,9-tušim tak niak..no a dnes som sa konečne prekutrala v skrinke a našla aj ten klasicky ortuťovy a ten ukazal 37,1....ale ved dnes som citila že mrcha je tu už už...že už je na pol ceste 😕 ja si myslim že ešte dnes pride..po tom čo mi na 30dc neukazalo ani ducha-sa ani nenadejam žeby mohla byť ešte tento cyklus aj druha 😕
A možno pôjdem aj zajtra-ach ale busom sa mi do TT nechce-tu v sobotu neni otvorena lekaren 😠 a mužikovi nechcem vravieť aby mi kupil-keby naaaaahodou som bola,tak už by to nebolo take prakvapkanie 😀 😀

lalia21
18. jún 2010

babule nerobte mi nadeje lebo ja si fakt začnem myslieť žeby to predsa mohlo vyjsť 😕 a budem namotana kupiť ten test aj v pohotovostnej lekarni večer 😀

miyya
18. jún 2010

@lalia21 no ved to je jedno.ja už viem,že si tehu.ešte aj príznaky,že MS je už na ceste.to sa tak všetko javí. 😵

jabadaba
18. jún 2010

ale tak uz si zvykol. Vedel do coho ide, ja som ho strasila uz pred svadbou, napriek tomu to riskol. 😀 😀 😀 Uz budeme svoji 5 rokov. Nieco na mne bude. 😀 😀 😀 asi skromnost. 😀

miyya
18. jún 2010

@jabadaba neviem o čo je debata. čo si to za mršku?? 😀 😀 😀 😀 asi vás budem musieť dočítať

miranda21
18. jún 2010

@lalia21 aj mna bolelo brucho ako pred mrchou a ked do 35dna neprišla tak som si robila test 😉 bolo to na štefana 26.12. pamatám si to ako keby to bolo včera 😅

jabadaba
18. jún 2010

@miyya ale to len mi sa tak s Laliou dotahujeme. Nejak sa to tak vysrstilo pri debate o testoch. 😀 Ze mrska... 😀 Som ja riadny potmehud. 😀

miyya
18. jún 2010

@miranda21 aj ja hovorím,že to je isté,že je tehu. a inak dievčatá ja teda neviem,ale čo sme sexovali v utorok,tak si síce muž ako tak dával pozor.ale neviem neviem,ja to tehu viem rozoznať skôr,aspon teraz naposledy som to vedela hned..no len to by som nechcela byť tehu,ešte som nemala ani jednu MS po tom kyrete. 😕 😕 😕

miyya
18. jún 2010

@jabadaba no lalia je na doťahovanie ako stvorená 😀

miranda21
18. jún 2010

už ked príde jedna z nas že je tehu a to pojde rad radom 😀 😀 😀

miyya
18. jún 2010

no ja hádam nie som,ja až na budúci mesiac chcem 😵

lalia21
18. jún 2010

@miyya no ved si na mne poslužte 😀 😀
teraz som si merala a je stale 37,1 ale to nič neznamenaaaaa,baby vy mi tu davate take nadeje že ked už začnem veriť že by som mohla byť tehu-tak v momente dojde mrcha..ja už som na obed mala o.č.ka pripravene-bola som si ista že už to na mna ide a mrcha sa spušťa...a ona mrchata ešte nikde ale stale mam take pocity že už už 😠

lalia21
18. jún 2010

občka nie očka 😀 😀

miyya
18. jún 2010

@lalia21 😵 😵 😵 😵 😵 😵 to isté som mala aj ja,ked som bola tehu. 😵 😵 😵

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba no ta skromnosť s teba priam srší 😀 😀

lalia21
18. jún 2010

@miyya ale ked ja už som si bola istááá že mrcha sa spušťa a stale ten pocit mam-aj ma zabolelo dole v brušku tak ťahavo a potom to prešlo-tak ja že už je tu mrcha..a nič...uvidim čo bude do rana,fakt mam pocity akoby ta mrcha mala prisť každou minutou

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 tazke vravis, ze som si dobre tipla? 😀 😀 Tak dakujem za uznanie. 😀

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba 😀 😀 😉 baby mi by sme mali všetky byvať blizko pri sebe-to by boli babske jazdy 😀 😀 😀 😀

lalia21
18. jún 2010

@lalia21 my-nie mi 😅

miyya
18. jún 2010

@lalia21 tak a primalom som aj celú noc nespala,čo som si myslela,že už ide a ona neprišla.v ten večer som si robila rapid test a tam sa mi ukázala čiarka po polhodine a uplne slaba,no poriadne nijaký duch a ktomu som mala teplotu. vnoci som mala fest bolesti a na druhý den poobede som si v robote urobila mamatest a to uz bolo jasné.čiarka hned a omnoho viditelnejšia. 😵 😵 😵

miyya
18. jún 2010

@lalia21 nerieš gramatické chyby,lebo tých ja robím pozehnane. 😝 😝

miranda21
18. jún 2010

@lalia21 dúfam a verím že na 9mesiačikov ti dá pokoj tá mrcha mrchatá 😠 😠

lalia21
18. jún 2010

@miyya mne chodi mrcha vždy cez den-do obeda alebo poobeda-len raz mi prišla v noci-to som bola na nu pripravena 😀 ked ja som si ista že ked mi na 30dc neukazalo ani ducha-že proste tam už čiarka nebude 🙄 no ale ked nedojde ešte den,dva-ja si pôjdem ten test kupiť 😉 aj ked sa nechcem namotať na to žeby som snad mohla byť lebo to sklamanie potom bude horšie

miranda21
18. jún 2010

ja som mala hned ale také čiarky že už som další npotrebovala obloto jasné 🙂

lalia21
18. jún 2010

@miranda21 snaaaad no tomu uverim až ked na teste fakt budu dve čiarky-kupim si hned tri 😀 😀 😀